NÁLEHAVÉ: Ztratil jsem iPhone, ale ještě zvoní, CO TEĎ?
-
- Host
NÁLEHAVÉ: Ztratil jsem iPhone, ale ještě zvoní, CO TEĎ?
Zdravím všechny. Dnes ráno jsem jako každý den vytáhl iP z nabíječky, ale vyjímečně jsem byl v kvádru a když jsem došel do auta, v kapse už nebyl. Určitě vím, že jsme ho ráno vyndaval z nabíječky. Ale... Stále lze prozvonit - žije! Budíka mám až na 7:00 jediná varianta by mohla být, že mi snad vypadl z kapsy. Operátor - Vodafone. Nevíte někdo, co se nechá teď udělat? Zjistit, kde je, či tak?
Za každou radou DĚKUJU!
mrtvocich
Za každou radou DĚKUJU!
mrtvocich
full_BT
Ping!: mrtvocich
napište
napište
Re: NÁLEHAVÉ: Ztratil jsem iPhone, ale ještě zvoní, CO TEĎ?
Nemáš službu "find my iPhone", která se dá zdarma používat od nového iOS 4.2.1? Ale to by musel někdo z tvojeho okolí mít tu službu aktivovanou na stejný účet jako ty. Jinak, zkus ho prozvonit, jestli ho náhodou neuslyšíš...
-
- Host
nalevka: mam 3.1.2 nebo 3.1.3 Prozvonit zkoušim, ale projistotu už jsem ho nechal zablokovat = nedá se z něj volat, ani na něj volat, takže budu muset počkat do rána. Ale týpek z VF CZ mi řikal, že ho můžu kdykoliv odblokovat zadarmo a prozvonit ho. Nějaký čachry s GSM se nedají? Nebo s IMEI/IMSI. Eventuelne WIFI. SSH by mozna mohlo bezet, ale to fakt netusim ( Ale diky za odpoved
full_BT
napište
napište
-
- Starý pes fóra :)
tak zkus jít tou cestou k autu, pokud to necháš na ráno, už tam asi nebude
SMAZAT
Naposledy upravil(a) nalevka dne stř pro 08, 2010 9:46 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Starý pes fóra :)
mrtvocich: Na cachry s GSM triangulaci muzes zapomenout. Na to ma pravo pouze policie, takze musi byt telefon nejprve nahlaseny jako ukradeny a az pote putuje prikaz na lokalizaci k operatorum.
Life sucks. And then you die.
-
- Host
pe.kova: zkousel jsem - je to asi 20 m
nalevka: K750i mi vypadnul před chatou v listopadu a za měsíc jsem ho tam našel. Vyschnout, rozebrat, přeflashovat a jel jako novej
dwick: Zapomenout muzu, ale T-Mobile ti umozni pomoci GSM lokalizovat alespon castecne telefon. Jinak je jasny, ze nic vic mi tu asi nikdo neporadi. Ale věřil bych, že hackeři vyvedou lecjaký kousky ikdyž budou znát jenom IMEI. Vlastní zkušenost.
nalevka: K750i mi vypadnul před chatou v listopadu a za měsíc jsem ho tam našel. Vyschnout, rozebrat, přeflashovat a jel jako novej
dwick: Zapomenout muzu, ale T-Mobile ti umozni pomoci GSM lokalizovat alespon castecne telefon. Jinak je jasny, ze nic vic mi tu asi nikdo neporadi. Ale věřil bych, že hackeři vyvedou lecjaký kousky ikdyž budou znát jenom IMEI. Vlastní zkušenost.
full_BT
napište
napište
Nalevka zase naháníš posty? Trochu se zklidni, nebo dostaneš ban na den (ne, že by byl první viď?)
-
- Pokročilý uživatel
Před zablokováním doporučuji poslat na ztracený iPhone SMS - "Odměna za vrácení xxx Kč, telefon bude zítra zablokován, volejte č. xxxxx". Takto se mému synovi podařilo získat zpět ztracený iPhone za 1000 Kč.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9