Tak proveď DFU mode a restore, zkoušel jsi? Jak se to dělá najdeš ve FAQ pod bodem č. 11. Jinak zkoušel jsi i hard reset? Podržet na cca 20s home+power tlačítka najednou, dokud se neobjeví znova úvodní jabko, jestli se nechytí. Zklus nejdříve reset, potom DFU a restore. Stejně ten restore musíš udělat, jinak nemůžeš reklamovat. Neuznají ti ji díky tomu, že tam máš JB. Proto musíš ten iPod restorovat, vymažeš tak JB a pak to bude ok.
problem je v tom že on nereaguje na NIC...prostě ani zaplej není skoušel sem tolik věcí... Fakt předražený a ještě se to posere zlate sony ten vydržel pádů (ipod nepadal) z mostu adt.. a funguje do ted
Udělej ten DFU. Potom ho počítač najde, podívej se do toho FAQ. Při DFU ho musí počítač najít. Chyba je jen v uživatelích, kteří DFU provádají špatně a pak brečí, že to nejde, ono to přitom jde. Musíš to opakovat vícekrát.
Při DFU nesmí na displayi iPodu svítit nic, display musí být černý, žádné logo itunes + kabel, to je jen recovery mod.
EDIT: BTW mě oba iPody spadly už tolikrát na zem a stále jim nic není, takže až takový šmejd, jak ty říkáš to není, ale to záleží, jak se k tomu člověk chová. Pokud jak hovado, tak s takovým chováním by nejela žádná elektronika. Pokud se k tomu chováš slušně a jednou za čas ti to nechtěně vyletí z ruky, tak takové pády to přežije.
ne restore nejde protože je pokažený vrchní tlačitko zamykal jsem to pomoci sbsettings a zapinal pomoci kablu >.< (ipod jsem restoroval v minulosti 2x)
Taky je mozny ze ti jednoduse zkratovala baterka (me se to taky stalo). V tom pripade s tim nic neudelas, muzes jit do servisu/Apple Storu, pamet ti prohledavat na 99% nebudou. Ale s tim sklem nevim, jestli to bude hodne viditelny, ze jsi s nim manipuloval, tak ty obavy jsou dost opravneny.