iPhone 4 strata signalu

vše co vás napadne
Odpovědět
spinmaster

iPhone 4 strata signalu

Příspěvek od spinmaster »

ako ste na tom so stratou signalu na iP4?
hovorilo sa ze to je problem, potom ze v EU to nieje problem, ale po dni pouzivania mozem povedat ze to problem je, a poriadny...
sice nikdy nepadne pocas hovoru, ale v meste kde mam plny signal 3G, mi padne na nejaku jednu dve ciarky EDGE... co je pri datovych prenosoch tragedia a musim telefon niekde polozit
ale co, stazovat sa nemozem, v ORANGE som podpisal ze som si vedomy tohoto problemu ;)

cicolably
Starý pes fóra :)

Re: iPhone 4 strata signalu

Příspěvek od cicolably »

tak si daj bumper alebo nalepky
shield na ebay je aj lacnejšie

mne sa páči toto
Obrázek

Uprav si ten obrázek... HMD
:D len som dal link na obrazok nevedel som ,že to je take zviera
Naposledy upravil(a) cicolably dne pát pro 10, 2010 6:23 pm, celkem upraveno 1 x.
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

spinmaster

shield som mal na ipade a nepacil sa mi
celkovo cokolvek lepit na ajfon sa mi veru nechce, keby bola skor moznost nanesenia nejakeho laku ;)

cicolably

Příspěvek od cicolably »

ty ja mam len na bokoch nejaku napodobeninu z ebay za 10 doláčov a ani neviem že to tam je a ešte sa aj lepšie drží je to take pogumovane
no ja som rozmýšlal nad bezfarebným lakom na nechty (pozeral som u kočky na to :D , to by som dostal krik )
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

spinmaster

skusim teda pozriet nejake folie len na bok, na prednu a zadnu stranu som uz objednal

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

nevím jak ostatní, ale já problémy se signálem nemám. V průběhu dne se pohybuji v oblasti s 3G signálem (vodafone) a nikdy jsem žádný pád nezaznamenal. Hned po koupi iphone 4 jsem zkoušel "speciální úchop" a nikdy jsem se nedostal pod 2 čárky. Pouzdro nepoužívám :wink:

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Já doteď neměl pouzdro, v PRaze, když jsem měl T-Mobile simku, a měl sem normálně signál 2 čárky, tak při "správném" uchopení signál padl, teď mám Vodafone, nosil jsem jej do teď bez pouzd¨ra a signál se nikdy nezhoršil.

macodk3
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od macodk3 »

mne sa ešte nestalo že by spadolhovor, ale dosť často mi vyhadzuje tabulku z napisom "Sieť nedostupná" :evil:
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G

spinmaster

Teraz mam ip4 este novy tak vela taham tak ma to dost obmedzuje, ale nieje to tragedia, len musim rozmyslat ako ho chytim...

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Hmm, já iPhone chytám 3 způsoby, a v každým, ten "zázračný roh" držím. Signál se ani nezhorší.

spinmaster

tak neviem com to je.. mne vzdu klesne o tri palicky.. a to mam inak full 3g signal, teda pokrytie dobre

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Hmm, a není to jen u 3G sítí? Já totiž Doma ani 3G nechytnu.

Petr1
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od Petr1 »

já používám nejlepší ochranou folii invisible shield na celé tělo ... když telefon leží na stole mam plný počet čárek ... jen co ho vemu do ruky tak mi čárky spadnou na polovinu ...

pochybuju že by bumper pomáhal když mam folii na celé tělo a ztráty tam jsou stejný ...
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím :), mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Tak je to divný, já používám fólie za 50,- Kč, jen na předek a zadek, teĎ na iPhonu mám Incase Snap Case, ale dříve jsem neměl, a signál nepadal, ale t-mobile v Praze, mi po chytnutí magického rohu, signál rázem "spadl". Takže asi záleží na operátorovi, a séle signálu. S Vodafonem mi pak už nepadal, na tom samém místě, kde t-mobile spadl.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

zalezi na kvalite signalu...doma kousek za prahou (mam vodafone) jsem schopnej ten signal poslat ze 4 carek uplne do kytek :wink: bumper uz nepouzivam, nemam na nem zadnou ochranou folii a kdyz se umyslne nesnazim signal shodit, tak celkem drzi...

jinak bumper opravdu pomuze..
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

spinmaster

skoda ze nemam narok uz na ten bumper... nemam rad taketo veci na telefonoch ale zatial by sa hodil, kym ho pouzivam dost casto lebo neskutocne mi klesa rychlost mobilnych dat ked taham nieco...
ina cez vikend som oblepil celu kovovu cast paskou, takze ziadna antena neprisla do styku s kozou ale vobec to nepomohlo ako pise Petr1

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od lukinek »

spinmaster: tak si nějaký kup otázka pár set korun já mám bumper za 130 kč
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

Křeček

Příspěvek od Křeček »

OT: Když jsem četl spinmasteruv příspěvek, četl jsem "takže žádná anténa nepřišla do styku s kozou". :D
Mimochodem, oblepit izolepou.. :roll:

spinmaster

no neviem, na 700e tefelon kupovat nejake gumene kraviny... zatial som bol s apple spokojny, ale toto ma dost sklamalo.. a zial mne klesa signal aj ked moja ruka nepride to styku s antenou, akoby samotna ruka mohla nejako "zatienit" signal

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Příspěvek od lukinek »

divej, řeknu ti to takhle, já jsem spokojenej uživatel iphona4, má nějaké nedostatky.. ale s tím vším jsem to já i ty kupoval, vždyť se to ví už dlouho, že má problémy se signálem a pokud jsi věděl, že ti budou natolik vadit, tak proč sis ho koupil? :lol: :lol:
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

spinmaster

keby viem ze mi zo 4 paliciek 3G signalu padne na jednu dve EDGE aj na slovensku tak sa na cely ajfon4 vyseriem a necham si 3Gcko... kazdy tvrdil ze strata signalu postihuje len usa a v europe to nieje nic strasne... ale zial vcera sa mi stalo uz 2x ze mi vypisalo "siet nedosupna"
naco som si daval 3G pausal za 70e mesacne ked mi je to na dve veci
neviete ci 4.2.1 zlepsi trosku prijem signalu?

Odpovědět