Jinak mě asi nejvíce zaujal Mac App Store. Už prostě nemůže být nic jednoduššího a instalaci aplikace tedy zvládne i moje babička.
ls8 píše:iLife11 - vylepšení mě moc neberou, je to sice efektní, ale já na tyhle blbinky nemám čas. Používám jen iPhoto pro archivaci fotek.
FaceTime pro Mac - super. Klient pro Windows asi taky časem přijde. Půde to použít pro FaceTime mezi dvěma počítači? Pokud ano, Skype se může začít bát o korýtko.
AppStore pro Mac - super! Centrální správce softwaru mi na Macu dávno chyběl, používal jsem sice AppUpdate, ale třeba proti linuxovým správcům typu Synaptic apod. to byl chydý příbuzný. Jen doufám, že licence na aplikace, které mám na Maca koupené (a že jich není málo!) půjde nějak natáhnout do AppStore, přece nebudu všechno platit znovu, abych mohl byužívat jednotného instalačního a aktualizačního prostředí AppStore. Navíc některé aplikace se do AppStore asi nedostanou, Apple bude aplikace schvalovat stejně jako pro iOS.
Mac OS X Lion - spíš kosmetické změny, ale příjemné.
MacBook Air - 1.4GHz C2D? Dobrý vtip. RAM ani SSD asi nebudou uživatelsky upgradovatelné? Jak asi na stroji s 2GB RAM pustím další systém v Parallels?
eRiper píše:Holt se u kamaráda nepřipojíš (na co?). To vedle sebe sedíte a surfujete? Jinak si za 1000 Kč domů pořiď router a nebudeš muset ani chodit do města. Jen tak OT: ani nevím kdy naposledy jsem potřeboval kabel.
Jo, ještě si můžeš koupit MacBook
Domy007 píše:Odkdy nemá Air podsvícenou klávesnici?
Rann píše:nemusis mne chytat za slovicka, byl to jenom priklad ;o) Ano, doma budu mit samozrejme router, to je jasny. Jen mne to zarazilo, ze za notebook ktery stoji 30.000 se nepripojis, jenom prez wi-fi.... ;o)
Arrow79 píše:Od predstavenia novych AirovAni 11,6" ani 13" nemaju podsvietenu klavesnicu
Rann píše:nemusis mne chytat za slovicka, byl to jenom priklad ;o) Ano, doma budu mit samozrejme router, to je jasny. Jen mne to zarazilo, ze za notebook ktery stoji 30.000 se nepripojis, jenom prez wi-fi.... ;o)
toncek píše:Takhle by jsi mohl čekat do nekonečna a nikdy si nic nekoupil..