Import hudby do iTunes - problém!
-
- Mírně pokročilý
Import hudby do iTunes - problém!
Zdravím všechny, při importu muziky v mp3 DO iTUNES!!! se mi podaří například ze 200 songů pouze polovina, pokud do iPodu Nano všech 200 songů narvu přes SyncPod, tak mi některé songy nehrají, iPod zamrzne a restartuje se. teď jsem zkusil MP3 validator, opravil mi spoustu písní, právě mám notebook po přeinstalování windows, takže teprve musím stáhnout iTunes a zkusit to znovu importovat, jestli MP3 validoator pomohl........
Máte nějaké postřehy, rady?
Máte nějaké postřehy, rady?
Naposledy upravil(a) georgeoldman dne pát říj 08, 2010 9:44 pm, celkem upraveno 1 x.
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
- rony
- Klub čistého iOS
Re: Import hudby do iTunes - problém!
mam pocit, ze sa snazis obist itunes, tak sa ani moc necuduj,
co ti povedat, zrejme mas podivne ripy.
dve rady: zohnat to iste ako normalne mp3 alebo ich dekodovat a enkodovat nanovo
skusit najprv cestu cez itunes a syncovat cezen.
co ti povedat, zrejme mas podivne ripy.
dve rady: zohnat to iste ako normalne mp3 alebo ich dekodovat a enkodovat nanovo
skusit najprv cestu cez itunes a syncovat cezen.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
O.T. Proc to delat jednoduse, kdyz to jde i slozite..... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- Mírně pokročilý
Co dělám složitě? Prostě mi do iTunes nejde naimportovat hudba, která mi hrála ve všech přehrávačích před iPodem!!!!!!!!
Update! Vyřešeno! Po opravě mptrojek mp3 validatorem vse OK!
Update! Vyřešeno! Po opravě mptrojek mp3 validatorem vse OK!
MacBook Pro Retina
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
iPad Mini
iPhone 5S
Apple TV
AirPort Express
chcem sa spitať, pesničky mam jednotlivo postahovane, ako ich dostanem(vytvorim) do jedneho albumu aby mi ukazovali že su od jedneho interpreta, zatial mi to ukazuje tak napr. 3 pesničky od jedneho interpreta nemam zaradene pod jedneho ale každe zvlašt, aj ked sa rovnako volaju. viete mi poradiť? dik:)
-
- Moderatorka fóra
Podívej se do návodů, nebo klikni na můj odkaz v podpisu, je tam videonávod na itunes.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Neviem ako mam hodiť všetko pod jedneho interpreta, nejde mito. Vedeli by ste mi to opýsať tuna?(video som vydel)
-
- Moderatorka fóra
Musíš označit ty písničky, které chceš dát pod jednoho interpreta, potom kliknout na get info a tam je přímo artist, tak tam do té kolonky vyplníš toho interpreta.
Kdyby ti to ani tak nešlo, tak dej get info u každé písničky zvlášť a podívej se do Sorting záložky, jestli ta skladba nemá vyplněné řazení jinak, než dle interpreta. Tak samo prohlídni každou písničku zvlášť v záložkách Info a Sorting, jestli nemá vyplněno něco navíc oproti ostatním písničkám.
Kdyby ti to ani tak nešlo, tak dej get info u každé písničky zvlášť a podívej se do Sorting záložky, jestli ta skladba nemá vyplněné řazení jinak, než dle interpreta. Tak samo prohlídni každou písničku zvlášť v záložkách Info a Sorting, jestli nemá vyplněno něco navíc oproti ostatním písničkám.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.