Ahoj. Mám problém a chci se zeptat jestli se s tím samým někdo nesetkal předtím než půjdu klasickou cestou - reinstall itunes, restore, JB... Mám stáhnuté nějaké podcasty (vědecké přednášky, vše v AJ) a chci si je vložit do svého 3G, nicméně mi to při synchronizaci vyhodí hlášku viz obrázky. Mám 3 kanály, jeden z nich funguje ale zbylé dva nikoli (NASA a Scientific Tuesdays) - to jsou některé kanály dělané jen na některé modely?
Myslel jsem přímo v iTunes. Tohle jsou věci, které mě na Apple štvou, geniální věci, ale dotažené jen do pevné hranice. Nechápu ten postup, co mají z toho, že tam nedají jednoduchý konvertor - byl by oficiální při synchronizace a jen by to všem prospělo - spokojenost zákazníka i emitora. Děkuji za tip
To teda, tohle znamená pro uživatele mnohem více práce. A to mám 3G, model který je starý necelé 3 roky. To není zrovna moje ideální doba konce podpory(i když u 2G to po 3 letech bylo...). Takhle to znamená stáhnout přes iTunes, překonvertovat (což na mém noťasu trvá hodiny), pak zase nahrát do iTunes a finálně nahrát do iPhone. To si to rovnou můžu stahovat odjinud. Líbí se mi ta provázanost - vyjde nový díl, automaticky mě to notifikuje na notifikuje a stáhne se mi do iPhone dle toho jak si žádám.
Ahojte, neviem či to sem patrí ale asi hej. Mám taktiež menší problém dostať podcasty do iPhone. Na iPhone 3GS mi všetky podcasty prehrá bez problémov ale na iPhone 4 mi niektoré podcasty nechce stiahnuť do iPhone a vypíše mi hlášku že nejde to prehrať na tomto telefóne.
Neviete kde je problém ?
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
nevieme. utajil si nam totiz vsetky potrebne fakty, ktore utajit isli
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Ahojte mam rovnaky problem. Preto som podcasty skonvertoval cez Handbreak, a vysledkom je *.m4v, prepisal som na *.mov. A ked subor presuniem do iTunes, tak mi ho nechce zaradit do podcastov, da sa dat tak maximalne do videii. Da sa s tym nieco robit? Vdaka
nie :-) ibazeby si to zacal produkovat ako podcast aj ty :-)
prehratelny subor musi generovat uz autor podcastu.
podcast je XML/RSS subor, ktory umiestnis na svoj web, k nemu mas URL, ktoru zadavas do itunes v pocitaci alebo ju zaregistrujes v itunes u Apple a potom ju vidis v ponuke itunes store.
vnutri v tom subore su ADRESY na konkretny audio video subory. Ak ty zmenis tieto subory, tak tie uz sa logicky nachadzaju u teba v pocitaci a nie na adresach, kam ma schopnost ich menit VLASTNIK podcastu.