reklamace iPhone 3G

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Re: reklamace iPhone 3G

Příspěvek od Gekko gecko »

N3o21
Co se týká krytu je to zase jiná věc....jsem zvědavý jak pochodím já.
S praskáním naštěstí problém nemám.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

nyer

Příspěvek od nyer »

pro vsechny zoufalce a nespokojence s reklamaci iP v CR:

pripojte se ke skupine na FB>

" Hnutí za práva uživatelů iPhone v ČR "

zde link>

http://www.facebook.com/group.php?v=inf ... 3273483422

peobka

Příspěvek od peobka »

Ahoj, před 14 dnima jsem dal reklamovat ip3G do vodafonu. a bohužel jsem nevěděl o tom že nemusím souhlasit s více než 30dni reklamace. V jaký moment je vhodné se začí připomínat? :)

Mafox
Host
Host

Příspěvek od Mafox »

Zdarec, za necelý měsíc mi končí záruka u mého 3G 8giga, je koupený u T-mobile a reklamovat ho budu kvůli pokaženému tlačítku na zapínání-vypínání zvuku. Je nějaká šance že mi dají nový, lepší - třeba GSo? :D Nereklamoval někdo teď někdy? :)

rallydavid
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od rallydavid »

Jen u toho talčítka je podle mě malá šance na vový a i kdyby tak 3GSko ti určitě nedaj :mrgreen:
iP 3G 8 GB-Dead
iP 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GBiOS 7.1.1JB
iPh 5S (2x) 16 GB Black
iP 6S 64 GB-Sold
iPad Mini Retina16 GBiOS 12.5
iP 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GBiOS 13.x
Apple Watch Series 5 W OS 7.x
iPhone X 64 GB iOS 14.x

Mafox
Host
Host

Příspěvek od Mafox »

Notak vyčet sem tu že se musí měnit celá deska či co a že dávaj. :) Ještě dotaz, mám tam nahrát čistý FW nebo to klidně poslat s JB?

Dodo
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Dodo »

Samozrejme cisty fw.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

chatumbabub

Příspěvek od chatumbabub »

Mafox: jak si nakonec dopadl? Na mem iP totiz prestala fungovat WiFi.. Tak at vim na co se pripravit :)

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jeenik »

Mám iphone 3g, koupený v T-mobile 2/2009, reklamovaný za nový v 4/2009. Podle zákona (§ 627 občanského zákoníku) bych měl stále mít nárok na záruku (t.č. je konec 3/2011). Přestaly mě fungovat vibrace, mám prach za sklíčkem, takže chci jít znovu reklamovat. Jak to vidíte, opravujou 3G, nebo vymění? (předpokládám, pokud se mění, tak na skladě už 3G nebudou, tak za co mění?...). Jak je to v případě, že zjistí kontakt s vlhkostí, podle Apple by to nemělo záruku ovlivnit, jak jsem se někde dočetl....

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

reklamace iPhone 3G

Příspěvek od Barberry.pha »

Iphone 4 ti za to nedaji, maji jeste 3g, ktere meni, byly tady i inzeraty na nove vymenene 3g s dvouletou zarukou. Jestli ti to vyreklamuji? To tam budes muset asi zajit osobne a zjistit to, vesteckou kouli tady nemame, nevim jak je to ve druhem roce zaruky, jestli uz do nich Bitex muze nebo ne, behem prviho roku by nemel. Zjistis to kdyz tam s tim zajdes a cidla vlhkosti by nemeli byt jako duvod odmitnuti alepokud se ti tam dostala vlkhost nebo voda a melo to vliv na nejaky reklamovany problem tak ti to nemuseji uznat.
Apple vydal prikaz ze ikdyz jsou cidla naruzovela, treba jenom jedno, ze reklamace nema byt striktne odmitnuta ale muze se iphone vzit a pokud se prokaze ze reklamovana zavada neni zpuseobena vlhkosti, tak reklamaci uznat.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jeenik »

tak uvidíme, dám vědět

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

reklamace iPhone 3G

Příspěvek od jeenik »

Tak jsem byl v T-mobile s reklamací iphone 3G viz prispevek vyse. Napred mi prodavac sdelil, ze zaruka se pocita ode dne koupe a ne ode dne zarucni vymeny pristroje... Tak jsem odvetil s odkazem na obcansky zakonik. Prodavac pote odesel za plentu a s nekym to po telefonu resil. Kdyz se vratil, tak uznal mou pravdu, takze 3Gcko prave odeslo do zarucni prohlidky do Britexu. Tak za par tydnu, max mesic budu moudrejsi... Doufam, ze me pristroj nevrati s cervenymi cidly vlhkosti... Na to doklad nemam.

M29

Příspěvek od M29 »

Z vlastní zkušenosti (bohužel) doporučuji detailně a ve vysokém rozlišení nafotit přístroj ze všech stran. Pokud šla reklamace na britex, tak... zanech všech nadějí, ty kdož .... jsi poslal svůj Iphone na reklamaci :-/

looserko

Příspěvek od looserko »

neviete prosím ako je z reklamáciou v T-mobile SK? či do neho môžu alebo nie? pretože ho tam musím zajtra zaniesť, bohužial

Odpovědět