Nefunguje repro

Odpovědět
FeryCZ

Nefunguje repro

Příspěvek od FeryCZ »

Ahoj lidi pred casem mi spadnul iPhone na zem a prasklo sklo nejaky cas jsem stim zil nebylo to tak hrozny ale pred tydnem jsem si digitizer koupil na aukru a podle navodu na YT jsem se ho jal vymenit sice mi to trvalo trochu dyl ale urobil jsem vsechno nabehlo jak melo byl jsem happy ze vsechno funguje ale pristi den kdyz mi volal kamos jsem zjistil ze mi nefunguje repracek u ucha a ze vlastne nikoho kdo mi vola neslysim jedine kdyz zapnu hlasity spodni repracek tak to jede.Myslel jsem ze jsou spatne uchyceny kabliky tak jsem ho rozdelal ale ten nejmensi se mi proste nedari vic zasunout a podle videii to asi ani vic nejde :( Nevim pred vymenou bylo vsechno ok a ted najednou proste nic nezda se mi ze by to najednou odeslo.Nevite cim by to mohlo byt?Diky moc za kazdou radu!!!

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Re: Nefunguje repro

Příspěvek od lukinek »

Může to být špatný kontakt, nebo jsi něco při výměně digitizeru pokazil. Vyměn ho
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

FeryCZ

Příspěvek od FeryCZ »

Ale digitizer nema stim repro nic spolecnyho to je jinej konektor taky jsem si to myslel ale to repro je na ty konstrukci kam digitizer prilepujes takze myslim ze vymenou bych si nijak nepolepsil...

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od lukinek »

Vyměn mikrofon jsem myslel, promiň napsal jsem to nesrozumitelně
iPad 2 64GB 3G iStyle

FeryCZ

Příspěvek od FeryCZ »

Ale ja muzu mluvit me vsichni slysej microfon je v poradku a ten je myslim na spodni casti iPhone se kterou se nic nedelalo ja mluvim o repro ktery mas u ucha kdyz telefonujes ne o microfonu dole...

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od lukinek »

Už radši nic psát nebudu, píšu ze školy z iPhonu a přemýšlím nad něčím jiným. Nemyslel jsem mikrofon, ale reproduktor na volání k uchu.

Omlouvám se
iPad 2 64GB 3G iStyle

FeryCZ

Příspěvek od FeryCZ »

no nejak jsem cekal odpoved tohoto typu aneb rozlep to a schanej nekde repro a buhvi jestli to bude fungovat a jak dat zept digitizer takze oboje v tahu....chjo kazdej je s vymenou hned hotovej bez problemu a me se opet vse podela....

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

tak si kúp nový iPhone a hotovo..ved 3Gčka sú už dosť lacné!
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

FeryCZ

Příspěvek od FeryCZ »

Achjo kamarade mozna ty mas x tisic na novy iPhone ale ja jsem student a opravdu nemam penize na zbyt takze rady zahodho a kup si jinej my sem ani nepis nic se tim nevyresi tohle bych zvladnul opravdu sam kvuli tomu sem se nemusel radit na foru ale i tak dekuju...

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

Aha chápem...a čo tak skúsiť autorizovaný servis ako je hurican a tam sa na to napočkanie pozrú! ale takých servisov je vela, no neviem v akých cenách sa pohybujú
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

Cudlas

Příspěvek od Cudlas »

Ten stejny problém jsem mel i já. Neodborne jsem tam zasunul ten konektor. Je hodně nešťastný, takže jsem musel vyměnit proximiti senzor. Později mi telefon svítil i při hovoru... Stal mě asi 400,- od ted zasunovat konektor jen pinzetou. Člověk tím ušetří :)

Odpovědět