Iphone 3G nejde obraz

Odpovědět
zizkoun

Iphone 3G nejde obraz

Příspěvek od zizkoun »

Cawes mám dotaz,vlastním iphone 3g 8gb, po rozebrání iphonu a následovnému složení přestal jít obraz, když iphone připojím k pc tak udela zvuk na připojení který má udělat , myslel jsem tedy že je vadný display koupil jse tedy nový a vyměnil ho ale problém přetrvává, mohl by ste mi nejak poradit ...všechno mam správně zapojené , před rozebráním fungoval jak ma a ted ne.... prosím poradte

ls8
Starý pes fóra :)

Re: Iphone 3G nejde obraz

Příspěvek od ls8 »

Kdybys to měl správně zapojené, tak by to fungovalo :mrgreen:
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

zizkoun

Příspěvek od zizkoun »

zapojené to mám správně a i tak se display nerozebehne podle me odešlo neco na zakladní desce :-( už mám vplánu to odnést do servisu oni mi řeknou co stim je ale čekal sem nejakou radu tady a nne vysmech jako

House_MD

Příspěvek od House_MD »

Radu si měl chtít dřív, než si něco "kuchal"
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.

cicolably

Příspěvek od cicolably »

pozri sa lepšie , napr lupou či si neohol nejake kontaky , su dosť mini a lahko ich možeš skryviť
a istý si ničim nie je ani technik v servise ,kým to nejde
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

matouch350
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od matouch350 »

Zdravím měl jsem úplně stejný problém ;-) Je potřeba udělat restore. Pak by měl šlapat. Absolutně jsem netušil, že by to tím mohlo být, ale opak byl pravdou, takže vyzkoušej a myslím, že ho rozběhneš. Pak je další možnost a to pokud si vyndaval z iPhonu displej když by zapnutý, tak si mohl odpálit jednu součástku na ZD. Hodně štěstí ;-)
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM

Silvinkoo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Silvinkoo »

Vzdy ked som vyberal display s mojho 3g a bol zapnuty tak po nasledovnom zapojeni kontaktov a zlozeni iphone treba spravit hard reseta display by mal nabehnut
Múj milášek - iPhone 4 16GB, Orange SK unlocked with ultrasn0w(braný s T-mobile SK)
iPad 16GB wifi only iOS 4.3.1 JB Redsnow

iPhone 3G 8GB, Orange SK with ultrasn0w CFW 4.1 - momentalne bráchov

zizkoun

Příspěvek od zizkoun »

Tak Hard reset nepomohl a RESTORE už vůbec ne ted nemam ani instalaci dokončenou pač nemůžu zadat pin na sim karte abych telefon aktivoval.

A telefon byl při rozebrani vypnutý ale je možné že sem ho omylem zapojil... a kdyby tedy něco ylo vpytli na Základní desce myslíte že byto v servisu opravili ???

apollo
Host
Host

Příspěvek od apollo »

Záleží co.. :)

matouch350
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od matouch350 »

Tak zde už ti nic nepomůže... Našel bych si nějaký servis ať ti zjistí co si tam zku... a kolik by to stálo a pak iPhone podle ceny opravy buď nechat opravit nebo prodat a zkusit v inzerátu trochu kecat a možná za něj i něco dostaneš ;-) Např. (iPhone z ničeho nic přestal fungovat) :D Je to sice trochu nefér, ale co v dnešní době fér je. ;-) Rozhodně nenosit k operátorovi sice by ti diagnostiku udělali asi zdarma, ale za tu dobu to nestojí. Hodně štěstí ;-)
iPhone 5S 32 GB, iOS 8.2
MacBook Pro Retina 13" Late 2013, 8GB RAM, Yosemite 10.10 GM

Odpovědět