Takže začnu tím že jsem vlastnil jak iPhone 3 tak iPhone 3GS a iTunes účet používám již víc než 2roky. Vlastnil jsem iPhone 4 16GB kterou jsem prodal a ted jsem ¨si zakoupil iPhone 4 32GB. Provedl jsem obnovu ze zálohy a když chci ted něco stahovat z iTunes objeví se hláška že musím doplnit nějakou informaci k účtu. Pamatuji si , že jednou to chtělo ověřit Security Code takže jsem si myslel , že se jedná o tu samou banalitu ale když se zobrazili informace o účtu a já jsem zadal Security Code a zkontroloval všechny další informace tak iTunes zahlásil "Your payment method was declined. Please enter another payment method." A já už si nevím rady. Všechno minimálně 100x zkontrolovano. Na účtu je dostatek peněz a dokonce když tou samou kreditkou platím někde jinde, tak není problém. Všechno proběhne jak má. Už jsem z toho docela unavený a vůbec netuším kde se stala chyba. Každopádně účet funguje jen když kartu označím jako "NONE" tak mužu účet používat a stahovat free aplikace ale to já nechci.
Věděl by mi někdo poradit co s tím?
Děkuji
Nepouzivej cervenou barvu.Jackie
iTunes hláška "Your payment method was declined."
-
- Host
iPhone 5 64GB iOS7 White iPad mini 64GB White iPhone 4 16GB Black iMac 21,5" Apple Developer
-
- Mírně pokročilý
Taky tento problem nechapu-me se to tak stane vzdycky kdyz nekomu koupim nejakou app jako darek a pak podruhe uz mi to napise tuhle hlasku a pak uz ani ja nemuzu nic koupit v appstore a pak treba dalsi den uz ja nakupovat app muzu,ale nikomu darovat nemuzu, zase mi to vypise tuto hlasku a dalsi den uz je to treba zase v poho...vazne nerozumim co to zpusobuje-penize na uctu mam tak nevim-uz se mi to tak stalo nekolikrat....
- rony
- Klub čistého iOS
Re: iTunes hláška "Your payment method was declined."
Vyhladajte si tu hlasku na fore, uz to tu par ludi riesilo a najdete tym padom aj riesenie.
viewtopic.php?f=90&t=31463&p=307217&hilit=Your+payment+method+was+declined#p307217
viewtopic.php?f=90&t=31463&p=307217&hilit=Your+payment+method+was+declined#p307217
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods