Podvodnik na hyperinzerce.cz
-
- Klub čistého iOS
Podvodnik na hyperinzerce.cz
Na serveru hyperinezrce.cz jsem nasel inzerat, na ktrery jsem odpovedel. http://mobily.hyperinzerce.cz/mobilni-telefony-apple/inzerat/3842115-iphone-4-32gb-sleva-zaruka--2-kusy--nabidka/
Prodejce (Klára Býčková, Čechova , 352 01, AŠ) jsem kontaktoval, nasledne me kontaktoval nazpatek, domluvily jsme se na podminkach dodani a cene, druhy den telefon od jejiho pritele (Martin Leszkow), domluveni, ze mu poslu na ucet (2217266183/0800) pulku ceny, 4600Kc, prodejce me ujistoval, ze to neni podvod, ze se nemusim bat, ze mam adresu, ucet, telefon, IP, e-mail. penize jsem odeslal na jeho ucet a kontaktoval ho, ze jsem penize odeslal.
Druhy den prodejce nebral telefon, nereagoval na sms a k veceru telefon zcela vypnut.
Zitra jdu na Policii CR podat trestni oznameni pro podvod, snad mi nejak pomohou.
Prodejce (Klára Býčková, Čechova , 352 01, AŠ) jsem kontaktoval, nasledne me kontaktoval nazpatek, domluvily jsme se na podminkach dodani a cene, druhy den telefon od jejiho pritele (Martin Leszkow), domluveni, ze mu poslu na ucet (2217266183/0800) pulku ceny, 4600Kc, prodejce me ujistoval, ze to neni podvod, ze se nemusim bat, ze mam adresu, ucet, telefon, IP, e-mail. penize jsem odeslal na jeho ucet a kontaktoval ho, ze jsem penize odeslal.
Druhy den prodejce nebral telefon, nereagoval na sms a k veceru telefon zcela vypnut.
Zitra jdu na Policii CR podat trestni oznameni pro podvod, snad mi nejak pomohou.
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods
-
- Klub čistého iOS
Re: Podvodnik na hyperinzerce.cz
zaruka vodafone aje tam nabijecka na cizi zasuvky
nevi ze si lidi nevsimaji detailu
)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
Vodafone zaruka s americkou zasuvkou za polovicni cenu ?
Necht se autor prispevku klidne urazi , ale ZA BLBOST SE PLATI .
Jen diky takovym, jako je on, se maji podvodnici tak dobre a nikdy se to nezmeni....... Vice myslim neni co dodat. Ocekava pomoc od policie, pochopeni a nebo litost ? Nedocka se niceho..... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Starý pes fóra :)
Gratuluju. navíc je to pod 5 000,- korun, takže to je pouze přestupek a ne trestný čin...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderator fóra
no jak tak koukam tak nejvice podvodu je na bazos.cz a hyperinzerce.cz , ani na jednom bych si ja vzivote nekoupil, a jestli si nekdo mysli ze mu nekdo proda iphone 4 32gb verzi od VF za 10 tisic tak se asi opravdu zblaznil, komu neni rady tomu neni pomoci, je tady porad ale nekdo si mysli ze usetri a neusetri a jak psal house, do 5 tisic je to pouze prestupek takze dotycny presne vedel co dela, pokud uz bych neco chtel koupit na inzerat tak max na aukru a to jeste osobni predani ale tam to neni tak levny takze takovy vykukove maji porad zne.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Klub čistého iOS
No jo ale pokud to udelal na vice lidech tak se to scita pokud se nepletu. Vetsinou to byva tak ze nebyva pouze jeden ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeste me napada jedna vec reklamovat tu platbu co byla provedena u banky jako omyl a ze ty penize chces zpet. Podminky pro todle uz nevim z hlavy ale jde to vygooglit a vetsinou to byva uspesne.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeste me napada jedna vec reklamovat tu platbu co byla provedena u banky jako omyl a ze ty penize chces zpet. Podminky pro todle uz nevim z hlavy ale jde to vygooglit a vetsinou to byva uspesne.
Leap motion
-
- Moderatorka fóra
A co mě udivuje, že tu odpsali dva moderátoři a ani jeden si laskavě nevšiml, že to bylo ve špatné sekci, proto přesunuto.
My totiž víme, jak ráda přesouváš témata, proto sme to nechali Tobě
HMD
To víš, já jsem z toho pokaždé odvařená. Kdybych si nemohla aspoň jedno téma denně přesunout, tak bych byla z toho nemocná.
MG
My totiž víme, jak ráda přesouváš témata, proto sme to nechali Tobě
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
To víš, já jsem z toho pokaždé odvařená. Kdybych si nemohla aspoň jedno téma denně přesunout, tak bych byla z toho nemocná.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Nesuhlasím stým že na hyperinzerciji a bazos su len podvodnici . POdvodnici su všade ! ... Len si treba dávaŤ pozor na všetko ja som napr. teraz kúpil Iphone 3GS z bazos.sk a bola to velmy dobra kupa . pristroj nový a cena polovičná ...je pravda že som pon išiel osobne . ale každý chce len čo najlacnejšie a preto sa dajú nachytať 10 000 czk je proste nerealna cena...Hadam budeš mať ponaučenie . ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
-
- Host
hyperinzerce + ženská prodávající něco (hlavně telefony) za neuvěřitelně nízkou cenu = PODVOD !!! se divím, že na ty inzeraty vůbec ještě někdo reaguje .... no nic. další člověk, kterej se to dozvěděl ..... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
R: tape loading error 10:2
-
- iPhone guru
Přesně tak a ještě se tady chlubíš, za svoji hloupost
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPad 2 64GB 3G iStyle
Ja myslim, ze se nechlubi, ze chtel v dobre vuli ostatni i trochu varovat, podelit se s nami o svou blbou zkusenost a tak trochu mozna cekal i trochu politovani. Tak se mu zase az tak moc nesmejme.........Vsechno spatne k necemu dobre, urcite si da sam priste uz pozor. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- iPhone guru
Příště
D určitě ano, ale to je mu teď k ničemu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPad 2 64GB 3G iStyle
Mám stejnou zkušenost z 1.11.2010 za stejnou cenu. Jednalo se o iPhone 3gs a prodejcem byla Jitka Komolá z Orlové. Účet 43-4138750267/0100, Martin Leszkow. Používal mobil 773539368. I já budu podávat trestní oznámení.
-
- iPhone expert
pan existuje, záleží jestli je to ten stejný nebo ne
ale použít do falešného inzerátu něčí opravdové jméno člověka s IČem je opravdu velká drzost
http://www.firmy-lide.cz/martin-leszkow-381082-o.html
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
nazdar, taky sem narazail na podvodnika ktery me jednou obabral o nekolik desitek eur, je z okoli jizniho slovenska, ma cislo 0904 929 414, ted sem ho nasel prodavat iphone 4 za 320 ! eur.. tak sem tam postnul inzerat ze je to podvodnik, zachranil sem penize jednomu chlapkovi
pak mi ten inzerat mazli
kdyz na nej narazite dejte bacha, mam i jeho cislo uctu, jmeno majitela uctu, i seriove cislo jeho iphonu 3gs ktery prodaval ale nedostal jsem ho, v pripade zaujmu muzu tyhle detaily postnout.. ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
iPhone 4 32GB za 10 000 a poslat polovinu předem = jasný podvod... nečekal bych, že se ještě v 11/2010 někdo na takovou pi*ovinu nachytá
Ta záruka Vodafone byla už jen třešnička na dortu ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
No, pikantni je na tom obrazku u inzeratu se " zarukou Vodafone" hlavne ta americka zasuvka ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
-
- Klub čistého iOS
Marthin píše:pan existuje, záleží jestli je to ten stejný nebo neale použít do falešného inzerátu něčí opravdové jméno člověka s IČem je opravdu velká drzost
![]()
Tak jestly je ten borec z Hlinska, tak to je dobry, to mam 20 Km od baraku..
To All: Necekal jsem zadnou litost, ale chtel jsem varovat ostatni, aby si daly bacha, aby ten h***l uz z nikoho zadny penize nedostal. Jinak musim rict, ze jsem se nechal unest hlavne tou cenou a pak mi vse dochazelo, jenze az jsem poslal penize. Chybama se clovek uci..
To horackoh: napiste mi na e-mail (hrubesdusan@gmail.com) nejake podrobnosti, jak probihal prodej s vami, jmeno souhlasi a koukam, ze pouziva podobna cisla a vse u Vodafone (asi si nakoupil plno predplacenek)..
iPhone X 64 GB CZ
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods