Výměna ZADNÍHO KRYTU 3GS riziko?!

Odpovědět
Stormix
Host
Host

Výměna ZADNÍHO KRYTU 3GS riziko?!

Příspěvek od Stormix »

Zdravím Vás chtěl jsem se zeptat u nás v Berouně je týpek, který dělá opravy iphonů říkal že mi vymění zadní kryt atd co se ale chci zeptat je, zda-li je nějaké riziko, které on může provést bez mého vědomí? Co já vím třeba vyndat rychlejší procesor a dát tam z 3G nebo podobně? Díky za info chlapi jinak povídal mi že mu to bude trvat 3-4 hodiny. Díky moc za odpovědi. Petr

TommyS

Re: Výměna ZADNÍHO KRYTU 3GS riziko?!

Příspěvek od TommyS »

Všechny díly od baterku až po základní desku jsou uloženy na zadním krytu iPhone (kromě displeje). Největší riziko spočívá v tom, že něco podělá :).

Stormix
Host
Host

Příspěvek od Stormix »

Poznam když něco uvnitř posere? asi by němel když to dělá už po sté ne? Spíš mi jde o nějaký podraz...

Tony1
Starý pes fóra :)

Příspěvek od Tony1 »

Pokud se ptáš tak máš k němu nedůvěru :-)). Z nás tady na fóru mu do hlavy nikdo nevidí :-)). Co se ale týká hlavních dílů, tak mohl by ti vyměnit základní desku ale samozřejmě by ti musel vyměnit i LCD což já považuji spíš za jeho profesionální hazard. Samozřejmě to poznáš změnou obsahu ve tvém iPhone nelze vše co máš v iPhone překopírovat do druhého. :-))) další kontrola je imei na 3GS nelze změnit, šlo jen na 3G a to jen u SW 3.1.3. Tak že předělání krytu kontrola obsahu a imei a hlavně funkčnosti wifi (zda ji dobře zapojil) :-))
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Stormix
Host
Host

Příspěvek od Stormix »

A nemůže třeba něco z té desky základní sebrat? třeba procesor rychlejší... asi ne co? Jinak díky moc ne že bych mu nedůvěřoval ale nejsem zaběhlý v tomto tématu a proto se nechci nabít hubu však to znáte :) taky to nestojí málo peněz.

Tony1

Příspěvek od Tony1 »

Tak to nemůže to buď klidný iPhone není stolní PC kde si přehazuješ desky a součástky jak se ti zamane:-))).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Stormix
Host
Host

Příspěvek od Stormix »

OK DIKY MOC

Odpovědět