Problem so synchronizaciou
Problem so synchronizaciou
Dobry den, mam problem asi taky - daval som restore iphonu ale som si neuvedomil, ze som preinstaloval windows a tak aj zmazala cele itunes a back uplo mi to na zakladnu cistu verziu v ktore nemam nic ani hudbu svoju ani aplikacie, ale to mi az tak nevadi i ked som do aplikacii vrazil par eur hh no teraz mi nejdu do iphonu dat stiahnute aplikacie a pri presuvani hudby do iphonu mi vypise error a nazov danej pesnicky. a presun aplikacii vyzera asi tak, ze oznacim co chcem dat do iphonu dam apply ukaze ze ju presuva ale nedostane sa do telefonu a sama od seba sa odznaci. vobec tomu nechapem co sa mohlo stat, prosim help
Naposledy upravil(a) dodomir dne čtv lis 25, 2010 9:32 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
1/ vypni si capslock a oprav nazev vlakna
2/ po preinstalacu systemu musis pocitac znovu autorizovat k iTunes Store uctu
3/ aplikace, ktere ti nejdou nahrat smaz z iTunes, znovu je stahni z App Store, nebo je zkus stahnout primo z iPhonu v aplikaci AppStore. Opakovane stazeni jiz drive koupene aplikace je zdarma
2/ po preinstalacu systemu musis pocitac znovu autorizovat k iTunes Store uctu
3/ aplikace, ktere ti nejdou nahrat smaz z iTunes, znovu je stahni z App Store, nebo je zkus stahnout primo z iPhonu v aplikaci AppStore. Opakovane stazeni jiz drive koupene aplikace je zdarma
- rony
- Klub čistého iOS
Re: PROBLEM SO SYNCHRONIZACIOU
prihlas sa svojim itunes uctom, autorizuj pc v itunes, natahaj znovu kupene app (neplatis dvakrat).
a nabuduce mysli a synchronizuj co sa da s pocitacom a nebud blbec, pri reinstalacii si data zalohuj a obnov. data v itunes je jedna zlozka, ktoru staci skopirovat. kontakty z adressbooku windows sa daju exportovat... atd.
a nabuduce mysli a synchronizuj co sa da s pocitacom a nebud blbec, pri reinstalacii si data zalohuj a obnov. data v itunes je jedna zlozka, ktoru staci skopirovat. kontakty z adressbooku windows sa daju exportovat... atd.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: PROBLEM SO SYNCHRONIZACIOU
dakujem za pomoc, no stiahnute app som zmazal vsetko znova natahal a stale to iste, oznacim ich dam apply a nepresunie ich do iphonu a same sa odznacia
Re: Problem so synchronizaciou
autorizaciou pc k uctu to mam rozumiet akoze moj pc musim prihlasit na ich webe k mojemu sucastnemu uctu na itunes ? ak ano kde to vykonam
-
- Starý pes fóra :)
Re: Problem so synchronizaciou
mne pise v acc infe ze mam autorizovany jeden pc k uctu a je stale ten isty pc stale ten isty net, ip a stale ten isty iphone. a stale nemozem presunut do iphonu tie aplikacie a ta hudba uz ide to som nejak vykoumal hned po dopisani uplne prveho prispevku
ale este ma napadlo, ze so mal utopeny iphone a zo servisu mi prisiel mam taky pocit novy kus moze to byt tym ?
ale este ma napadlo, ze so mal utopeny iphone a zo servisu mi prisiel mam taky pocit novy kus moze to byt tym ?