2 dny jsem resil aktivaci u nas legalne koup.4g -Vodaf.- a nevyresil.
Jsou PC a systemy, ktere toto vidi pouze v DFU modu .Neni dulezita verze Itunes atd.
Jedna se o problem samostneho jadra systemu XP sp3 ... i W7? na notebooku msi, i velkem PC to neslo. Nahodou jsem navstivil majitele obycejneho situ PC a ten normalne 4g zaktivoval. proc , patrne problemy s USB a predchozi ruzne instalace jinych USB zarizeni./majitel situ sice nemuze na USB nainstalovat wireles klavesnici ALE 4G s itunes 9.2 ANO!
Ani nadale aktivovany G4 ani jeden z mych systemu nevid! /jen stare 3g a Ipod/.
tak jeste zkusim instalovat server 2008 .Pak vymenit HW nebo kvuli 4G cistou instalaci OS?
iphone4g-32 - nelze aktivovat - pc ani Itunes nevidi HW
-
- Host
Re: iphone4g-32 - nelze aktivovat - pc ani Itunes nevidi HW
když jsem si koupil iPhone 4 tak taky, dám ho natešenej do mýho PC a nic...sem měl uplně nervy.
tak jdu to dát do tátovo notebooku a šlo to v pohodě.
no ale samozrejmě pak mi proste nešel itunes v mým PC kde jsem měl všechno (pisničky atd), takže jsem to potřeboval zprovoznit.
a pomohlo to že jsem odinstaloval VŠECHNO co mělo společnýho s applem z mého PC,a pak jsem naisntaloval nejnovejší itunes které jsem si stáhl na webu apple.
a woohoo, iPhone jde
u mě to nejspíš bylo nějak tím že byl zvyklej na muj starej iPhone (kterej mi v mém pc šel v pohodě). ted jdou oba.
Takže radím vše od applu odinstalovat a nainstalovat vše na novo
tak jdu to dát do tátovo notebooku a šlo to v pohodě.
no ale samozrejmě pak mi proste nešel itunes v mým PC kde jsem měl všechno (pisničky atd), takže jsem to potřeboval zprovoznit.
a pomohlo to že jsem odinstaloval VŠECHNO co mělo společnýho s applem z mého PC,a pak jsem naisntaloval nejnovejší itunes které jsem si stáhl na webu apple.
a woohoo, iPhone jde
u mě to nejspíš bylo nějak tím že byl zvyklej na muj starej iPhone (kterej mi v mém pc šel v pohodě). ted jdou oba.
Takže radím vše od applu odinstalovat a nainstalovat vše na novo
-
- Moderator fóra
a ty mas v PC jakou verzi iTunes? iTunes 10?
iPhone 2G 8GB
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
iPhone 7 128GB Jet Black
iPad Mini with Retina 32GB Silver
Macbook Pro 13" mid-2009
-
- Host
Tak diky Dave za radu . je to tak. Pomoci progr. Your instaler 2008 apod- jsem odstranil /ne microsofti uninstall/ vse - od iphone,ipodu,applu, quick timu - program vycisti i registry.Rucne pak smazal a proveril pr. adresare. A pozor!
po vycistenem PC po restaru se objevila hlaska ze "AppleSyncNotifier.exe nemuze incializovat knihovnu v win/systemu32 nebo prg.files.. CoreFoundation.dll. A spustil jsem search - uvedenu sxac je Program Files/common file/apple - tak smazat celou slozku!A dale najit v registru onen exac.Tim BYL PC teprve definitivne vycisten od sajrajtu Apple! Nyni po restartu stacilo opet natahnout jakoukoliv verzi itunes od 9 vyse.Telefon se HLASI. Dale se odtranila timto potreba Itunes v DFU modu o nesmyslnou aktalizaci 4.1- stejne nejde.kdyz tam je a navic to hazelo chyby.
Dalsi problem vyvstava se synchronizaci s Outlookem/Offisu v2007.Bezproblemove synchronizuje itunes kontakty ve 2003...Dale Ituns natahne veskere uloz programy - /s priponou ipa/ staci je rucne nakopirovat do adresare Document and settings/...admin ucet/my documents/my music/itunes/itunes music/automatically add to itunes/.. vse s priponou ipa.po synchronizaci to automaticky rovnou natahne do Iphonu/VYJMA nesignovych aplikaci -navigon,tomtom atd. Diky za radu
po vycistenem PC po restaru se objevila hlaska ze "AppleSyncNotifier.exe nemuze incializovat knihovnu v win/systemu32 nebo prg.files.. CoreFoundation.dll. A spustil jsem search - uvedenu sxac je Program Files/common file/apple - tak smazat celou slozku!A dale najit v registru onen exac.Tim BYL PC teprve definitivne vycisten od sajrajtu Apple! Nyni po restartu stacilo opet natahnout jakoukoliv verzi itunes od 9 vyse.Telefon se HLASI. Dale se odtranila timto potreba Itunes v DFU modu o nesmyslnou aktalizaci 4.1- stejne nejde.kdyz tam je a navic to hazelo chyby.
Dalsi problem vyvstava se synchronizaci s Outlookem/Offisu v2007.Bezproblemove synchronizuje itunes kontakty ve 2003...Dale Ituns natahne veskere uloz programy - /s priponou ipa/ staci je rucne nakopirovat do adresare Document and settings/...admin ucet/my documents/my music/itunes/itunes music/automatically add to itunes/.. vse s priponou ipa.po synchronizaci to automaticky rovnou natahne do Iphonu/VYJMA nesignovych aplikaci -navigon,tomtom atd. Diky za radu
-
- Moderatorka fóra
vcech píše:Tak diky [b]po synchronizaci to automaticky rovnou natahne do Iphonu/VYJMA nesignovych aplikaci -navigon,tomtom atd. Diky za radu
Jak nesignových aplikací? Jak to myslíš?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Starý pes fóra :)
podla mna to znamena zakupených
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB