Julek píše:ale kdo tohle koupi a natoci s hloupou hudbou jako radoby vtipne video je magor ..
Jno, tady se lze zasmát snad jen hlouposti lidí. Postnul jsem to tady jen jako zajímavost, co jsou lidi schopní udělat pro "zajímavé" video na YT. Plno lidí na svůj vysněný telefon maká od nevidím do nevidím, odříká si spoustu věcí .. a na světě je stále spousta kazisvětů
Přesně tak, jsou to magoři dle mého. 2 minutové video... 1 889$ !! Znám i lepší způsob jak se zbavit cca 35 000 Kč. Ale tak co, jsou to jeho peníze, on si teď užívá "slávu" 1 200 000 počtu zhlédnutí. No jo
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Ale jednu dobu se internetem hodně řešilo, zda to je fake.
EDIT: Hehe, postnul jsem tady celé video i s odkazy na "aktéry krátkofilmu", protože vím, že zde chodí také uživatelé věkové skupiny 15- Také proto, aby nevznikly dohady, zda to je real nebo fake, protože video je docela "reálné" a aby se mladší kolegové z toho strachy v noci nepočůrávali
Naposledy upravil(a) Marthin dne pon lis 22, 2010 9:55 pm, celkem upraveno 1 x.
V poriadku, v popise videa to je. Tu nejde o to, aby ste sa vyzivali v krvi skutocnych videozaznamov, ide skor o to, ze ked dostanes nevinny napad, nemusi to dopadnut len tak, ako si VY myslite
OT: To snad není možný, jak se vždycky najde nějak "blbec", kterej musí napsat FAKE. Obrázek z PS -> FAKE, video -> FAKE. Prostě všichni vidí, že je to fake, ale vždycky to někdo musí napsat.
Třeba jsem viděl obrázek nosorožce, kterýmu někdo přidal orlí křídla... co si myslíte, že bylo prvních 10 komentů?
A další skupina "blbců" FAKE píše snad na všechno. Vidí gól z půlky a hned je to pro ně FAKE. Často mam i pocit, že půlka lidí neví, co to slovo znamená.
Napsal jsem to jako odpověď na toto: Ale jednu dobu se internetem hodně řešilo, zda to je fake."
Taky to nemám rád když je to pod sebou napsaný 100x....a z toho polovina lidí to napíše protože to přednima 100 lidí napsalo.
martinovi šlo o to, že je to evidentní i bez toho tvého příspěvku pod tím videem. Je jedno na co to byla či nebyla odpověď, to už je druhořadé. Jako rozumíš o ten princip mu jde, že hodně lidí to píše i když je to jasné. MG
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
Tohle nebylo přímo na tebe. (Pokud jsi reagoval na tamtu větu, tak to chápu.) Zrovna tenhle je docela pěkně udělanej, takže by to nemuselo někomu dojít Ale i tak, by tohle mělo bejt většině rozumných lidí jasný, že tohle prostě fake je.
Ale jak jsi to napsal, tak jsem si chtěl postěžovat na ty lidi, který tohle píšou u všeho. Prostě mě to štve.
Jinak souhlas, lidi to píšou všude jak ovce, až je to neskutečné. Hlavně dnešní pubertální mládež užívá takových výrazů spousty, aniž by věděli, co to znamená. Souhlas a chápu o co ti jde.
Hehe, postnul jsem tady celé video i s odkazy na "aktéry krátkofilmu", protože vím, že zde chodí také uživatelé věkové skupiny 15- Také proto, aby nevznikly dohady, zda to je real nebo fake, protože video je docela "reálné" a aby se mladší kolegové z toho strachy v noci nepočůrávali (tenhle OT, pak klidně smažte, editoval jsem také post s videem)
Marthin mal k veci koment, uviedol dobre odkazy na zdroje.
Ptá se malý cigán svého otce: "Tato, čo je to ta demokrácia ???" "Demokrácia je to, keď gadžovia robia a my dostávame peniaze len tak." "Aha, a to im nevadí ???" "Vadí, ale to už je rasizmus"
dawe73// Nechci rozvíjet diskuzi o rassizmu, ale ..... Lidi co jsou rassisti nechápu.Ano je možné,že většina romů krade atd.,ale to je mi jedno,protože si myslím,že je víc "bílích" kteří toto dělají....
Za celý rassismus muže stát.Těm co si na své bydlení tvrdě vydělávají nedají cic.Ti co ho dostanou zadarmo tak si stěžují.Většinou ty nové domky dostávají romové a ostatní prostě žárlí(nedivím se, štve mě to a moc!!!), lae nic s tím neudělají......
Prohlásit zkasickou větu "Zas***ý ci**ni" nic neřeší.......
Stát je příčinou celého rassismu!
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
Vy, co tady spamujete, přečtěte si laskavě název topicu, kde to děláte a přesuňte se na chat. Nebudeme zde řešit rasistické otázky a bugy v iPhonech. Vlákno není opravdu o všem, co vás napadne.
Borec sbalí super babu na baru. Popíjej, hodiny kecaj... - borec se ji ptá: "hele, nepůjdem ještě ke mě na víno"? -fenka: "jasný, ale cestou bych se stavila někam na večeři, mám docela hlad" Borec ji pozve na večeři, ona se cpe vším možným, nakonec si ještě poručí dva zmrzlinové poháry, no hrůza... Borec zaplatí velkej účet a vyjdou před restauraci. Nadrženej ji povídá:"tak co, spokojená"? -fenka si hladí bříško "no ještě bych se něčeho dojedla!" Borec fakt nechápe, ale vidina sexu zatemní mozek... Pozve ji teda do KFC, fenka do sebe pere jeden burger za druhým a on jen kroutí hlavou (a platí). Až k ránu se konečně dostanou k němu domů. Borec povídá fence: "hele já jdu do sprchy a ty jsi udělej pohodlí" Po deseti minutách borec vyleze ze sprchy. Fenka leží na posteli a okusuje štangli uheráku, kterou našla v lednici. On už to fakt nevydrží a povídá: "to pořád takhle žereš?!!! Ona: " ale nééé, jenom když mám krámy"