Zdravim všechny, potrebuju si nahrat hudbu do sveho telefonu "vcera" vse fungovalo, dneska problem, jak mile si nahraju do playlistu svou hudbu, a dam sync, itunes zacne zalohovat iphone coz je normalni, ale zničeho nic zacne kopirovat odeme nejake VOICE MEMOS potom naskoci tabulka processing nejaky nazev idebilni, a sekne se to a konec ! a nehnu stim.
nevite nekdo prosim vas co to je ? potrebuju to nutne vyresit
Copying voice memos, seknutí a konec
-
- Mírně pokročilý
Re: Copying voice memos, seknutí a konec
taka zaloha (backup) moze trvat aj desiatky minut, bud trpezlivy!
ak tam je vela hudby, ci aplikacii, nebodaj navigacia, tak to fakt trva klude viac ako 30 minut, aj 60 minut
Kolko si cakal pri tom seknuti?
EDIT: co presne pise idebilni tabulka?
ak tam je vela hudby, ci aplikacii, nebodaj navigacia, tak to fakt trva klude viac ako 30 minut, aj 60 minut
Kolko si cakal pri tom seknuti?
EDIT: co presne pise idebilni tabulka?
iPhone 3G, 16 GB, verzia 4.0.1 > 3.1.3, JB
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
iPhone 4, 32 GB, 5.1.1 Orange
iPad Retina 4th, 32GB, wifi, 6.0.
Me spis udivuje, ze to kopiruje ty VOICE MEMOS z meho iphonui, kdyz tam zadne nemam ! zadnou nahravku!
tabulka pise:
Adding Files
Processing: 20091129 005248.m4a
tabulka pise:
Adding Files
Processing: 20091129 005248.m4a
Problém jsem vyřešil, stahl jsem si iTunes 10 pro 64 bit nainstaloval (přeinstaloval) spustil nový iTunes, dal jsem sync iPhonu a čekal co se stane.
Opět to začlo kopirovat Voice Memos from (muj iPhone) a synchronizace dojela do konce a na konci to napsalo chybu, ze synchronizace nemohla byt dokoncena, tak jsem samazl ty voice memos z itunesu, a koukl jsem do iphonu, a najednou se mi objevily Voice memos v recordings v iphonu, no ja sem z toho byl na větvi, každopadně jsem smazal ty Voice memos z iPhonu i z iTunesu, a a všechno šlape.
No a kdyby někdo začal řešit stejný problém a nepomohl můj postup, tak jsem našel na amerických fórech postup alternativní, a to, že si stahnete program iPhone Browser (je free, na googlu se dá stáhnout) otevřete program, a smažete veškere recordings) a pak dáte opět sync v iTunesu.
Toť odemě vše, a dik za odpověď!
Problem FIXED !
Lock. Metalgirl
Opět to začlo kopirovat Voice Memos from (muj iPhone) a synchronizace dojela do konce a na konci to napsalo chybu, ze synchronizace nemohla byt dokoncena, tak jsem samazl ty voice memos z itunesu, a koukl jsem do iphonu, a najednou se mi objevily Voice memos v recordings v iphonu, no ja sem z toho byl na větvi, každopadně jsem smazal ty Voice memos z iPhonu i z iTunesu, a a všechno šlape.
No a kdyby někdo začal řešit stejný problém a nepomohl můj postup, tak jsem našel na amerických fórech postup alternativní, a to, že si stahnete program iPhone Browser (je free, na googlu se dá stáhnout) otevřete program, a smažete veškere recordings) a pak dáte opět sync v iTunesu.
Toť odemě vše, a dik za odpověď!
Problem FIXED !
Lock. Metalgirl