Nedokonalé priliehanie zadného krytu 3G/3Gs

Odpovědět
des

Nedokonalé priliehanie zadného krytu 3G/3Gs

Příspěvek od des »

Zdravím,
mám problém s iP 3G Black.Zadný kryt je na strane,kde nie sú tlačidlá na ovládanie zvuku (pravá strana pri pohľade spredu) akoby o pol milimetra odchýlený od kovového rámu,hlavne v hornej časti.Nie je to nič závažné,ale bol by som radšej,keby kryt k rámu priliehal dokonale.

Mohla to spôsobiť častá výmena zadného ochranného plastového krytu?

Mali ste podobný problém?
Ak áno,ako ste ho riešili?

Dík moc. M. :wink:
Naposledy upravil(a) des dne pát led 06, 2012 6:21 pm, celkem upraveno 1 x.

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Re: Nedokonalé priliehanie zadného krytu 3G/3Gs

Příspěvek od juslik »

toto je uplne normalne..kazdy iphone je jedinecny..kazdy inac vibruje , kazdemu sa inac stlacaju tlacitka a tak dalej..to neries..
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

des

Příspěvek od des »

Napriek tomu by som bol zvedavý, čo to mohlo vyvolať a ako sa s tým používatelia s konkrétnymi skúsenosťami popasovali.

juslik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od juslik »

nic stym nenarobis...
Obrázek iPhone 5S Gold
Obrázek iPad 2
Obrázek MacBook Pro 13,3" SSD
Obrázek LED Cinema Display 27"

Marek
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Marek »

Nahraval som s iPhonom na volante na bicykli, a narazil som do stromu :mrgreen: a stalo sa mi to čo aj tebe. No, v podstate to bolo kusok odtrhnute už aj pred tim. Doma som to roobral, zalepil a je to. Je to odlomena sučiastka, vlastne držiak ktory drži ten plastovy kryt a ten zvyšok
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

No, je to prilepené nejakým lepidlom ako tie plastové tavné tyčinky čo sa tavia pištoľou. Mne sa jeden dosť dokaličený telefón podarilo zlepšiť sekundovým gelovým lepidlom. Ak sa ti nechce do reklamácie, prípadne Ti ju zamietnu, zalep si to.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

des

Příspěvek od des »

Dík za rady :wink:
Tak teda uvidíme.
Momentálne mám telefón zakrytovaný,ale bol by som veľmi nerád,keby mi raz zadná strana odpadla.

jofos
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jofos »

Kryt ti neodpadne, dobrá správa :D !
Ono je to totiž veľmi šikovne poprepájané. Na kryte je prilepený kovový rámik. Na rámiku je prichytený vrchná diel (sklo, LCD, digitizér, atď), motorček/vibrátor, bočné tlačítka. A potom na zadnom kryte je prichytený zvyšok - logic-board, dockkonektor (+ mikrofón, reproduktor, anténa), GSP anténa, sluchátkový konektor, batekra a pod...
Takže v prípade že budeš moc namáhať ten zadný kryt, tým že ho budeš nasilu odtrhávať od rámika, tak si doserieš celý mobil - prinajhoršom si zlomíš základová dosku. Ale vydrží to dosť.
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4

byeen
Sponzor 2014
Sponzor 2014

Příspěvek od byeen »

ja mam toto iste odkedy mi drbol, doslova s prepacenim drbol telefon na dlazbu v meste pri vyberani z vacku... Neustale som nosil zadny kryt od More, ktory chrani aj rohy, ked som si ho dal dole, tak mi okamzite padol samozrejme. Rovno na lavy horny roh, a trochu sa odchylil po celej lavej strane kryt,ale fakt len malicko, no aj tak sa mi zbiera dost prachu pod displejom. Nie zas extremne vela,ale trochu hej, takze ja pojdem zrejme do vymeny toho ramceku plus kryt. Neviete poradit v BA nieco kvalitne za rozumnu cenu, kde by to spravili ? Diky.
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB

Odpovědět