iTunes Kreditka
iTunes Kreditka
Prosím o radu, už jsem zoufalý, snad všechno dělám správně, iTunes se se mnou nechce kamarádit.
Chtěl bych si na svém iTunes účtu zařídit platbu kartou, abych mohl kupovat placenné Apps. Mám kartu Visa od Komerční Banky, POTVRZENOU pro nákupy přes internet, ale vůbec tam nejde zadat. Konkrétně mi iTunes píše
"Your pament method was declined. Please enter vaild payment method information."
Co s tím ? Jsem zoufalej, všude se ptám, nikdo neví.. PROSÍM O RADU
1) Barvy jsou pro moderátory
2) Kdybys hledal, tak bys našel, že už se tu takový problém řešil
3) Pokud by to řešení nepomohlo a karta by ti fungovala všude jinde než v českém AppStore, pak bych chápal zakládání nového tématu...
House_MD
Chtěl bych si na svém iTunes účtu zařídit platbu kartou, abych mohl kupovat placenné Apps. Mám kartu Visa od Komerční Banky, POTVRZENOU pro nákupy přes internet, ale vůbec tam nejde zadat. Konkrétně mi iTunes píše
"Your pament method was declined. Please enter vaild payment method information."
Co s tím ? Jsem zoufalej, všude se ptám, nikdo neví.. PROSÍM O RADU
1) Barvy jsou pro moderátory
2) Kdybys hledal, tak bys našel, že už se tu takový problém řešil
3) Pokud by to řešení nepomohlo a karta by ti fungovala všude jinde než v českém AppStore, pak bych chápal zakládání nového tématu...
House_MD
Re: iTunes Kreditka
No snad jo.. tak číslo karty (např. 1234 1234 1234 1234) a to číslo vzadu (123)... platnost.. a jinak ?
Předchozí příspěvek necitujeme. Opravil sem ti to, příště mažu. House_MD
Předchozí příspěvek necitujeme. Opravil sem ti to, příště mažu. House_MD
Admini tu koukám nejsou dvakrát vlídní
Mám tam zvolenou ČR... myslím že všechno by mělo být v pořádku, nechápu to.
Mám tam zvolenou ČR... myslím že všechno by mělo být v pořádku, nechápu to.
-
- Starý pes fóra :)
OT: jsou, pokud dodržuješ základní pravidla. Protože pak sem přijdou nováčci jako ty a mnozí nadávají, že je tu bordel a nemůžou nic najít.
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Smažte tento příspěvek.. když mi nejste schopni odpovědět, a jen kážete, tak to tu nemusí být "aby tu nebyl bordel" !
-
- Starý pes fóra :)
Pozor, tady ti nikdo není povinen radit. Je to pouze jeho dobrá vůle.
Navíc nikdo nic o tom, že tu něco nemá být neřekl. Já sem jen a pouze upravoval tvoje příspěvky podle pravidel. Pokud by si je dodržoval, vůbec bys mě neviděl.
Krom toho sem ti řekl, že máš hledat, že už tu kluci tohle řešili...
Ty ses na to vykašlal a teď tu řveš.
Kdybys přišel s tím, že sis to téma přečetl, psal si do banky a do Apple a pořád ti to nejde bylo by to lepší, ale co už...
Navíc nikdo nic o tom, že tu něco nemá být neřekl. Já sem jen a pouze upravoval tvoje příspěvky podle pravidel. Pokud by si je dodržoval, vůbec bys mě neviděl.
Krom toho sem ti řekl, že máš hledat, že už tu kluci tohle řešili...
Ty ses na to vykašlal a teď tu řveš.
Kdybys přišel s tím, že sis to téma přečetl, psal si do banky a do Apple a pořád ti to nejde bylo by to lepší, ale co už...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Může to být, tím že se třeba adresa neshoduje s adresou, na kterou je napsaná karta ? Nebo jméno... Protože v iTunes mi nejde napsat jméno s háčkem.. a bez háčku už to je jiné jméno, než na které je kreditka napsaná.
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
A uz si zkousel tou kartou platit na internetu? Ja mam master card a vyplneny to mam taky bez hacku na svoke jmeno a adresu trvaleho pobytu a naprosto bez problemu.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
Do applu jsem psal, napsali mi možný chyby, jedna z nich je i ta, že tam můžou být neshody s informacemi o účtu. Když napíšu jméno s háčkem "First name contains an invalid character." A když napíšu normálně to písmeno bez háčku, tak je tam to co jsem psal v prvním příspěvku.
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
A platil si tou kartou uz nekde na netu?
Manual iPhone
Manual iPhone
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
No spise jsem myslel to ze v bance muzou rict ze je na net aktivovana ale jsou to lidi a treba neni. Vim ze kreditka je na placeni pres net blokovana a musi se na pobocce zadat a myslim ze jsem i neco podepisoval ze souhlasim s placenim kartou pres net, mohli ti ji treba neaktivovat, zkusil bych s ni neco zplatit, napr pres paypal koupit neco za par dolaru treba na ebay na iphone nebo neco kde se musi zadat kreditka, kdyzti to pujde je chyba u applu, pokud ne tak je chyba na karte coz se klidne muze stat
Edit: jak je to dlouho co jsi tu kartu aktivoval na placeni na internetu?
Edit: jak je to dlouho co jsi tu kartu aktivoval na placeni na internetu?
Manual iPhone
Manual iPhone
Já tomu taky začínám věřit že to není na net povolený.. ale byl jsem v bance to potvrdit.. normálně říkala že to od půlnoci půjde.. už jsou to dva dny, a nejde to.. tady je screen toho problému, myslím že to fakt je něco s tím jménem:
http://img.janforman.com/?id=iTunesl784.JPG
http://img.janforman.com/?id=iTunesl784.JPG
To mě pochopitelně napadlo, ale-:
http://img.janforman.com/?id=iTunes24rxn.JPG
http://img.janforman.com/?id=iTunes24rxn.JPG
Už asi vím. Jak máš adresu, tak musíš asi vyplnit obě políčka, protože to píše, že tam máš vynechávky!
S tím to nesouvisí.. popisný číslo jsem napsal do druhýho rámečku, a je to úplně stejný jako druhej obrázek.
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
Zkus napsat george jinak bych zkusil jestli tou kartou jde opravdu platit pres net, aby sis tady nelamal hlavu a chyba byla v karte
A je to embossovana VISA nebo visaelectron?
A je to embossovana VISA nebo visaelectron?
Manual iPhone
Manual iPhone
VISA electron.. Já nevím, mám papír z banky, SSL (Secure Sockest Layer) služba je povolena..
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
Ale uprimne tedka nevim jestli apple bere i VISA electron, protoze tam je visa,master, american, a vsechny budou embossovany, vystouply cisla, takze problem bych videl v karte, u nas se visou electron da platit pres net ale nevim jak v zahranici.
On je rozdil mezi platebni kartou VISA a visa electron, ta druha je vlastme obycejna karta na placeni v obchodech a vyber s bankomatu, a posledni dobou akcepovana i u nekterych obchodniku pri placeni pres net, a je o dost levnejsi nez embossovana karta typu VISA,MASTER CARD, ty maji daleko vice moznosti platby, atd
On je rozdil mezi platebni kartou VISA a visa electron, ta druha je vlastme obycejna karta na placeni v obchodech a vyber s bankomatu, a posledni dobou akcepovana i u nekterych obchodniku pri placeni pres net, a je o dost levnejsi nez embossovana karta typu VISA,MASTER CARD, ty maji daleko vice moznosti platby, atd
Naposledy upravil(a) Barberry.pha dne pát říj 22, 2010 11:13 pm, celkem upraveno 1 x.
Manual iPhone
Manual iPhone
No.. tak pokud je to pravda, tak to jsem víš kde A dají se koupit aplikace i nějak jinak ? Prodává třeba Apple nějaký poukazy na peněžní částky nebo tak něco ?
Prodávají se tkzv. Gift Cards. Ale neplatí na CZ účet. Takže by sis musel založit účet na US store např... Můžeš koupit např na ebay a dobiješ si tím účet.
Naposledy upravil(a) nalevka dne pát říj 22, 2010 11:16 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
No bud ti ji nekdo muze darovat, a ty mu to pak zaplatis a nebo si udelat us itunes ucet a pak si pres net kupovat gift card ale ty se plati pres paypal a tam taky nevim jak je s tou akceptovatelnosti visa electron. Je to ta karta kde jsou udaje jakoby vyryte a nejsou vystouple ven? Nebo zkusit v KB virtualni platebni kartu, jestli apple nevezme ji a zeptat se tam, pripadne zmenit si ucet u KB a poridit si embossovanou kartu v ramci uctu ale to uz jsme jinde.
Mam pocit ze ty karty ... Electron jsou nejaka cz specialita, pouze k vyberu a platbe v cr a casem se umoznilo i vybirani z bankomatu v zahranici a platby na netu a to jeste jak u koho, jsou k uctu zadarmo vid?
Mam pocit ze ty karty ... Electron jsou nejaka cz specialita, pouze k vyberu a platbe v cr a casem se umoznilo i vybirani z bankomatu v zahranici a platby na netu a to jeste jak u koho, jsou k uctu zadarmo vid?
Manual iPhone
Manual iPhone
Já tady těmhle věcem moc nerozumím.. Ale asi si založím novej účet v bance, abych měl tu embossovanou kartu.. Z ebay nevím jak se nakupuje, ale na to bych zřejmě stejně musel mít tu embossovanou kartu, takže to už si to radši koupím z účtu
Můžu mít embossovanou kartu i když mi na ni nechodí vysokej příjem ne ? Prostě mít tu kartu jenom tak..
svalovat vinu na moderatora ze mu neporadi to jo, ale precist si pravidal to ne.
Můžu mít embossovanou kartu i když mi na ni nechodí vysokej příjem ne ? Prostě mít tu kartu jenom tak..
svalovat vinu na moderatora ze mu neporadi to jo, ale precist si pravidal to ne.
-
- Moderator fóra
iTunes Kreditka
Ja mam ucet v KB za nejakych 125kc mesicne a je v tom vsechno a uz neplatim nic navic, veskery internet banking, vsechny karty atd, vim ze standartne se za embossovanou kartu u levnejsich uctu prvni rok neplatilo nic a dalsi pak 700kc, ale to bylo pred x lety, zajdi do KB, zeptej se u jakych uctu embossovana karta kolik stoji nebo je v cene a rozhodni se sam neni to o prijmu ale k jakymu uctu je, podle toho za ni platis nebo je v cene uctu hlavne ze jsem vyresily problem s kreditkou proc nesla jinek nedej doubleposty a pouzivej tlacitko upravit, nebo ti to modi budou mazat
Manual iPhone
Manual iPhone
Jo pardon, jsem tu novej, neznám to tu moc Tak děkuju za vyřešení problému, v pondělí valím do KB, zeptám se co a jak.. Dík moc
sám mám učet u KB a mam kartu VISA electron a funguje to uplně v pohodě, myslim si že si zadal spatne adresu nebo jmeno, napsal sem tam vse bez hačků a čárek a pak mi to vzalo.