Mobil iPhone 4G již jsem koupil v 7.9.2010, a celých 20 dnů jsem prostudoval. Potřeboval bych radu tady od Vás:
1. když jsem stáhl iTunes 10 (novější verze) do mého počítače. Otevřel jsem program iTunes v PC a připojil jsem iPhone 4G do iTunes v PC a v iTunes v PC mi vidí můj mobil a tam v iTunes jsem nastavil - Sync Apps - synchronizace aplikací mezi iTunes a iPhone 4G. Bylo povoleno - bez problému. Když jsem stáhl v iTunes v PC několik aplikací a tam se automaticky synchronizuje z PC do mobilu iPhone 4G. Vše bez problému.
2. Naopak když přímo v iPhone 4G jsem stáhl několik aplikací z App Store, pak později jsem chtěl připojit k rozhraní USB a přímo otevřít iTunes v PC, a pak iTunes se synchronizuje a pak jsem lekl, že v iPhone 4G nějak zmizely apliace, kde jsem stáhl přímo v iPhone 4G z App Store.
Proto Vás moc prosím, jestli byste mi poradili, jak to mám udělat nebo nějak nastavit, aby bylo:
Synchronizace aplikací bude platit - jako stažené novější aplikace mají přednost a ne smazat v iPhone 4G. Zklamalo mě, že jsem stáhl několik aplikací.
Děkuji moc
Nastavení synchronizace aplikací mezi iTunes a iPhone 4G
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nastavení synchronizace aplikací mezi iTunes a iPhone 4G
1) Je to iPhone 4, nikoliv 4G
2) Pokud stahnes aplikace primo pres AppStore v iPhone, po pripojeni k iTunes a odstartovane synchronizaci ti vyskoci hlaska, ze mas v iPhonu veci, ktere nejsou v iTunes library. Budto odklepnes Transfer a nove veci z iPhone se ti nahraji do iTunes a nebo odklepnes Don't Transfer a ty veci se ti z iPhone smazou
2) Pokud stahnes aplikace primo pres AppStore v iPhone, po pripojeni k iTunes a odstartovane synchronizaci ti vyskoci hlaska, ze mas v iPhonu veci, ktere nejsou v iTunes library. Budto odklepnes Transfer a nove veci z iPhone se ti nahraji do iTunes a nebo odklepnes Don't Transfer a ty veci se ti z iPhone smazou
Life sucks. And then you die.
no jasný --OK necitovat předchozí příspěvek ...
jinak VYŘEŠENO .. už jsem to chtěl smazat...
neměl jsem aktivovaný PC k iTunes...
jinak VYŘEŠENO .. už jsem to chtěl smazat...
neměl jsem aktivovaný PC k iTunes...
Ahoj, mám instalovanou poslední v.itunes a vše mi synchronizuje do iphonu ale aplikace ne. Vše zaškrtám a synchro v pořádku proběhne u všeho jen ne u aplikací. Po synchronizaci aplikace jsou odznačené a vše ostatní music atd je označeno a i v iphonu. Nevím proč tam ty aplikace nelezou, možná s itunes jen nemumím. Prosím o radu.
M.
M.
- rony
- Klub čistého iOS
v kolkych pocitacoch s itunes si iphone skusal synchronizovat?
kolko uctov v iTunes mas?
kolko uctov v iTunes mas?
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
No mám pouze jeden účet v iTunes a jelikož aplikace jsou príve v tom jednom iTunes ze kterého je potřebuji dostat zpět do iphonu. V iTunes zaškrtám všechny programy včetně syncronizace apps a pak dám synchronizaci a v horní části je vidět jak probíha synchro. Instalace aplikaci proběhne velmi rychle a po ukončení v iphonu nejsou. Když se pak podívám na itunes aplikace tak jsou odznačené i když jsem je před synchro poctivě všechny zatrhal. Z jiným PC jsem to nezkoušel.
Zrovna jsem se pokoušel v itunes o deauthorizaci a authorizaci a vždy chyba
"WE CLOULD NOT COMPLETE YOUR ITUNES REQUEST. aN UNKNOWN ERROR OCCURREED (-42032)"
Nechápu oč přesně jde.
Zrovna jsem se pokoušel v itunes o deauthorizaci a authorizaci a vždy chyba
"WE CLOULD NOT COMPLETE YOUR ITUNES REQUEST. aN UNKNOWN ERROR OCCURREED (-42032)"
Nechápu oč přesně jde.
-
- Moderatorka fóra
Oč? O toto: viewtopic.php?f=27&t=36433
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.