itunes a hudba
-
- Host
itunes a hudba
Mám dotaz.
Může mi někdo vysvětlit, jak se dává nová hudba do Iphonu bez toho, abych musel všecko původní smazat? V normálním iPodu jsem si jenom přetahoval složky a tady fakt nevim, jak na to.
Může mi někdo vysvětlit, jak se dává nová hudba do Iphonu bez toho, abych musel všecko původní smazat? V normálním iPodu jsem si jenom přetahoval složky a tady fakt nevim, jak na to.
-
- Host
já už to prostě nechápu. Přidám si alba do knihovny a syncnu to s Iphonem. Z Knihovny je vyndám, protože je smažu z počítače a když pak přidám další stejnym způsobem, tak ty, co jsem přidal předtim se prostě smažou. To přece není možné, abych musel mít všechno pořád v knihovně, abych to tam všechno měl, ne? Může mi někdo pořádně vysvětlit, jak to udělat, aby se nesmazalo to, co prostě už v tý hodbě mám? Vážně už nevím, co s tim.
Děkuju zkušenějším za pomoc.
Děkuju zkušenějším za pomoc.
-
- Administrator
iPhone
Ale to je přeci normální...
Udělej si více playlistů, a potom ty které už v PC nemáš tak u těch to párování zruš a uvidíš zda ti to pomůže, podle mě ne, ale jiná šance není...
Udělej si více playlistů, a potom ty které už v PC nemáš tak u těch to párování zruš a uvidíš zda ti to pomůže, podle mě ne, ale jiná šance není...
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Starý pes fóra :)
já si prostě v PC vytvořil jednu složku pro iPhone a v ní mám všechny songy, které chci v telefonu, když chci přidat něco nového, tak jej hodím do té složky a sesynchronizuju..Je to dobré i v tom, že po restore se mi to automaticky zase načte přímo z toho adresáře a já nemusím hledat a vzpomínat jaké songy jsem tam vlastně měl
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
-
-
-