Spadnul mi iPhone 3G bila obrazovka
Spadnul mi iPhone 3G bila obrazovka
Zdravím potreboval bych poradit co s iphonem spadnul mi na zem a po zapnutí svítí bílá obrazovka a je prasklé sklo stačí jen vyměnit sklo + LCD ?
-
- Mírně pokročilý
Re: Spadnul mi iPhone 3G bila obrazovka
Cau, ako jadna z pricin bielej obrazovky je slabo zastrceny konektor LCD. Takze ak mas vsade bielu farbu tak by to mohol napravit dobre zastrceny konektor. No a sklicko je druha vec..
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
kontroloval jsem zastrčení konektoru nějak to nepomáhá tak jsem s nim poťukal a tedka už je bílá obrazovka vidět i na tom rozbitém telefonu ( zkoušel jsem dát svou obrazovku z ok Iphone na ten poškozený) chtěl jsem udělat restore ale bohužel telefon se nehlásí v itunes sakra co s tím.
-
- Administrator
zkus DFU .. mozna ti ale padem utrpel vic nez si myslis ..
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
hodil jsem s nim o zem 2x a už jse ho restornul a funguje tedka vymeni jen obrazovku, další zrada byla v neoriginálním kabelu do pc ...
Zdravím, mám iPhone 3GS (sehnal jsem přes známého) a mám problém s bílou obrazovkou. Nejprve nešel telefon vůbec spustit (šedá obrazovka) obnovil jsem ho přes iTunes a poté to chtělo v iTunes, vložil jsem ji a teď to chce PIN, který ale nemohu zadat, jelikož mám bílou obrazovku. Je to opravdu ten kontektor? Pokud ano, jak se tam dostnau? Díky.