iTunes error 42032
Re: error 42032
hele dotaz, funguje vam nekomu aspon nekdy synchronizace s JB? asi ctyri dny zpet jsem provedl JB a od te doby mi to ani jendou neslo, tak jenom jestli to nebyla zbytecna chyba...?
-
- Moderator fóra
funguje a fungovala vzdycky na vsech FW..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
no to prave neni tak uplne pravda. napr na tomhle webu http://www.ijailbreak.com/apple_news/apple-drops-itunes-10-1-and-yes-it-is-jailbreak-safe/ se muzes docist, ze by posledni itunes meli s jb fungovat, ale me se opravdu jeste zadna synchronizace s itunes 10.1 a ios 4.1 jb nepovedla, tak jenom jestli to fakt jde...
-
- Moderator fóra
A hlasi Ti to chybu co je v nadpisu? Pokud ne tak to nepatri do tohoto tématu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
jo to hlasi...spis mi dje o to, ze pred JB to aspon nekdy slo a po JB to nejde vubec
-
- Moderator fóra
Já jsem JB nikdy nemel, tím to nebude, na vine je nova verze iTunes, jelikož cokoliv delam okamzite primo z IP tak funguje.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Predpokladam ze asi ani nema cenu zkouset davat update na 4.2 ze? to bych pak iphone mozna ani nerozjel:-/
-
- Host
mě pomohlo řešení od Archea uvedené na superiphone.cz,
do příkazového řádku napište ipconfig /flushdns
potom autorizace účtu proběhne bez potíží.
do příkazového řádku napište ipconfig /flushdns
potom autorizace účtu proběhne bez potíží.
-
- Moderator fóra
To zkusim, snad to pomuze...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
To vycistenie DNS medzipamati mi pomohlo (jedna skuska). Ale treba to robit pri vypnutom iTunse alebo ho po vykonani prikazu restartnut.
Riskol som aj update iOS na 4.2.1 v iPhone4. Mne to prebehlo bez problemu.
Riskol som aj update iOS na 4.2.1 v iPhone4. Mne to prebehlo bez problemu.
tak me procisteni DNS nepomohlo. Ted stahuju novej ios, ale nevim, jestli to tam pujde narvat bez toho abych prisel o software, kdyz mam furt problem s autorizaci...
Mě také čištění té DNS mezipaměti nepomohlo. Napsal jsem tedy další email na technický support appplu, tak uvidíme. Do upgradu iOS na verzi 4.2 jsem se pro jistotu zatím nepustil. Raději počkám, než řešit ještě další případný problém navíc.
presne. ze zoufalstvi jsem downgradoval na itunes 10, ale pres ty nejde nahrat novej ios, takze proste na pytel, ale radsi si s novou verzi ios jeste pockam a radsi budu synchronizovat...
-
- Moderator fóra
Ano pokud se Ti to sekne pri updatu FW že je PC neautorizovan tak bude problem.... apple na to zatim kasle.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Rozhodne sem piste pripadne odpovedi ze supportu apple. Jelikož udajne zlepseni rychlosti na 3G, bych hctel updatovat FW, ale takhle se docela bojím
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Cuz,
Tak posílám první odpověď od supportu.
Dear customer,
This is an automated reply, but an iTunes Store representative will be reviewing your request and will send you a personal response soon (generally within 24 hours). Meanwhile, you may find the following articles helpful. They address several common questions from customers:
Possible iTunes Store errors
Mac: http://support.apple.com/kb/HT1412
Windows: http://support.apple.com/kb/TS1424
How to resume interrupted iTunes Store downloads
http://support.apple.com/kb/HT1725
Finding missing iTunes Store music and video downloads
http://support.apple.com/kb/TS1408
Resending iTunes Gifts and Gift Certificates
http://support.apple.com/kb/HT1541
Please do not reply to this email. Thank you for your patience.
Sincerely,
iTunes Store Customer Support
http://www.apple.com/support/itunes/store/
Zkoušel jsem zatím první možnost, tedy promáznout složku C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes\ ale nepomohlo to....
Víc jsem zatím nezkoušel, páč jsem v práci a nemám moc čas...
Tak posílám první odpověď od supportu.
Dear customer,
This is an automated reply, but an iTunes Store representative will be reviewing your request and will send you a personal response soon (generally within 24 hours). Meanwhile, you may find the following articles helpful. They address several common questions from customers:
Possible iTunes Store errors
Mac: http://support.apple.com/kb/HT1412
Windows: http://support.apple.com/kb/TS1424
How to resume interrupted iTunes Store downloads
http://support.apple.com/kb/HT1725
Finding missing iTunes Store music and video downloads
http://support.apple.com/kb/TS1408
Resending iTunes Gifts and Gift Certificates
http://support.apple.com/kb/HT1541
Please do not reply to this email. Thank you for your patience.
Sincerely,
http://www.apple.com/support/itunes/store/
Zkoušel jsem zatím první možnost, tedy promáznout složku C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes\ ale nepomohlo to....
Víc jsem zatím nezkoušel, páč jsem v práci a nemám moc čas...
No way. Myslím, že jsem již vše z výše uvedeného zkoušel. Jinak také čekám na odpověď.
mám stejný problém a byl jsem se na to zeptat v istyle ...
je to problém s tím že nové itunes ( 10.1) nebude podporovat pc !!!
jediná možnost je nainstalovat itunes 10.0.1.22 ( starší verze) ... a dál to nechat být ...
a tajy prosím ty kteří si itunes už nainstalovaly na starší verzi ... KDE JÍ STÝHLY ... mě se obevuje problém že mam novější verzi a že se mi staré itunes nenačte .. prosím help
jediná možnost je nainstalovat itunes 10.0.1.22 ( starší verze) ... a dál to nechat být ...
a tajy prosím ty kteří si itunes už nainstalovaly na starší verzi ... KDE JÍ STÝHLY ... mě se obevuje problém že mam novější verzi a že se mi staré itunes nenačte .. prosím help
sry ale to ti rekli peknou blbost. Stare iTunes tenhle problem sice nemaji, to je pravda, ale s nima nenainstalujes novy iOS, takze to neni reseni. Btw stare iTunes muzes nainstalovat kdyz smazes tu jejich knihovnu, ma tusim priponu .itl, ale jak rikam, krome toho ze si smazes komplet obsah itunes a toho, ze budes moc instalovat soft z PC nedocilis niceho jineho....
nwm no řekli mi to v istyleu ... a jak vidím ... ipod mi nejde připojit k itunes ... tk tef kt nwm ... a jak si to vyřešil ty ?
-
- Moderator fóra
mart píše:mám stejný problém a byl jsem se na to zeptat v istyle ...
j
Nebude podporovat PC? Co je PC? Personal Computer? To si z Tebe delaji srandu? To jako bude podporovat jen notebooky nebo jak? Tady si hodne lidi plete platformy, Jako MAC, Win, Linux. Ale PC?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
jakože bude podporovat proste jen MAC ...
EDIT: no ja nwm ... přesne takhle mi to řekli tam .. jak si to vyřešil ty ? ...
Nedělej dva příspěvky pod sebou. MG
EDIT: no ja nwm ... přesne takhle mi to řekli tam .. jak si to vyřešil ty ? ...
Nedělej dva příspěvky pod sebou. MG
-
- Mírně pokročilý
Já blbec dneska restornul na 4.2.1 a mám tam asi 5 nejpotřebnějších aplikací. Zbytek se mi nechce přes WiFi tahat a počkám, až se to Applu podaří vyřešit nebo si kromě iP4 my woknaři ještě budeme muset switchnout na Mac Kromě těch aplikací je ale všechno v pořádku.
-
- Host
kvuli tehle chybe jsem vcera reinstaloval iTunes (uz nevim jakou jsem mel verzi, ale naposledy jsem ji aktualizoval nekdy v unoru). Po reinstalu to chtelo autorizaci a chybu to hlasi stale - kdyz chci zalohovat, stahovat updaty atd
win XP, 3g, fw 3.1, JB
win XP, 3g, fw 3.1, JB
-
- Moderator fóra
Ano, to je fail od apple. A nehodlaji to resit. Podivej jak lide psali na support a rozchazi se to. Dnes rano mi to fungovalo, pak už ne. Musis zkouset.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
V rychlosti přeposílám odpověď, kterou jsem dnes dostal. Bohužel musím říci, že i po jejich pokusu "Odautorizovat" můj účet problém stále přetrvává. Snad pomůže ten jejich Reset.
Dear Roman,
Thilak here with iTunes Store Customer Support. Pradeep could not be here and asked me to retain your request in their absence.
I am sorry to hear that you are unable to authorize your computer because of the error -42032. I certainly understand your concern and I am sure you want this to be resolved at the earliest. I will be more than happy to help you resolving this issue.
Roman, I have deauthorized all computers associated with your iTunes Store account. You can now reauthorize the computers that you intend to use.
For specific instructions on how to authorize and deauthorize a computer to play your iTunes Store purchases, please read the following technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1420
If you repair or upgrade certain components on your computer, one computer may use up multiple authorizations. If possible be sure to deauthorize your computer before you repair or upgrade it to avoid this. To learn more, read this technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1206
In the future, if you find you have reached 5 authorizations due to system upgrades, you can reset your authorization count by clicking "Deauthorize All" on the Edit Account Information screen. Keep in mind that you can only use this feature once a year. The button will not appear if you have less than 5 authorized computers or if you have used this option within the last 12 months.
Roman, if you continue to experience this issue with your account "roman.benes@post.cz", the iTunes Store Customer Support team will reset your password and test the account. Before resetting your password, however, Apple requires that you provide the following for security reasons:
- the billing address listed on the account
...as well as one of the following:
- the last four digits of the credit card used for your iTunes Store account
- or the order number of your most recent purchase
- or the name of any item you've purchased using this account
Upon receiving your response, Apple will verify your billing address, reset your password, and send you an email with your new password.
Roman, I hope this helps to resolve your issue. If you have any questions or require further assistance, just reply to the email and let me know.
Thank you for being a valued iTunes Store customer. Have a great day ahead!
Sincerely,
Thilak
Dear Roman,
Thilak here with iTunes Store Customer Support. Pradeep could not be here and asked me to retain your request in their absence.
I am sorry to hear that you are unable to authorize your computer because of the error -42032. I certainly understand your concern and I am sure you want this to be resolved at the earliest. I will be more than happy to help you resolving this issue.
Roman, I have deauthorized all computers associated with your iTunes Store account. You can now reauthorize the computers that you intend to use.
For specific instructions on how to authorize and deauthorize a computer to play your iTunes Store purchases, please read the following technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1420
If you repair or upgrade certain components on your computer, one computer may use up multiple authorizations. If possible be sure to deauthorize your computer before you repair or upgrade it to avoid this. To learn more, read this technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1206
In the future, if you find you have reached 5 authorizations due to system upgrades, you can reset your authorization count by clicking "Deauthorize All" on the Edit Account Information screen. Keep in mind that you can only use this feature once a year. The button will not appear if you have less than 5 authorized computers or if you have used this option within the last 12 months.
Roman, if you continue to experience this issue with your account "roman.benes@post.cz", the iTunes Store Customer Support team will reset your password and test the account. Before resetting your password, however, Apple requires that you provide the following for security reasons:
- the billing address listed on the account
...as well as one of the following:
- the last four digits of the credit card used for your iTunes Store account
- or the order number of your most recent purchase
- or the name of any item you've purchased using this account
Upon receiving your response, Apple will verify your billing address, reset your password, and send you an email with your new password.
Roman, I hope this helps to resolve your issue. If you have any questions or require further assistance, just reply to the email and let me know.
Thank you for being a valued iTunes Store customer. Have a great day ahead!
Sincerely,
Thilak
-
- Moderator fóra
Tak nám dej pak vedet jestli to pomohlo, mne to včera zase chvili neblbnulo, pak večer zase ano.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
iTunes error (-42035)
Ahoj,mám nejnovější verzi iTunes 10.1 a chce to po mně autorizaci tohoto PC ikdyž ho autorizovaný mám.V tom by ale nebyl žádný problém,jenže když ho dám autorizovat a napíšu heslo,vždy se mi objeví chyba (-42035).Takhle nemůžu synchronizovat,stahovat ani nic!Nemáte nějáké rady?
Stejný problém, sloučeno do již existujícího tématu. MG
Stejný problém, sloučeno do již existujícího tématu. MG
2 dni som sa s tym trapil, vsetko som preinstaloval vsetko som resetoval, nakoniec mi pomohlo premenovat adresar iTunes v Documents/My Music. bez tohto adresaru to uz slo autorizovat, potom som ho vratil naspat a autorizacia mi stale funguje... tak uvidim dokedy
-
- Moderatorka fóra
Však jejich odpověď jsou obecné hlody, které nikam nevedou a které už uživatel dávno zná. Jediné, co udělal ten člověk, tak mu odautorizoval PC. No to pomůže jak blázen. By mě zajímalo, kolik lidí denně jim tam s touto chybou píše a kdy to jako hodlají opravit. Evidentně je chyba na straně applu, konkrétně v iTunes a obecné hlody a rady nepomůžou, oni to musí začít řešit prostě.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- patron iPhone.cz
Tez stejny problem. Win XP.
Iphone 3G/16GB, orig od Vodafone, FW 4.2.1 JB untethered; Iphone 4/32GB, orig od Vodafone, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b2; iPad 32GB 3G verze EU, FW 5.0.1 JB redsn0w_win_0.9.10b3; iPad 64GB 3G verze US, FW 5.0.1 JB - redsn0w_win_0.9.9b8 + Corona
Zdravím,
mám již 14 dní stejný problém, každopádně jsem i přes to updatoval iphone 4 na verzi 4.2 - buď to zrovna naskočilo, o čemž pochybuji, nebo není autorizace nutná pro upgrade.
Ale pokud se někomu sekne telefon při upgradu, tak na mě nekřičte
mám již 14 dní stejný problém, každopádně jsem i přes to updatoval iphone 4 na verzi 4.2 - buď to zrovna naskočilo, o čemž pochybuji, nebo není autorizace nutná pro upgrade.
Ale pokud se někomu sekne telefon při upgradu, tak na mě nekřičte
Cus,
taky stejny problem ale update na 4.2 probehl v poradku..............WXP
taky stejny problem ale update na 4.2 probehl v poradku..............WXP
U mě stejné. Upgrade OK, ale kvůli nemožnosti authorizace zmizelo pár aplikací.
Dal jsem PC do karanteny a aplikace instaluju přímo do iPhonu.
Dal jsem PC do karanteny a aplikace instaluju přímo do iPhonu.
u mna ten isty problem(42032), novy orig Win Xp a Itunes 10.1....shit
Lookas píše:Ahojte ... mám najnovšiu verziu iTunes a všetko fungovalo tak jak má! .. asi o týždeň neskôr, mi nešli zosynchronizovať fotky, zvonenia, app do iPhonu! Tak som autorizoval pc a dal Transfer Purchases .. a opäť fungovalo všetko ako má! ... No opäť asi o týždeň znovu ten istý problém so synchronizáciou! ... Vytvril som si aj nový učet a znovu som autorizoval pc no pri Transfer Purchases mi stale vyskakuje chyba:/ Some of the purchased items on the iPhone could not be transferred to your iTunes library because you are not authorized for them on this computer.To authorize this computer for items purchased from the iTunes Store. / a pod tým je zoznam aplikácii ktorých sa to týka!Je ich celkom 12 a sú to tie app, ktoré som si stiahol cez iPhone po poslednej úspešnej autorizácii! ... skúšal som uz aj všetky tieto app vymazať a znovu autorizovať, chybu už to nehlasilo, ale stale nejde nič - vôbec nič zosychronizovať, nemôžem do toho iPhonu z iTunes nič dostať. Som z toho zúfalí - pomohla by staršia verzia iTunes ?? ... ak niekto vie poradiť - dakujem vopred!!
No takže skúsil som preinštalovať iTunes na staršiu verziu a synchronizácia funguje - čo sa týka videii, filmov, fotiek, hudby a zvoniení !!! ... Čo sa týka trasfer purchases - nefunguje - stále tá istá chyba, ale teraz už mi to vyhadzuje chybu na všetky app čo mám v iPhone - celkovo 44 !! ... Takže nemožem načítat apps do iTunes - takže s nimi nejde manipulovať !! ... ale som rád,že aspoň tá synchronizácia funguje !! ... zatial ..
Dávej si pozor, jak tady postuješ své příspěvky. Jednu tvou vlastní citaci jsem smazal. Stejnou jako v tomto příspěvku. Beavers.
Měl bych jeden tip .... zkuste se několikrát za sebou přihlásit (autorizovat), když to do cca. 10 pokusů nevyjde, vypněte itunes ... potom znovu zapnout a znovu autorizovat ... do 2 pokusů by to mělo autorizovat . U mě stopro zabralo, vyzkoušeno. Synchro v poho a to i s novým itunes.
V práci máme ten samý problém s iPhone 3GS a iTunes 10.1.0.56 na WIN XP SP3.
Pár poznatků:
-Všimli jsme si, že kalendář a kontakty se synchronizují, i když se synchronizace fakticky zasekne na kroku 3 z 5. (to už tu asi bylo zmíněno)
-Jednorázově vždy pomůže pročištění DNS z příkazové řádky lokálního PC: ipconfig /flushdns (je třeba provést s vypnutými iTunes, jak už tady výše bylo také zmíněno). Zajímavé, že pak proběhne celá synchronizace až do konce (a najednou bez nutnosti autorizace), ale funguje pouze při přímém spojení na internet. Přes firemní síť nikoli. Ovšem po každém restartu PC, už to opět nefunguje ani přes přímé připojení na net, celý postup by se musel opakovat...
Dotaz:
Má někdo ten samý problém i na WIN7? Pokud to je problém pouze Win XP, tak se obávám, že to Apple nechá bez povšimnutí
Pár poznatků:
-Všimli jsme si, že kalendář a kontakty se synchronizují, i když se synchronizace fakticky zasekne na kroku 3 z 5. (to už tu asi bylo zmíněno)
-Jednorázově vždy pomůže pročištění DNS z příkazové řádky lokálního PC: ipconfig /flushdns (je třeba provést s vypnutými iTunes, jak už tady výše bylo také zmíněno). Zajímavé, že pak proběhne celá synchronizace až do konce (a najednou bez nutnosti autorizace), ale funguje pouze při přímém spojení na internet. Přes firemní síť nikoli. Ovšem po každém restartu PC, už to opět nefunguje ani přes přímé připojení na net, celý postup by se musel opakovat...
Dotaz:
Má někdo ten samý problém i na WIN7? Pokud to je problém pouze Win XP, tak se obávám, že to Apple nechá bez povšimnutí
-Jednorázově vždy pomůže pročištění DNS z příkazové řádky lokálního PC: ipconfig /flushdns
Mohl bys popsat tento způsob detailněji pro nás méně zkušené Myslím kde najdu uvedený soubor v XP, jak pročistit ...
Díky
Mohl bys popsat tento způsob detailněji pro nás méně zkušené Myslím kde najdu uvedený soubor v XP, jak pročistit ...
Díky