iTunes error 42032
-
- Host
Re: error 42032
Mně to pořád nejde, ani restart DNS nepomáhá.... Závidim všem, kterým to jde nebo aspoň chvilku šlo...
Ahoj lidi, mám ten samej problém, do nového Iphonu 4 se mi nasynchronizovalo vše kromě aplikací a píše to tu chybu při autoriźaci pc. Co znamená restart DNS ?, mám xp, díky
-
- Moderator fóra
žádny restart DNS ale vyčistení dns!
Más tu navod, projdi si forum...
spustit tam napis cmd a do toho okna ipconfig /flushdns
pisu to z mobilu snad to je dobre.
Más tu navod, projdi si forum...
spustit tam napis cmd a do toho okna ipconfig /flushdns
pisu to z mobilu snad to je dobre.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Host
Tea Racer: A tobě to pomáhá?
-
- Host
-
- Moderator fóra
Ne nepomaha mi nic, jen občas to zapnu tak to chvili jede bez jakékoliv priciny. Ale asi 5 dni jsem to zkousel tak 20x denne a nic. Včera to jelo chvili.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Čau. tak jsem resetl PC, přeinstaloval iTunes a nic.. pořád to píše to stejné "Vyskytla se neznámá chyba (-42032). Vyskytla se chyba v iTunes Store. Zkuste to později znovu." zkouším to už asi 3 dny a nic... nevím co s tím!!! :'(
Tak super.... stáhnul jsem iTunes 10.0.1 nainstaloval a už vše šlape...
-
- Moderator fóra
Ano ale starsi verzi neprovedes update noveho iOS. ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To je dočasné řešení a bylo tu jiz popsano. A nedelej doubleposty. Edituj prispevky.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
To je dočasné řešení a bylo tu jiz popsano. A nedelej doubleposty. Edituj prispevky.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
nemožnost stažení aplikací
nemůžu stáhnot žádné nové aplikace a ty původní zaplacené mi itunes sežrlay
píše to hlášku : We could complete your i Tunes request. An unknown error occured ( -42032 )
Poradí někdo, dělá to od verze 10.1.2
Som z toho vloaaký zmetený
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Poradí někdo, dělá to od verze 10.1.2
Som z toho vloaaký zmetený
-
- Starý pes fóra :)
Re: nemožnost stažení aplikací
ja som hladááál ! fááákt ! nič tu také neni
fááákt
otvor oči tu
a málo
velmi málo
pri takých 20 - 30 ti budu odpovedať aj MODI
To víš, že nehledal. Jinak pár příspěvků níž by si toho musel všimnout, tlačítko žádost o pomoc je hned k dispozici, na co by hledali. Téma sloučeno do již existujícího. MG
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
otvor oči tu
a málo
pri takých 20 - 30 ti budu odpovedať aj MODI
To víš, že nehledal. Jinak pár příspěvků níž by si toho musel všimnout, tlačítko žádost o pomoc je hned k dispozici, na co by hledali. Téma sloučeno do již existujícího. MG
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
An unknown error occurred.
Dobrý den,
cca 1rok zpět jsem si koupil iPod Touch 2G a vytvoril jsem si ucet na iTunes (v ty dobe slo zadat zpusob platby "none")... od te doby uplynula spousta casu (nyni uz mi zbyva jen jeden z moznych zaregisterovanych pocitacu) a ja si koupil iPhone 4 (na slavnostni otviracce v praze
)....nicmene, iPhone sem mel v oprave (odesilali se sms - nepodstatne) a od koupi jsem provedl uz asi 5x restore systemu.
Pri tom poslednim se mi stala zvlastni vec. Kdykoliv se chci prihlasit na iTunes z Pocitace, tak mi to bud vubec nenajde iPhone a kdyz ho to najde, ja vyberu nejakou app a chci ji stahnout, tak mi to hodi hlasku "An unknown error occurred.(-42032). Please try again. Samozrejme sem to zkousel nekolikrat s restartem iPhone i PC..i o nekolik dnu pozdeji... Ovsem kdyz pustim iTunes primo v iPhone,tak zde vse funguje naprosto v pohode... nevim tedy, kde by mohla byt chyba :-/
Rekl bych, ze neni chyba ani takv iPhone jako spis v uctu k iTunes...ackoliv je zvlastni, ze v iPhone vse bezi s tentyz uctem. Nemate nahodou nekdo zkusenost s necim podobnym? Docela me to stve a rad bych stahoval z pocitace, jelikoz stahovat z Edge je na nic a 3G mi po dvou Applikacich zablokuji![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Aaaaaaaaaaaaaach jo, ono je asi tááááááááááááááááááák těžké projet v sekci nějakých 15 příspěvků od vrchu, jestli tu není už téma s tímto problémem. Zatímco tlačítko žádost o pomoc svítí magicky co? Sloučeno. MG
cca 1rok zpět jsem si koupil iPod Touch 2G a vytvoril jsem si ucet na iTunes (v ty dobe slo zadat zpusob platby "none")... od te doby uplynula spousta casu (nyni uz mi zbyva jen jeden z moznych zaregisterovanych pocitacu) a ja si koupil iPhone 4 (na slavnostni otviracce v praze
![Razz :-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pri tom poslednim se mi stala zvlastni vec. Kdykoliv se chci prihlasit na iTunes z Pocitace, tak mi to bud vubec nenajde iPhone a kdyz ho to najde, ja vyberu nejakou app a chci ji stahnout, tak mi to hodi hlasku "An unknown error occurred.(-42032). Please try again. Samozrejme sem to zkousel nekolikrat s restartem iPhone i PC..i o nekolik dnu pozdeji... Ovsem kdyz pustim iTunes primo v iPhone,tak zde vse funguje naprosto v pohode... nevim tedy, kde by mohla byt chyba :-/
Rekl bych, ze neni chyba ani takv iPhone jako spis v uctu k iTunes...ackoliv je zvlastni, ze v iPhone vse bezi s tentyz uctem. Nemate nahodou nekdo zkusenost s necim podobnym? Docela me to stve a rad bych stahoval z pocitace, jelikoz stahovat z Edge je na nic a 3G mi po dvou Applikacich zablokuji
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Aaaaaaaaaaaaaach jo, ono je asi tááááááááááááááááááák těžké projet v sekci nějakých 15 příspěvků od vrchu, jestli tu není už téma s tímto problémem. Zatímco tlačítko žádost o pomoc svítí magicky co? Sloučeno. MG
-
- Mírně pokročilý
Nejde, nejde, nejde :/
Takze u toho iTunes "error 42032" staci, kdyz soucasne iTunes odinstalujete z PC, po odinstalovani musite vymazat soubor "iTunes Library.itl" ktery se nachazí zde "dokumenty\hudba\itunes\iTunes Library.itl" toto smazete a nahrajete nejakou starsi verzi iT (ja mam 10.0.0.65) a slape mi to vsechno v poradku
>>>testovano na Win XP SP3 a Win 7 32bit & 64bit <--- funguje
a nebo dalsi moznost je, ze si zazadate o nove heslo, presne tak, jako kdyby jste ho zapomeli..... iTunes vam zasle mail vygeneruje nove heslo, vy si ho pote zmenite a je po problemu...... ale jen docasne, me pote druhy den stejnak iTunes hlasil "error 42032"
>>>testovano na Win XP SP3 a Win 7 32bit & 64bit <--- funguje
a nebo dalsi moznost je, ze si zazadate o nove heslo, presne tak, jako kdyby jste ho zapomeli..... iTunes vam zasle mail vygeneruje nove heslo, vy si ho pote zmenite a je po problemu...... ale jen docasne, me pote druhy den stejnak iTunes hlasil "error 42032"
-
- Moderator fóra
2 Hancc: To co tu pises, už tu je, proč si to vlákno neprojdes? Dyt to je o nicem... Staré IT Ti nepovolí update iOS, chápes?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Včera mě to po 14 dnech z ničeho nic šlo, stihl jsem aktualizace a vše co bylo třeba
. Chovalo se to úplně normálně jako dřív. Samozřejmě to bylo jen chvilkového rázu, o hodinu později to už nešlo. Posílal jsem email Applu a zatím si dávají na čas, na odpověď stále čekám. Čím to, že to někdy jde? Snad už jim kvůli tomu napsalo dost lidí, že by s tím mohli po takové době už něco udělat...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- Moderator fóra
Ano ono to chvilkama jde, to je prave na tom to podivne, kdyby to nešlo vůbec tak víme že to je treba OS, ale není....
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
Nerozumím tomu že tady píšou že to chvilkama jde. To stačí autorizovat jen jednou ne?
-
- Moderator fóra
To ano, ale pokud chces updatovat, nebo stahovat aktualizace aplikaci nebo aplikace tak to chce prihlaseni k uctu, a nebo když delas sync. a pak to hazi touto chybu a nehnes se z mista.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Cha, cha. Tak už mi to taky opět nechodí. To je k zblaznění. A další dopis z podpory, viz níže. No trochu mě již nakrkli, tak jsem jim pohrozil, že pokud na to budou dál házet bobek, sestavíme kolektivní protestní dopis. Ať vidí, že je nás skutečně víc.
Dear Roman,
The error you describe may be caused by the presence of web acceleration or firewall software. While the iTunes Store is unable to provide technical support, I can recommend that you either test your connection to the iTunes Store without the presence of this software or configure your system to allow access to the iTunes Store's address.
For assistance in configuring your firewall or accelerator software, you may need to contact its manufacturer or your Internet Service Provider. When contacting support representatives, it may be useful to have the following information:
"Well Known" TCP and UDP Ports Used By Apple Software Products
http://support.apple.com/kb/TS1629
iTunes for Windows: Connection Issues when using Internet Filters, Accelerators , or Firewalls
http://support.apple.com/kb/TS1379
You may also find a resolution in one of the following articles:
iTunes for Mac: Possible iTunes Store errors
http://support.apple.com/kb/HT1412
iTunes for Windows: Possible iTunes Store errors
http://support.apple.com/kb/TS1424
If you use Windows, this article can help you pinpoint any software conflict that might be causing this error:
Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows
http://support.apple.com/kb/HT1275
Apple Discussions are another source of information about iTunes, where everyone from new users to professionals can interact and share their knowledge and experiences. You may find another user with the same operating system or ISP that may be able to help resolve this issue. You can find the iTunes discussions group at:
http://discussions.info.apple.com/itunes
Thank you for choosing iTunes. Apple appreciates your business.
Sincerely,
Julia
iTunes Store Senior Advisor
iWork: Fri - Tues
11:00 am - 8:00 pm (CST)
Dear Roman,
The error you describe may be caused by the presence of web acceleration or firewall software. While the iTunes Store is unable to provide technical support, I can recommend that you either test your connection to the iTunes Store without the presence of this software or configure your system to allow access to the iTunes Store's address.
For assistance in configuring your firewall or accelerator software, you may need to contact its manufacturer or your Internet Service Provider. When contacting support representatives, it may be useful to have the following information:
"Well Known" TCP and UDP Ports Used By Apple Software Products
http://support.apple.com/kb/TS1629
iTunes for Windows: Connection Issues when using Internet Filters, Accelerators , or Firewalls
http://support.apple.com/kb/TS1379
You may also find a resolution in one of the following articles:
iTunes for Mac: Possible iTunes Store errors
http://support.apple.com/kb/HT1412
iTunes for Windows: Possible iTunes Store errors
http://support.apple.com/kb/TS1424
If you use Windows, this article can help you pinpoint any software conflict that might be causing this error:
Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows
http://support.apple.com/kb/HT1275
Apple Discussions are another source of information about iTunes, where everyone from new users to professionals can interact and share their knowledge and experiences. You may find another user with the same operating system or ISP that may be able to help resolve this issue. You can find the iTunes discussions group at:
http://discussions.info.apple.com/itunes
Thank you for choosing iTunes. Apple appreciates your business.
Sincerely,
Julia
iTunes Store Senior Advisor
iWork: Fri - Tues
11:00 am - 8:00 pm (CST)
-
- Moderator fóra
Hlavne jim napis že aniž by se cokoliv instalovalo tak to rano jde a pak treba 3 dny ne, že je chyba na jejich strane, že je to posledni verzí IT! A že nám znemožnuji spravovat nase koupene aplikace a kupovat dalsi, brání nam v tom jejich software.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Já už jsem fakt hotovej!!! Mám toho plný zuby!
Takhle to už fakt dál dělat nejde!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
-
- Moderator fóra
Ted mi to zase nejde
Chtel jsem updatovat aplikace a prd ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Už mne to taky štve.
Apple uplne kasle na uzivatele, nejaká podpora vubce nefunguje, zlatý Win!
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Už mne to taky štve.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
neviem ako si ty na tom ci sa ti viac oplati sa stym srat alebo downgrade iTunes ale ja som urobil downgrade a neriesim zatial ios 4.2.1 aj ked by som si ho rad dal ale chcem mat secko funkcne tak radsej zostanem u ios 4.1 a fungujem na 100%
-
- Mírně pokročilý
Tak se mi to po par dnech povedlo. Stahl jsem aplikace ze staryho iPhone 2G ale když jsem je natahal do "noveho" iPhone 3G tak veskery nastavení ve vsech aplikaci (např. 1Password) nejsou uložena. Nevite proč?
We could not complete your iTunes store request.
Ahoj všem. Mám strašný problém. Měl jsem iTunes vše probíhalo v pohodě až jednou mi to začalo blbnout, tak jsem to odinstaloval a nainstaloval znovu. Po nové instalaci to chtělo po mě autorizaci. Takže klik nahoře na store a authorize computer vyplnim co chcou kliknu na authorize a baf. We could not complete your iTunes store request. An unknown error occured (-42032). There was an error in the iTunes store. Please try again. Navíc totální šok, že se mi smazali všechny písničky i aplikace. Jsem úplně v bezradný. Můžete mi prosím Vás pomoci. Děkuji moc
Sloučeno do existujícího tématu s problémem error 42032. MG
Sloučeno do existujícího tématu s problémem error 42032. MG
-
Re: We could not complete your iTunes store request.
Měl si americký účet, že?
Děkuji za sloučení, z iPhonu se mi to blbě dělá![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Děkuji za sloučení, z iPhonu se mi to blbě dělá
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
No jo no, mně už to 5 dní nejde.. iPhone je v opravě, a hry který jsou dočasně zdarma si nestáhnu.
Nejde ani CZ účet, ani US..
A novou verzi iTUnes sem stáhl kvůli aktualizaci iOS, a teď nejede nic.
-
- Moderator fóra
Ano bludny kruh a apple si z nas dela srandu
Hodte jim nekdo na support tohle vlákno, snad jsou natolik gramotní že si to hodi do prekladače a uvidí kolik lidi ma problem jen tady. Ikdyž stale preposílají hovadiny ze supportu jako cvičená opice ktere nepomáhají...
Hodte jim nekdo na support tohle vlákno, snad jsou natolik gramotní že si to hodi do prekladače a uvidí kolik lidi ma problem jen tady. Ikdyž stale preposílají hovadiny ze supportu jako cvičená opice ktere nepomáhají...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
Vše vypadá na to, že v Apple momentálně neví jak ten problém vyřešit.
Jediným efektivním řešením je zatím zůstat u iOS 4.1 a iTunes 10.0.
Pokud budete mít tuto konfiguraci, žádné problémy ala chyba 42032 mít nebudete a vše vám bude fungovat normálně (včetně stahování nových a update již dříve koupených aplikací)
Jediným efektivním řešením je zatím zůstat u iOS 4.1 a iTunes 10.0.
Pokud budete mít tuto konfiguraci, žádné problémy ala chyba 42032 mít nebudete a vše vám bude fungovat normálně (včetně stahování nových a update již dříve koupených aplikací)
-
- Moderator fóra
2 Jirkus: Tohle pochopitelne víme, ale mnozí z nas už maji novy 4.2 a tím padem musime mit i nove IT, jinak stare řve...
Takže je to na pytel.![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Nejen že apple nevím jak to vyresit ale ani nema tu slušnost verejne prohlasit že ta chyba je.
Takže je to na pytel.
Nejen že apple nevím jak to vyresit ale ani nema tu slušnost verejne prohlasit že ta chyba je.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
Oni možná, ani v Apple netuší co s tím je ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Senior uživatel
Tea: Možná bys to varování měl dát do úvodu tohohle topiku, aby nešťastníků jako ty, bylo co nejméně.
To, že zdechne koza mě, neznamená, že se to samé musí stát i sousedovi ...
PS: Je možné, že v Apple vyhodili někoho, kdo ten problém ještě ve verzi 10.0 uměl vyřešit ...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
To, že zdechne koza mě, neznamená, že se to samé musí stát i sousedovi ...
PS: Je možné, že v Apple vyhodili někoho, kdo ten problém ještě ve verzi 10.0 uměl vyřešit ...
-
- Moderator fóra
No to by se pak melo dat mozna do FAQ, protoze tahle chyba se jim objeví až pak
Ale vlozim to tedy do prvniho postu co jsi napsal.
Neštastník nejsem, už to mam updatované, takže aktualizace rovnou do IP, ale je videt jak Apple pecuje o sve lidi...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale vlozim to tedy do prvniho postu co jsi napsal.
Neštastník nejsem, už to mam updatované, takže aktualizace rovnou do IP, ale je videt jak Apple pecuje o sve lidi...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Ked mam win 7 bude mi fungovat ta autorizacia na iP 3G ? ci hodi mi to tu chybu ?
-
- Host
To ti nikdo neřekne....Není to závislé na operačním systému ani modelu iPhone....
-
- Mírně pokročilý
Možná jsem hledal špatně, ale já bych řekl, že to dělají jenom XP (jakékoliv verze) .
-
- Moderator fóra
Byli tu i lidi s jinym OS než XP. Ale ikdyby jen XP tak to neni důvod...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
To byla odpověď pro petro. Já jsem nikoho s Windows 7 s touhle chybou nezaznamenal a tohle vlákno jsem prošel asi 3x. Samozřejmě, že se můžu mýlit. Je to blbý v tom, že Apple se tím nebude zabývat jako s chybou tuším 16.. při updatu iOS u českých XPček.