restartujici se iTunes
restartujici se iTunes
Zdravim,
mam takovy problem.Pokud vypnu iTunes /krizkem, file>exit/, tak se sejmou, ale ihned automaticky nastartuji.defacto nejdou vubec vypnout.Mate nekdo obdobny problem?Respektive,vite nekdo jak to resit?
Diky moc
iTunes 10.0.1.22, Windows 7 Ultimate CZ 32bit
mam takovy problem.Pokud vypnu iTunes /krizkem, file>exit/, tak se sejmou, ale ihned automaticky nastartuji.defacto nejdou vubec vypnout.Mate nekdo obdobny problem?Respektive,vite nekdo jak to resit?
Diky moc
iTunes 10.0.1.22, Windows 7 Ultimate CZ 32bit
-
- Moderatorka fóra
Re: restartujici se iTunes
Odinstalovat a znovu nainstalovat jsi iTunes už zkoušel?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
samoze...ovsem bezvysledne....prolezl jsem vsemozna nastaveni iTunes i OS, zkousel rezimy kompatibility a nic.V podstate na urovni OS jsem vyzkousel vsechny mozne srandy.jedine co zbyva k dokonceni workaraundu je reinstal widli, ale do toho se fakt poustet nehodlam. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
-
- Moderatorka fóra
Takže odinstalovat kompletně vše od apple, iTunes, quicktime, bonjour, safari a další věci.
Poté vymazat složky v program files (x86) - složky iTunes, bonjour, quicktime atd.
v program files - tady to samé, cokoliv, co tam najdeš od apple smazat
v obou složkách jak program files (x86), tak i program files je složka common files, tam v té common files je složka apple, tak tu apple složku smazat
Poté zajít do C:\users\tvé jméno pod windows\appdata\
tam se nacházejí složky loca, localLow a roaming, ve všech těchto složkách je opět apple, vše od apple tam v těch složkách smazat. Hlavně si nesmaž ty složky celé, musíš je pootevírat a co tam uvidíš od apple, tak smazat.
Aby jsi viděl složku appdata, tak musíš mít v ovládacím panelu v možnostech složky mít zaškrtnutou možnost zobrazovat skryté soubory a složky.
No potom už jen spustit regedit a tam:
HKEY_CURRENT_USER jít do podsložky software a tam smazat složku applecomputer
a v HKEY_LOCAL_MACHINE jít do podsložky software tam smazat applecomputer složku a v podsložce wow6432node také vše smazat od apple. Tam je myslím applecomputer a appleInc složky, smazat je
No, takto by jsi měl mít pročištěné pc od všeho od apple, až to vše pomažeš, tak znova nainstaluj iTunes a vše okolo něj a dej vědět, jak to dopadlo.
Poté vymazat složky v program files (x86) - složky iTunes, bonjour, quicktime atd.
v program files - tady to samé, cokoliv, co tam najdeš od apple smazat
v obou složkách jak program files (x86), tak i program files je složka common files, tam v té common files je složka apple, tak tu apple složku smazat
Poté zajít do C:\users\tvé jméno pod windows\appdata\
tam se nacházejí složky loca, localLow a roaming, ve všech těchto složkách je opět apple, vše od apple tam v těch složkách smazat. Hlavně si nesmaž ty složky celé, musíš je pootevírat a co tam uvidíš od apple, tak smazat.
Aby jsi viděl složku appdata, tak musíš mít v ovládacím panelu v možnostech složky mít zaškrtnutou možnost zobrazovat skryté soubory a složky.
No potom už jen spustit regedit a tam:
HKEY_CURRENT_USER jít do podsložky software a tam smazat složku applecomputer
a v HKEY_LOCAL_MACHINE jít do podsložky software tam smazat applecomputer složku a v podsložce wow6432node také vše smazat od apple. Tam je myslím applecomputer a appleInc složky, smazat je
No, takto by jsi měl mít pročištěné pc od všeho od apple, až to vše pomažeš, tak znova nainstaluj iTunes a vše okolo něj a dej vědět, jak to dopadlo.
diky za pomoc, vse odmaznuto hned napoprve /neb presne takhle si cistou odinstalaci predstavuji, jendoho to udivuje u zeny
/.Ciste registry, sluzby, pozuztaky v aplikacnich datech a podobne....Nicmene nic...jen jsem si rikal, pokud to je nejaky bug v iTunes, nebudu v tom sam a nedko se jiste ozve...a ono ne ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
-
- Moderatorka fóra
Ještě smazat v dokumentech je ve složce my music taky složka iTunes, ale tam jsou aplikace, hudba atd. Od tama taky ještě všechno pomazej, krom aplikací, hudby, podcastů, videí a dalších médií.
Bug to nebude, mě iTunes fungují v pořádku. Nic takového mi to nedělá.
Bug to nebude, mě iTunes fungují v pořádku. Nic takového mi to nedělá.
-
- iPhone expert
No a nemas nahodou zaskrtnute Spustit itunes kdyz je pripojen tento iphone, a pripojenej telefon k pocitaci?
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
-
- Moderatorka fóra
Ale to se vypne, pokud mezitím neodpojíš a nepřipojíš iPhone znova.
EDIT: Jedině už pak reinstal systémů určitě pomůže.
EDIT: Jedině už pak reinstal systémů určitě pomůže.
Zaskrtnute to mam, ale z podstatz veci to funguje tak, ze kdyz pripojim iPhone, nahodi se iTunes.Kilnuti iTunes je posleze nezavisle na stavajicim pripojeni iPhone.
@Metalgirl - a toho jsem se bal...kazdopadne diky.Pokud bude mit nekdo nejaky napad, ci snad stejny problem, necht me pisne zpravu.Jinak to tu asi muzete locknout.Diky vsem minimalne za snahu pomoci.![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
@Metalgirl - a toho jsem se bal...kazdopadne diky.Pokud bude mit nekdo nejaky napad, ci snad stejny problem, necht me pisne zpravu.Jinak to tu asi muzete locknout.Diky vsem minimalne za snahu pomoci.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)