Podvodnik na hyperinzerce.cz
-
- Klub čistého iOS
Podvodnik na hyperinzerce.cz
Na serveru hyperinezrce.cz jsem nasel inzerat, na ktrery jsem odpovedel. http://mobily.hyperinzerce.cz/mobilni-telefony-apple/inzerat/3842115-iphone-4-32gb-sleva-zaruka--2-kusy--nabidka/
Prodejce (Klára Býčková, Čechova , 352 01, AŠ) jsem kontaktoval, nasledne me kontaktoval nazpatek, domluvily jsme se na podminkach dodani a cene, druhy den telefon od jejiho pritele (Martin Leszkow), domluveni, ze mu poslu na ucet (2217266183/0800) pulku ceny, 4600Kc, prodejce me ujistoval, ze to neni podvod, ze se nemusim bat, ze mam adresu, ucet, telefon, IP, e-mail. penize jsem odeslal na jeho ucet a kontaktoval ho, ze jsem penize odeslal.
Druhy den prodejce nebral telefon, nereagoval na sms a k veceru telefon zcela vypnut.
Zitra jdu na Policii CR podat trestni oznameni pro podvod, snad mi nejak pomohou.
Prodejce (Klára Býčková, Čechova , 352 01, AŠ) jsem kontaktoval, nasledne me kontaktoval nazpatek, domluvily jsme se na podminkach dodani a cene, druhy den telefon od jejiho pritele (Martin Leszkow), domluveni, ze mu poslu na ucet (2217266183/0800) pulku ceny, 4600Kc, prodejce me ujistoval, ze to neni podvod, ze se nemusim bat, ze mam adresu, ucet, telefon, IP, e-mail. penize jsem odeslal na jeho ucet a kontaktoval ho, ze jsem penize odeslal.
Druhy den prodejce nebral telefon, nereagoval na sms a k veceru telefon zcela vypnut.
Zitra jdu na Policii CR podat trestni oznameni pro podvod, snad mi nejak pomohou.
iPhone X 64 GB CZ
Macbook Air 13" Retina 2018
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods
-
- Klub čistého iOS
Re: Podvodnik na hyperinzerce.cz
zaruka vodafone aje tam nabijecka na cizi zasuvky nevi ze si lidi nevsimaji detailu )
iPhone XS 64GB
iPad Mini 5
Macbook Pro Retina 13 Late2017
Apple TV 4
Synology NAS
Vodafone zaruka s americkou zasuvkou za polovicni cenu ? Necht se autor prispevku klidne urazi , ale ZA BLBOST SE PLATI . Jen diky takovym, jako je on, se maji podvodnici tak dobre a nikdy se to nezmeni....... Vice myslim neni co dodat. Ocekava pomoc od policie, pochopeni a nebo litost ? Nedocka se niceho.....
-
- Starý pes fóra :)
Gratuluju. navíc je to pod 5 000,- korun, takže to je pouze přestupek a ne trestný čin...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Moderator fóra
no jak tak koukam tak nejvice podvodu je na bazos.cz a hyperinzerce.cz , ani na jednom bych si ja vzivote nekoupil, a jestli si nekdo mysli ze mu nekdo proda iphone 4 32gb verzi od VF za 10 tisic tak se asi opravdu zblaznil, komu neni rady tomu neni pomoci, je tady porad ale nekdo si mysli ze usetri a neusetri a jak psal house, do 5 tisic je to pouze prestupek takze dotycny presne vedel co dela, pokud uz bych neco chtel koupit na inzerat tak max na aukru a to jeste osobni predani ale tam to neni tak levny takze takovy vykukove maji porad zne.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Klub čistého iOS
No jo ale pokud to udelal na vice lidech tak se to scita pokud se nepletu. Vetsinou to byva tak ze nebyva pouze jeden
Jeste me napada jedna vec reklamovat tu platbu co byla provedena u banky jako omyl a ze ty penize chces zpet. Podminky pro todle uz nevim z hlavy ale jde to vygooglit a vetsinou to byva uspesne.
Jeste me napada jedna vec reklamovat tu platbu co byla provedena u banky jako omyl a ze ty penize chces zpet. Podminky pro todle uz nevim z hlavy ale jde to vygooglit a vetsinou to byva uspesne.
Leap motion
-
- Moderatorka fóra
A co mě udivuje, že tu odpsali dva moderátoři a ani jeden si laskavě nevšiml, že to bylo ve špatné sekci, proto přesunuto.
My totiž víme, jak ráda přesouváš témata, proto sme to nechali Tobě HMD
To víš, já jsem z toho pokaždé odvařená. Kdybych si nemohla aspoň jedno téma denně přesunout, tak bych byla z toho nemocná. MG
My totiž víme, jak ráda přesouváš témata, proto sme to nechali Tobě HMD
To víš, já jsem z toho pokaždé odvařená. Kdybych si nemohla aspoň jedno téma denně přesunout, tak bych byla z toho nemocná. MG
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Nesuhlasím stým že na hyperinzerciji a bazos su len podvodnici . POdvodnici su všade ! ... Len si treba dávaŤ pozor na všetko ja som napr. teraz kúpil Iphone 3GS z bazos.sk a bola to velmy dobra kupa . pristroj nový a cena polovičná ...je pravda že som pon išiel osobne . ale každý chce len čo najlacnejšie a preto sa dajú nachytať 10 000 czk je proste nerealna cena...Hadam budeš mať ponaučenie .
->Macbook Air 2013
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
->New Ipad 64Gb 4G White
->Iphone 4S White
-
- Host
hyperinzerce + ženská prodávající něco (hlavně telefony) za neuvěřitelně nízkou cenu = PODVOD !!! se divím, že na ty inzeraty vůbec ještě někdo reaguje .... no nic. další člověk, kterej se to dozvěděl .....
R: tape loading error 10:2
-
- iPhone guru
Přesně tak a ještě se tady chlubíš, za svoji hloupost
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPad 2 64GB 3G iStyle
Ja myslim, ze se nechlubi, ze chtel v dobre vuli ostatni i trochu varovat, podelit se s nami o svou blbou zkusenost a tak trochu mozna cekal i trochu politovani. Tak se mu zase az tak moc nesmejme.........Vsechno spatne k necemu dobre, urcite si da sam priste uz pozor.
-
- iPhone guru
Příště D určitě ano, ale to je mu teď k ničemu
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPad 2 64GB 3G iStyle
Mám stejnou zkušenost z 1.11.2010 za stejnou cenu. Jednalo se o iPhone 3gs a prodejcem byla Jitka Komolá z Orlové. Účet 43-4138750267/0100, Martin Leszkow. Používal mobil 773539368. I já budu podávat trestní oznámení.
-
- iPhone expert
pan existuje, záleží jestli je to ten stejný nebo ne ale použít do falešného inzerátu něčí opravdové jméno člověka s IČem je opravdu velká drzost
http://www.firmy-lide.cz/martin-leszkow-381082-o.html
nazdar, taky sem narazail na podvodnika ktery me jednou obabral o nekolik desitek eur, je z okoli jizniho slovenska, ma cislo 0904 929 414, ted sem ho nasel prodavat iphone 4 za 320 ! eur.. tak sem tam postnul inzerat ze je to podvodnik, zachranil sem penize jednomu chlapkovi pak mi ten inzerat mazli kdyz na nej narazite dejte bacha, mam i jeho cislo uctu, jmeno majitela uctu, i seriove cislo jeho iphonu 3gs ktery prodaval ale nedostal jsem ho, v pripade zaujmu muzu tyhle detaily postnout..
iPhone 4 32GB za 10 000 a poslat polovinu předem = jasný podvod... nečekal bych, že se ještě v 11/2010 někdo na takovou pi*ovinu nachytá Ta záruka Vodafone byla už jen třešnička na dortu
No, pikantni je na tom obrazku u inzeratu se " zarukou Vodafone" hlavne ta americka zasuvka
-
- Klub čistého iOS
Marthin píše:pan existuje, záleží jestli je to ten stejný nebo ne ale použít do falešného inzerátu něčí opravdové jméno člověka s IČem je opravdu velká drzost
Tak jestly je ten borec z Hlinska, tak to je dobry, to mam 20 Km od baraku..
To All: Necekal jsem zadnou litost, ale chtel jsem varovat ostatni, aby si daly bacha, aby ten h***l uz z nikoho zadny penize nedostal. Jinak musim rict, ze jsem se nechal unest hlavne tou cenou a pak mi vse dochazelo, jenze az jsem poslal penize. Chybama se clovek uci..
To horackoh: napiste mi na e-mail (hrubesdusan@gmail.com) nejake podrobnosti, jak probihal prodej s vami, jmeno souhlasi a koukam, ze pouziva podobna cisla a vse u Vodafone (asi si nakoupil plno predplacenek)..
iPhone X 64 GB CZ
Watch 4 44mm
Airpods
Watch 4 44mm
Airpods