Cudne tlacitko Power

Odpovědět
goromir
Host
Host

Cudne tlacitko Power

Příspěvek od goromir »

Chcem sa spytat na problem, ktory mam a neviem s cim suvisi. Tlacitko Power funguje ale iba ako zamok. Ked ho stlacim, tak iPhone zamkne ale ked ho podrzim aby som ho vypol, nereaguje. Mal niekto podobny problem? Ako ho riesil?
Goromir, iPhone 6 32GB

vilczech

Re: Cudne tlacitko Power

Příspěvek od vilczech »

Skus defaulf settings , pak restore.

goromir
Host
Host

Příspěvek od goromir »

Jasne. To som samozrejme vyskusal ale bez zmeny.
Goromir, iPhone 6 32GB

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Nemáš SBSettings? Pokud jo, zkus si zkontrolovat nastavení More-Activation method.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Ivek

Příspěvek od Ivek »

nebabral sa ti niekto v telefone myslim že ho rozoberal .. ja som ho rozoberal tiež a mam ten istny problem ale nejde mi to spravit ničo sa na tom power button zlomilo ...

goromir
Host
Host

Příspěvek od goromir »

Nie, nemamale mam Jailbreak 4.2.1... pred tym mi to nerobilo. Moze to byt aj softwarova chyba?

EDIT:

No ja som si menil zadny kryt ale mne sa nezlomilo nic. Aspon som si nie toho vedomy.

Nedělej dva příspěvky pod sebou, používej tlačítko upravit. MG
Goromir, iPhone 6 32GB

Ivek

Příspěvek od Ivek »

aj ja som si menil zadny kryt a ostala mi taka mala sprostostinka mala plastova usudil som že sa o niečoho odlomila . ale ja som sa uz z tym naučil žit chvilku trvalo kym som dal dfu to bol doslova porod ale potom som dfu dal cez upraveny fw a ide ako hodinky takže mi power ani netreba

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

goromir: njn jsi mel vypilovat vetsi otvor proto to tlacitko(do toho krytu).. taky jsem menil kryt a ta dira byla mensi nez to tlc. tzn. nechodilo to v tom jak melo bylo jakoby "tvrde" a fungovalo to jak chtelo.. to tlacitko musi byt volne a musis citit ze jsi domacknul..
Leap motion

Ivek

Příspěvek od Ivek »

Diky bracho to aj ja vyskusam ale mne tam normalne voslo ale je troska tuhsie a o kolko to asi spilit ? Zeby tam nebola velka diera

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

No ne ze tam udelas zase krater :-D No trosku.. ja to piloval po kouskach a vzdycky jsem tam to tlacitko vratil a zkusil jake to je.. dobre je mit takovy mini pilnicek co ma ty zoubky i po stranach abys to mohl zvetsit i na bocich..
Leap motion

Odpovědět