DFU mode bez Power button
Pravidla fóra
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
V tejto sekcií nájdete hotové návody. Povolené sú len reakcie na znenie návodov (opravy, doplnenia a pod.). Budeme radi pokiaľ napíšete návod a vložíte ho do tejto sekcie. Všetky príspevky musia schváliť moderátori.
Všetky vaše problémy a požiadavky o pomoc smerujte do vhodných sekcií alebo do Poradny.
-
- Starý pes fóra :)
DFU mode bez Power button
pokud potrebujes prepnout iphone do dfu mode a mas nefunkcni sleep/wake tlacitko, nezoufej. je to mozne.
postup:
1) zcela vybit telefon
2) stisknout home tlacitko
3) pripojit telefon kl pocitaci
4) relativne dlouho cekat (trva to nekolik minut)
telefon se trochu dobije a pokusi se zapnout no a pokud je v tu chvili stisknute home, prepne se do dfu mode.
podarilo se mi to opakovane na iphone 2g s firmwarem 2.2
postup:
1) zcela vybit telefon
2) stisknout home tlacitko
3) pripojit telefon kl pocitaci
4) relativne dlouho cekat (trva to nekolik minut)
telefon se trochu dobije a pokusi se zapnout no a pokud je v tu chvili stisknute home, prepne se do dfu mode.
podarilo se mi to opakovane na iphone 2g s firmwarem 2.2
-
- Mírně pokročilý
Re: DFU mode bez Power button
Mam ted problem s jednim 3G 4.1iOS ... s nefunkcnim tlacitkem Power... navod mi moc nefunguje .... muze to nekdo otestovat, pls?
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
-
- Moderator fóra
tohle si zkousel?
http://modmyi.com/forums/general/408161 ... roken.html
http://modmyi.com/forums/general/408161 ... roken.html
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Mírně pokročilý
Bohuzel zkousel .... nenajde iPhone ... (jeste zopakuji 3G 4.1) ...
jeste jsem nasel LLC (zmena loga), ktera by mela vyvolat DFU, ale nejde samozrejme nahrat na iPhone
jeste jsem nasel LLC (zmena loga), ktera by mela vyvolat DFU, ale nejde samozrejme nahrat na iPhone
iPhone 4S 32GB - 6.0b1, MacBook 13" Alu (SSD + HHD) - 10.7.3
-
- Pokročilý uživatel
mam iP2G s nefunkčnim power tlačítkem a udělat jsem restore a iP je zablokovaný.....tak postupuju podle tohodle navodu viewtopic.php?f=128&t=26251&hilit=unlock+2g ale iP se mi nedaří dat do dfu modu......zmačknu home tlačítko pak připojim usb kabel ale když ho připojim tak hned naběhne japko a po chvili se pusti a zase jenom tisnova volaní....pls poradite někdo..?
-
- Starý pes fóra :)
TU najdeš custom FW
vypnutý iP 2G ,stlač a drž HOME , pripopj k iTunes ,stále drž , kým ti nenabehne na obrazovke kablik z pripojením k iTunes (to je recovery mod)
možeš nahrať custom FW
vypnutý iP 2G ,stlač a drž HOME , pripopj k iTunes ,stále drž , kým ti nenabehne na obrazovke kablik z pripojením k iTunes (to je recovery mod)
možeš nahrať custom FW
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Klub čistého iOS
cicolably: Ano ked toto spravim na iPhone 3G 8GB 4.2.1 od T-Mobile SK tak mi nabehne recovery mode ale aby som mohol nahrat CFW 4.2.1 potrebujem DFU nevies ako sa dostanem do DFU s pokazenym POWER/SLEEP?
Mám stejný problém jako pár licí co ti psalo, iP 3G je totalně dead...
Nereaguje ani na připojení k PC tak na nabiječku a nepomáhá ani návod s podržením power + home
Nějaké další rady?
Nereaguje ani na připojení k PC tak na nabiječku a nepomáhá ani návod s podržením power + home
Nějaké další rady?
-
- Host
A nevěděl by někdo, jak dostat iPod do DFU mode, aniž bych použil ani jedno tlačítko?Nejede mi totiž už ani home, ani sleep...