iTunes error 42032
Re: error 42032
ehm, nemohl by někdo sesumírovat email pro apple v angl. ? nejsem moc s touhle řečí kamarád, psát v češtině asi nepomůže a překlad gooolu by asi nebyl nejlepší
at se můžu taky připojit k bombardování applu !
at se můžu taky připojit k bombardování applu !
-
- Moderator fóra
Napis jim neco jednoducheho treba pres prekladac. Stáčí co mas za telefon verzi IT se kterou Ti to nefunguje a at ti poradí. To opravdu stačí, slohy by asi ani necetli.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Po preinstalovani na iTunes 10 pri spusteni mi vyhodi chybu:
The file Itunes library.itl cannot be read because it was created by a newer version of iTunes.
Co stym viete mi poradit ? dik
The file Itunes library.itl cannot be read because it was created by a newer version of iTunes.
Co stym viete mi poradit ? dik
No a co kdyz tedy odinstaluji new v.iTunes a nainstaluji předchozí v. , zůstanou mi v iTunes pravé ty aplikace které do iphonu nemohu dostat chybou error 42032?
Petro: musíš ísť do Dokumenty/Hudba/iTunes a tam je súbor iTunes Library a ten súbor musíš premenovať na iTunes Liberary.itl,čiže len doplniť o .itl...
-
- Moderator fóra
Případne si je zazálohuj, jsou v na systemovem disku/tvoje dokumenty/ music a tam je složka iTunes. Tu zazalohuj, tam mas aplikace.
Odinstaluj IT a pokud po autorizaci nebudes mit aplikace tak jen prepises zálohou. Před odinstalaci IT deautorizuj PC
Jinak starším IT nedáš novy iOS.
Odinstaluj IT a pokud po autorizaci nebudes mit aplikace tak jen prepises zálohou. Před odinstalaci IT deautorizuj PC
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Tea Racer píše:Případne si je zazálohuj, jsou v na systemovem disku/tvoje dokumenty/ music a tam je složka iTunes. Tu zazalohuj, tam mas aplikace.
No pravé autorizace a deauthorizace hlásí pravé tu chybu error.
-
- Moderator fóra
Jasny, jak jsem psal já tam tu chybu mám ale občas to zapnu a jde to, tak rychle jsem zkusil stahnout, updatovat FW. Ale tak to zkus bez toho no.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Reaguji na žádost jednoho z vás o pomoc s dopisem na technickou pomoc Applu. Tady jsem sesmolil možný vzor. Kdo tedy bude mít zájem, může použít.
Dears,
I am writing to report to you about the error -42032. I have been struggling with this error since I upgraded on the new version of iTunes 10.1. After having finished the installation process, I proceeded to the authorization of my computer but it failed. The process was unexpectedly interrupted with the following error report: ?We could not complete your iTunes Store request. An unknown error occurred (-42032)?. Since then I am not any longer able to synchronize my device with the computer, buy any applications, and use my device in the way I would like to.
I am really grateful for your help with this awkward situation.
Sincerely,
Vaše jméno
Dears,
I am writing to report to you about the error -42032. I have been struggling with this error since I upgraded on the new version of iTunes 10.1. After having finished the installation process, I proceeded to the authorization of my computer but it failed. The process was unexpectedly interrupted with the following error report: ?We could not complete your iTunes Store request. An unknown error occurred (-42032)?. Since then I am not any longer able to synchronize my device with the computer, buy any applications, and use my device in the way I would like to.
I am really grateful for your help with this awkward situation.
Sincerely,
Vaše jméno
-
- Host
Jako ať jdou do prd*le už. Na co mi ten telefon je, když si do něj nemůžu nahrát ani žádný aplikace??? Případně nahrát ani nový firmware??? Já kašlu na nějaký downgrady iTunes a podobný... Chci ať to funguje prostě tak, jak má. A oni s tím očividně nic nedělaji...
-
- Moderator fóra
Ano, kašlou na to. To je vždycky, snaží se neco vylepšit a co funguje totálně zhoní! Také mi docházi trpelivost. Aspon že to chvilku šlo a stihl jsem tam nacpat nový FW.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Já takové štěstí bohužel neměl....
Tak mám další nic neřešící reakci mé "přítelkyně" Jessicy z customer service iTunes. Všechna její doporučovaná řešení jsem zkoušel dávno předem. Myslím se že stále domnívají, že se jedná o velice řídký jev, způsobený hlavně nedostatečnou gramotností uživatele. Je fakt třeba masově bombardovat support a začít zpochybňovat kvalitu pro kterou jsme volili Apple!!
Tady je ta reakce:
Hello Milos,
Jessica here again with iTunes Store Customer Support. Thank you for your reply; I'm sorry to hear that this is still not working for you. I have confirmed that the iTunes Store connection is running, and there are no visible errors on our end, so this must have to do with your iTunes you have installed.
I recommend that you attempt to resolve this issue by uninstalling iTunes and QuickTime, and then reinstalling the latest version of each on your Windows XP. To do this, first ensure that you are logged in to an Administrator user account on your computer, then follow the instructions in the appropriate article:
Removing and reinstalling iTunes, QuickTime, and other software components for Windows Vista or Windows 7:
http://support.apple.com/kb/HT1923
Removing and reinstalling iTunes, QuickTime, and other software components for Windows XP:
http://support.apple.com/kb/HT1925
Note: Titles you purchased from the iTunes Store or imported from CDs are saved in your iTunes folder by default and are not deleted by uninstalling iTunes. Backing up your iTunes Library regularly is recommended.
After successfully uninstalling iTunes and QuickTime, please ensure you have upgraded to the latest Service Pack for Windows by installing all updates available to you on Microsoft Windows Update:
http://update.microsoft.com
Once you have the latest Service Pack for Windows installed, download and install iTunes for Windows (which includes QuickTime):
http://www.apple.com/itunes/download
Milos, if you continue to experience difficulty with this issue, you may wish to contact Apple technical support. A representative will be able to tell you about Apple's complimentary and fee-based support options and can help you determine which option might be most helpful.
Please find the appropriate phone number here:
http://www.apple.com/support/contact/ph ... tacts.html
I hope this information has been helpful to you, and that you are able to find the right help from our AppleCare team. If you have any further issues regarding your account, please respond and I would be glad to help you further.
Sincerely,
Jessica
iTunes Store Customer Support
http://www.apple.com/support/itunes/ww/
Please Note: I work Thursday & Friday, 11-7:30PM CT/ Sunday 11:30-8PM CT
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.
Tady je ta reakce:
Hello Milos,
Jessica here again with iTunes Store Customer Support. Thank you for your reply; I'm sorry to hear that this is still not working for you. I have confirmed that the iTunes Store connection is running, and there are no visible errors on our end, so this must have to do with your iTunes you have installed.
I recommend that you attempt to resolve this issue by uninstalling iTunes and QuickTime, and then reinstalling the latest version of each on your Windows XP. To do this, first ensure that you are logged in to an Administrator user account on your computer, then follow the instructions in the appropriate article:
Removing and reinstalling iTunes, QuickTime, and other software components for Windows Vista or Windows 7:
http://support.apple.com/kb/HT1923
Removing and reinstalling iTunes, QuickTime, and other software components for Windows XP:
http://support.apple.com/kb/HT1925
Note: Titles you purchased from the iTunes Store or imported from CDs are saved in your iTunes folder by default and are not deleted by uninstalling iTunes. Backing up your iTunes Library regularly is recommended.
After successfully uninstalling iTunes and QuickTime, please ensure you have upgraded to the latest Service Pack for Windows by installing all updates available to you on Microsoft Windows Update:
http://update.microsoft.com
Once you have the latest Service Pack for Windows installed, download and install iTunes for Windows (which includes QuickTime):
http://www.apple.com/itunes/download
Milos, if you continue to experience difficulty with this issue, you may wish to contact Apple technical support. A representative will be able to tell you about Apple's complimentary and fee-based support options and can help you determine which option might be most helpful.
Please find the appropriate phone number here:
http://www.apple.com/support/contact/ph ... tacts.html
I hope this information has been helpful to you, and that you are able to find the right help from our AppleCare team. If you have any further issues regarding your account, please respond and I would be glad to help you further.
Sincerely,
Jessica
iTunes Store Customer Support
http://www.apple.com/support/itunes/ww/
Please Note: I work Thursday & Friday, 11-7:30PM CT/ Sunday 11:30-8PM CT
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.
-
- Moderator fóra
Takže stále nemaji řešení a pripadá mi že si ani nepřipouští že mají chybu opet.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
No a tahle chyba se teda objevuje všem a nebo to někomu funguje tak, jak má??
-
- Moderator fóra
Všem z daleka ne. Je nás málo, ale zdaleka ne tak malo aby to hodili za hlavu. Myslím že sami neví kde udelali chybu, proste vypustili nove IT a nebylo dostatečne testovano.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
Jessica píše:... and then reinstalling the latest version of each on your Windows XP
A ještě si z nás asi dělaj cynicky srandu . Díky tý poslední verzi máme právě pos***** synchronizaci.
Ať se ozve někdo, kdo má XPéčka a funguje mu to .
-
- Moderator fóra
To na to nema vliv, jsou tu i lidi kterym to nejde na win7. Je to kravina. Jednoznačně problem IT. Jelikož z IP stahovani a aktualizace naprosto v pořádku. Navic když to 10x za den zkusim tak to hodi chybu a pak to najednou treba 10 minut jde. Tak at se dou zahrabat s reinstalem win.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
No zajímalo by mě právě komu to jde a komu to nejde...Co rozhoduje o tom, že někomu to jde a někomu ne....
-
- Moderator fóra
To opravdu nejsi sám Je to des, takhle to domrvit
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Tak je to cca 30min. co jsem zapnul comp a jako první jsem rozjel itunes a testnul jsem authorizaci a proběhla tentokrát napoprvé. Konečně s tím něco asi dělají, takže rychle si všichni s touto cybou authorizujte. Synchro aplikací proběhlo úspěšně, konečně po 4dnech.
-
- Mírně pokročilý
Já už taky konečně synchronizuju aplikace. Hlavně Navigon, kterej se mi nechtělo tahat přes WiFi
-
- Moderator fóra
Tak chvatej, já se také radoval a byla to jen pul hodinka
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Mne dlhodobo funguje tento postup:
Po ohlaseni chyby 42032 pri (kupovani/aktualizacii) aplikacie postupujem nasledovne:
1. pripojim/ponecham iPhone v USB (dolezite)
2. dam autorizovat (hodi error)
3. vykonam prikaz "ipconfig /flushdns"
3. dam autorizovat (hodi error)
4. vypnem iTunes a pockam 10s
5. zapnem iTunes
6. dam autorizovat (tentoraz mi to vzdy prejde)
a este:
Ak vam hodi error 42032 pocas sync, odpojte hned "na silu" iPhone od USB (aby nedeletol aplikacie z telefonu), vypnite itunes. Pockajte 10s. Po naslednom zapnuti iTunes pripojte iPhone do USB. On si ho iba overi a da pokoj. Nic mi takto nezmazal. Potom pouzite 6 bodovy postup. Mne to funguje, overene viac krat..
Po ohlaseni chyby 42032 pri (kupovani/aktualizacii) aplikacie postupujem nasledovne:
1. pripojim/ponecham iPhone v USB (dolezite)
2. dam autorizovat (hodi error)
3. vykonam prikaz "ipconfig /flushdns"
3. dam autorizovat (hodi error)
4. vypnem iTunes a pockam 10s
5. zapnem iTunes
6. dam autorizovat (tentoraz mi to vzdy prejde)
a este:
Ak vam hodi error 42032 pocas sync, odpojte hned "na silu" iPhone od USB (aby nedeletol aplikacie z telefonu), vypnite itunes. Pockajte 10s. Po naslednom zapnuti iTunes pripojte iPhone do USB. On si ho iba overi a da pokoj. Nic mi takto nezmazal. Potom pouzite 6 bodovy postup. Mne to funguje, overene viac krat..
-
- Moderator fóra
Takové harakiry
Já IP neodpojoval počas sync ikdyž to hlasilo chybu a aplikace mi zůstali. Odpojovaní pri sync to je akorat o hubu...
Já IP neodpojoval počas sync ikdyž to hlasilo chybu a aplikace mi zůstali. Odpojovaní pri sync to je akorat o hubu...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
OT
Dendo: Návod jak od Járy Cimrmana
Dendo: Návod jak od Járy Cimrmana
Problém který tady řešíme a potažmo já s Jessicou se tvrdě vyskytuje na mém PC s XP professional SP3, který jsem používal pro synchronizaci iPhonu. V důsledku tohoto problému jsem instaloval iTunes na noťas (Win7), kde je autorizace bez problému. Co je velice zajímavé je fakt, že ačkoli nelze první comp (win xp) autorizovat, tak při autorizaci na druhý comp (Win7) se objevila hláška, že se jedná o 2. autorizaci z 5-ti možných. T.j. původní comp se chová na jejich serveru jako autorizovaný, ale v klientské stanici,( tedy u mne), nelze autorizovat!!
Domnívám se, že jejich bag je v kompatibilitě s XP. Nevšiml jsem si, že by na foru byl někdo s Win7 a identickým problémem.
Domnívám se, že jejich bag je v kompatibilitě s XP. Nevšiml jsem si, že by na foru byl někdo s Win7 a identickým problémem.
-
- Moderator fóra
Treba Lokas ma WIn7ultimate, to neni OS. Proč by taky mi to fungovalo a pak zase nic 3 dny a opet to chvili funguje. Navíc ikdyby bylo tak prece si nebudu kupovat na starsi PC win7 jen kvuli tomu že apple zhonil update iTunes! Jako by nestacilo že apple tlači vsechny uzivatele starších IP aby si koupili nove tim že už nedela podporu... jak je videt u FW 4.2!
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Mně to nejde
Pujde Ti to chvilku pak zase ne .... ted jsem to zkousel.
Pujde Ti to chvilku pak zase ne .... ted jsem to zkousel.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Mně to taky nejde a nepomáhá žádný postup, který je tu popsaný
svině - má odpověd na tohle začíná - Sorry but your answer is not my problem
Dear Customer,
Greetings from iTunes Store Customer Service. My name is Balamurugan; I will be happy to help you with this issue.
I understand from your message that you are unable to authorize the computer to sync the purchases into your iPod.
I have checked my resources and I kindly request you to follow the articles below to authorize the computer and sync the applications into your iPod.
http://support.apple.com/kb/TS1583
I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for being an iTunes Store customer. If you have any further queries, please do not hesitate to reply to this email. I will be happy to help in any way I can.
Have a great day!
Sincerely,
Balamurugan
iTunes Store Customer Support.
Please Note: I will be available from Monday to Friday from 9.00 PM to 7.00 AM CST. My weekly off will be Saturday and Sunday.
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare Survey mail; any feedback you provide would be greatly appreciated.
Dear Customer,
Greetings from iTunes Store Customer Service. My name is Balamurugan; I will be happy to help you with this issue.
I understand from your message that you are unable to authorize the computer to sync the purchases into your iPod.
I have checked my resources and I kindly request you to follow the articles below to authorize the computer and sync the applications into your iPod.
http://support.apple.com/kb/TS1583
I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for being an iTunes Store customer. If you have any further queries, please do not hesitate to reply to this email. I will be happy to help in any way I can.
Have a great day!
Sincerely,
Balamurugan
iTunes Store Customer Support.
Please Note: I will be available from Monday to Friday from 9.00 PM to 7.00 AM CST. My weekly off will be Saturday and Sunday.
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare Survey mail; any feedback you provide would be greatly appreciated.
-
- Moderator fóra
Proste to nechteji řešit, asi nemají šajn co to způsobuje. A dělají z nás blbce.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Tak jsem to po tydnu zkusil a slape to.I jsem si koupil app.Mam XP profesional
Ipad 32gb3G
-
- Mírně pokročilý
Tak dneska už mi to taky nejde Aspoň jsem si včera po týdnu stačil nahrát všechny aplikace po updatu na iOS 4.2.1 .
-
- Moderator fóra
Ano, chyba je u nich jelikoz ted mi to jde Včera večer jsem to zkousel asi 15x a ted najednou to jde. Už me ale začínají štvát!
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
Asi se na ten jejich server nevejdeme všichni najednou a tak nás tam pouštěj po skupinkách
Já nevím jak vám, ale mně od včerejška všechno funguje jak má. Dnes jsem v práci bez problémů autorizoval můj druhý počítač.
-
- Klub čistého iOS
Jo restart dns mi taky pomohl.. a jak pise nademnou je treba restartovat itunes.. kazdopadne je to pekna bota od applu..
Leap motion