iOS4.1 nejde update-ovať
-
- Host
iOS4.1 nejde update-ovať
Zdravím, mám taký malý problém, chcel by som stiahnuť os4.1 do iphone 4 a iphone 3G a vôbec to nejde. Skúšal som to na viacerých počítačoch a nič. Normálne si pripojím iphone k itunes 10 dám update a keď sa update celý stiahne a má sa už len nahrať do iphone tak mi napíše že sa nemôže pripojiť a mám skontrolovať či som pripojený na internet či mám v poriadku nastavenia siete. Viete mi niekto poradiť. Díky
-
- Starý pes fóra :)
Re: iOS4.1 nejde update-ovať
Stiahni fw aky chces z netu (pouzi Google) a drz shift a stlac update. Najdes kde mas ulozeny fw aky si si stiahol a updatnes. Ale redsej by som odporucil restore ako update.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Host
I phone mám prvý deň a ešte sa tak veľmi neorientujem v iphonových pojmoch tak keby sa dalo napísať postup ako úplnému laikovi bol by som veľmi vďačný. Ďakujem
-
- Starý pes fóra :)
Napis do Googlu napr: iphone 4 fw 4.1 download. Ked uz dany fw najdes a stiahnes otvor si itunes. Pripoj iPhone k PC. Ked ti ho zobrazi v iTunes tak klikni nan a drz shift a klikni na restore. Vyhodi sa ti tabulka aby si tam zadal kde mas stiahnuty fw ulozeny. Najdes ho a potvrdis. Potom pockas nech sa urobi restore.
Ale pozor, ak mas iPhone dovezeny a je blokovany na operatora tak neupdatuj, pretoze sa ti zablokuje a unlock este nie je a nevie sa kedy bude.
Ale pozor, ak mas iPhone dovezeny a je blokovany na operatora tak neupdatuj, pretoze sa ti zablokuje a unlock este nie je a nevie sa kedy bude.
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White
iPod Shuffle
MacBook White
-
- Mírně pokročilý
a dokazes si zosynchronizovat tie telefony s tym iTunes?
myslim tym nahrat tam hudbu, zvonenia, pripadne aplikacie?
myslim tym nahrat tam hudbu, zvonenia, pripadne aplikacie?
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
-
- Host
Super ďakujem už asi viem ako na to tak to idem skúsiť. Hudbu a také veci si viem dať do iphonu aj synchronizáciu zvládnem ale s týmto som si nebol istý. Telefón je sice zo zahraničia ale bol kupovaný v hotovosti a nieje blokovaný. Dúfam že sa to podarí. Ďakujem za pomoc.