Zvysenie max. hlasitosti o 20%
-
- Klub čistého iOS
iPhony a iPody predavane v EU maju limitovanu max. hlasitost na 80% celkovej hlasitosti. Tymto trikom je mozne zrusit tento limit.
1. Stiahnite si Volume Boost 3.0
2. Niekde obsah archivu rozbalte
3. Pripojte sa do telefonu SSHckom alebo T-PoT
4. chodte do /System/Library/PrivateFramework/Celestial.framework/
5. najdite subor RegionalVolumeLimits.plist a premenujte ho na RegionalVolumeLimits.bak
6. nakopcite sem RegionalVolumeLimits.plist ktory ste rozbalili na disk
7. nastavte prava na RegionalVolumeLimits.plist na 0777 (cez T-PoT to asi netreba, prosim feedback)
8. Rebootnite iPhone
Tak pak postněte vaše poznatky
(zdroj: iphonezone.cz)
1. Stiahnite si Volume Boost 3.0
2. Niekde obsah archivu rozbalte
3. Pripojte sa do telefonu SSHckom alebo T-PoT
4. chodte do /System/Library/PrivateFramework/Celestial.framework/
5. najdite subor RegionalVolumeLimits.plist a premenujte ho na RegionalVolumeLimits.bak
6. nakopcite sem RegionalVolumeLimits.plist ktory ste rozbalili na disk
7. nastavte prava na RegionalVolumeLimits.plist na 0777 (cez T-PoT to asi netreba, prosim feedback)
8. Rebootnite iPhone
Tak pak postněte vaše poznatky
(zdroj: iphonezone.cz)
-
- iPhone expert
Re: Zvysenie max. hlasitosti o 20%
Volume Boost je také v Cydii, možná trochu jedodušší postup.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
- Mírně pokročilý
Jsou poznat zřetelné změny po instalaci?
-
- iPhone expert
Změřený to teda nemám, ale obecně - mám to nainstalovaný už od OS 1.1.4 a s hlasitostí reproduktoru nemám při telefonování na ulici nebo někde v rušnějším prostředí problém.
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
- Moderator fóra
No každopádně je má iPhone 3GS o hodně hlasitější repro na hudbu než 3G, teď se už opravdu vyrovná i ostatním mobilům a né jak předtím že ho nebylo vůbec slyšet.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm
mě to teda příjde stejný, a navíc je k tomu (instalaci s cydie) potřeba winterboard ... bohužel
-
- Host
Ano, přesně tak, taky jsem si to nahrál z Cydie, a na iPhone 2G jsem nezpozoroval žádnou změnu.
cau please muzes udelat reupload toho volume boost ????
-
- Mírně pokročilý
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
- iPhone expert
potvrdzujem funkcnost aj na 3.1.2
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
Já nevím, tohle se mi moc nelíbí. Řešil někdo otázku proč je ten reproduktor zeslabený? Že by kvůli možnému zkreslení zvuku při vyšším výkonu? Možnost většího odběru energie a tudíž by to mělo za následek napětové nerovnováhy v DPS obvodu?
-
- iPhoneHolik
Funguje VolumeBost z cydie i na iPhone 2G OS 3.1.3? zatím jsem se nerozhoupal k tomu propíchat síťku repro špendlíkem u mé 16GB verze...je to zaručený postup ale potom je také o dost hlasitější "cvakání" při zap/vyp. a psaní sms atd...
Tak se rozhoupej, doporučuji. A také doporučuji: zkoriguj si text svého příspěvku. Beavers.
Tak se rozhoupej, doporučuji. A také doporučuji: zkoriguj si text svého příspěvku. Beavers.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne úte dub 12, 2011 8:48 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
Myslím že to určujú nejaké europse kravinky ohľadom mp3 prehravacov majú určenú hranicu aby sa predišlo poskodeniu sluchu alebo mal Apple iny dôvod k zníženiu vykonu reproduktora čo sa po zákroku zrušenia obmedzenia môže prejaviť na zariadeni prehrievanim, chrapcanim... no radšej to neham tak.
Volume Boost jsem z Cydie nainstaloval,ale nikde ho nemůžu v iPhonu najít
-
- Starý pes fóra :)
Jestli jsem četl správně tak je k tomu zapotřebí Winterboard a tam si to zapneš.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Winterboard mám nainstalovaný a Volume Boost tam není
jj presne, nahral som Volume Boost a jedine co sa mi tam objavilo je Winterboard ktory mi seredne spomalil iPhone V nastaveni winterboardu som nic o hlasitosti nenasiel. Uz ma to hneva, pretoze vobec nepocujem zvonit telefon.
-
- Host
urob restart, mne to pomohlo.
iPhone 3G 16GB iOS 4.2.1, White
iPhone 4 16GB iOS 7.1, Black
iPhone 4S 16GB iOS 7.1, Black
iPhone 5 16GB iOS 7.1, Black
iPod nano 5g 8GB, Blue
iPad 2 WiFi 16GB iOS 7.1, White
Macbook Pro with Retina , late 2013 2.5 GHz Intel Core i5, 8GB Ram, Intel Iris
iPhone 4 16GB iOS 7.1, Black
iPhone 4S 16GB iOS 7.1, Black
iPhone 5 16GB iOS 7.1, Black
iPod nano 5g 8GB, Blue
iPad 2 WiFi 16GB iOS 7.1, White
Macbook Pro with Retina , late 2013 2.5 GHz Intel Core i5, 8GB Ram, Intel Iris
-
- Mírně pokročilý
Ak chcete zvýšiť hlasitosť v sluchátkach, tel. hovoru a zvonenia stiahnite si tieto 3 súbory http://www.ulozto.cz/6520435/volume-boost-rar a prepíšte pôvodné v adresáry /System/Library/PrivateFrameworks/Calestial.framework.
Odskúšané na iOS 3.1.3 a funkčné. Jedine sa mi nezdá že by sa zvýšila hlasitosť zvonenia, ale ostatné dve položky sú pri používaní o dosť hlasnejšie
Odskúšané na iOS 3.1.3 a funkčné. Jedine sa mi nezdá že by sa zvýšila hlasitosť zvonenia, ale ostatné dve položky sú pri používaní o dosť hlasnejšie
-
- iPhone guru
Neexistuje nějaká aplikace, kkterá by to zvládla přímo v telefonu?
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPad 2 64GB 3G iStyle
-
- Mírně pokročilý
Existuje, ale nefunguje
-
- iPhone guru
No na 3G ne
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPad 2 64GB 3G iStyle
Chces aby ti to hralo hlasnejsie, zmen si konkretne (alebo hromadne) v songu v iTunes
-
- iPhoneHolik
Jak jsi to přesně myslel? pokud zvýšení hlasitosti mp4-ky v nějakém editoru tak je to zbytečné....vliv to nemá a repro pak maximálně chrci co mám zkušenost s jinými mobily které nezvolí nejhlasiteji.
Naposledy upravil(a) Gekko gecko dne stř dub 13, 2011 7:55 pm, celkem upraveno 1 x.
i3LU3 to myslel tak, že v itunes kliknes pravým tlačítkom na pesničku, dáš get info ----- options ---- Volume adjustment a tam máš možnosť znížiť alebo zvýšiť hlasitosť maximálne o 100 % .. osobne s týmto zvukom nemám skúsenosti ešte som to neskúšal
-
- iPhoneHolik
Rozumím dík.
Teď jsem na 4.2.1 udělal JB nainstaloval Winterboard,stáhnul Volume Boost 4.0 a přijde mi že je hlasitost vyzvánění stejná.
Když se podíváte sem http://www.ijailbreak.com/cydia/volume-booster-4-0-boost-speaker-volume-on-iphone/ tak v diskuzi lidé píší také že je to stejné....zde: http://www.simonblog.com/2009/07/14/boost-your-iphone-volume-with-volume-boost/ se někdo zmiňuje že to u 3GS nemá žádný vliv protože ji má již z výroby nastavenou na 100%
Před časem jsem se na to v jiném tématu ptal a další příčinou nižší hlasitosti může byt zanesená mřížka repro,vzhledem k tomu ze je iP ještě v záruce jej ale rozebírat nechci.
Jinak WB telefon nijak nezpomalí a Volume Boost lze aktivovat současně s ostatními tématy.
EDIT:
Takže Winterboard šel takzvaně "do pryč" témata jsou mi k ničemu,defaultní mi vyhovuje nejlépe a Volume Boost nemá na hlasitost vyzvánění žádný vliv.
Po delším hledání se mi povedlo nalézt poměrně starý ale zajímavý a především účinný návod jak hlasitost zesílit.
Fix for iPhone?s low ringer volume
Jde o upravený zvuk s názvem Cell_Phone_Ringing.aif který se nejvíce podobá klasickému "pípání" co používaly kdysi nokie,ericssony,siemensy a další.Dnes se s ním setkáte především v třídě lowend.
Slýchávám často od známých že pokud to jejich telefon umí mají nastaveno jednoduché pípání či klasiku nokia...úryvek písničky v autě kde vám hraje rádio snadno přeslechnete
1. Stáhněte si do počítače Cell_Phone_Ringing
2. Stáhněte si iRingier 4.2.0.0
3. Zvuk v iRingier otevřete a nastavte Volume na 70-80% (Pokud to necháte na 100% bude repro na max. chrčet!!)
4. Teď už stačí jen dát "export" a uložit nebo poslat přímo do itunes kde se objeví v ringtones.
Dejte určitě vědět jestli vám to pomohlo,já jsem spokojený moc,vyzvánění nejde přeslechnout
Později to mohu dát do sekce návodů ať je to na očích
Teď jsem na 4.2.1 udělal JB nainstaloval Winterboard,stáhnul Volume Boost 4.0 a přijde mi že je hlasitost vyzvánění stejná.
Když se podíváte sem http://www.ijailbreak.com/cydia/volume-booster-4-0-boost-speaker-volume-on-iphone/ tak v diskuzi lidé píší také že je to stejné....zde: http://www.simonblog.com/2009/07/14/boost-your-iphone-volume-with-volume-boost/ se někdo zmiňuje že to u 3GS nemá žádný vliv protože ji má již z výroby nastavenou na 100%
Před časem jsem se na to v jiném tématu ptal a další příčinou nižší hlasitosti může byt zanesená mřížka repro,vzhledem k tomu ze je iP ještě v záruce jej ale rozebírat nechci.
Jinak WB telefon nijak nezpomalí a Volume Boost lze aktivovat současně s ostatními tématy.
EDIT:
Takže Winterboard šel takzvaně "do pryč" témata jsou mi k ničemu,defaultní mi vyhovuje nejlépe a Volume Boost nemá na hlasitost vyzvánění žádný vliv.
Po delším hledání se mi povedlo nalézt poměrně starý ale zajímavý a především účinný návod jak hlasitost zesílit.
Fix for iPhone?s low ringer volume
Jde o upravený zvuk s názvem Cell_Phone_Ringing.aif který se nejvíce podobá klasickému "pípání" co používaly kdysi nokie,ericssony,siemensy a další.Dnes se s ním setkáte především v třídě lowend.
Slýchávám často od známých že pokud to jejich telefon umí mají nastaveno jednoduché pípání či klasiku nokia...úryvek písničky v autě kde vám hraje rádio snadno přeslechnete
1. Stáhněte si do počítače Cell_Phone_Ringing
2. Stáhněte si iRingier 4.2.0.0
3. Zvuk v iRingier otevřete a nastavte Volume na 70-80% (Pokud to necháte na 100% bude repro na max. chrčet!!)
4. Teď už stačí jen dát "export" a uložit nebo poslat přímo do itunes kde se objeví v ringtones.
Dejte určitě vědět jestli vám to pomohlo,já jsem spokojený moc,vyzvánění nejde přeslechnout
Později to mohu dát do sekce návodů ať je to na očích