iTunes 10.1 zamrzá při připojení iphone 3G 3.1.2
Dobrý den,
mám problém zapnu itunes 10.1 a připojím iphone itunes okamžitě zamrzne ale dále hraje jenom nejde nic mačkat, odpojím a vše zase funguje...Skoušel jsem udělat diagnostiku a píše mi to že "Ipod, iphone.... not found."
Tak jsme skoušel všechny úkony co radí apple help vymazání Tempu, restart služeb ipod, restartovat připojení. Dokonce i jiný USB.
Nevíte někdo co stím? Předem děkuji za odpověd...l
mám problém zapnu itunes 10.1 a připojím iphone itunes okamžitě zamrzne ale dále hraje jenom nejde nic mačkat, odpojím a vše zase funguje...Skoušel jsem udělat diagnostiku a píše mi to že "Ipod, iphone.... not found."
Tak jsme skoušel všechny úkony co radí apple help vymazání Tempu, restart služeb ipod, restartovat připojení. Dokonce i jiný USB.
Nevíte někdo co stím? Předem děkuji za odpověd...l
-
- Starý pes fóra :)
Re: iTunes 10.1 zamrzá při připojení iphone 3G 3.1.2
aký maš operačný systém
niečo sa tam "bije" z ovládačmi
možno,že pomôže už len reinstal systému alebo ešte skus vyčistiť ccleanerom ,všetko čo je od apple odinštaluj cez revouninstaler
niečo sa tam "bije" z ovládačmi
možno,že pomôže už len reinstal systému alebo ešte skus vyčistiť ccleanerom ,všetko čo je od apple odinštaluj cez revouninstaler
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Starý pes fóra :)
no skus čo som napísal
win treba prečistiť ten CCleaner je dobrý aj registre vyčistiť treba to je windoz to sa musíš starať a ked nepomože tak reinštal windoz
win treba prečistiť ten CCleaner je dobrý aj registre vyčistiť treba to je windoz to sa musíš starať a ked nepomože tak reinštal windoz
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- iPhone expert
Dost často se mi to stáva taky, zamrzne to, jenže to mi dělá jen u Win7, když si to synchronizuju na Macu, tak je to bez problémů ,ale na těch Win7 to občas spadne, nehledě na to, že něž jsem updatoval iTunes to jelo vpohoodě ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
cicolably píše:no skus čo som napísal
CCleaner používám...normálně..a to též nepomohlo...
Jinak reinstal widlí si nemůžu dovolit...zálohu bych dělal tejden...
Tak stále nic nevíte někdo co stím?
-
- Moderatorka fóra
Použij ten revouninstaller a po odinstalaci všeho od apple, vymaž i zbytkové soubory po apple.
Takže odinstaluješ iTunes přes revouninstaller a potom dáš sken volbu, vyhledá ti soubory, co zůstaly po iTunes, nejdříve v registrech, zaškrtneš vše a dáš vymazat, pak ti najde zbytkové soubory ve složkách, uděláš to samé.
No a potom takto pokračuješ u každé položky, která je od apple. Jsou to tyto:
![Obrázek](http://img530.imageshack.us/img530/5701/odinstal.png)
Toto všechno musíš odinstalovat. Zkus to znovu přes ten revouninstaller.
Potom až budeš mít toto všechno odinstalované, tak teprve pak nainstaluješ znovu iTunes.
Takže odinstaluješ iTunes přes revouninstaller a potom dáš sken volbu, vyhledá ti soubory, co zůstaly po iTunes, nejdříve v registrech, zaškrtneš vše a dáš vymazat, pak ti najde zbytkové soubory ve složkách, uděláš to samé.
No a potom takto pokračuješ u každé položky, která je od apple. Jsou to tyto:
![Obrázek](http://img530.imageshack.us/img530/5701/odinstal.png)
Toto všechno musíš odinstalovat. Zkus to znovu přes ten revouninstaller.
Potom až budeš mít toto všechno odinstalované, tak teprve pak nainstaluješ znovu iTunes.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Vše sem udělal dle rady ale problém přetrvává...
Měl jsem bohužel naprosto stejný problém. iPhone 3G 4.2.1, iTunes 10.2.1, Win 7 Home Premium SP1.
iTunes bez připojeného telefonu normálně makaly. Po připojení iPhone ihned iTunes zamrzly. Po odpojení telefonu jely iTunes v pohodě dál.
Všechno od Apple jsem odinstaloval, vyčistil přes CCleaner, po restartu nainstaloval a bylo to stále stejné![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
Na Win XP ten telefon funguje s iTunes 10.2.1 OK.
Potom jsem iPhone propojil bez spuštěných iTunes a doinstaloval se ovladač - Přenosná zařízení - Apple iPhone a už to aspoň nabízí co se má Přehrát automaticky a iTunes nezamrzne, ale bohužel teď iTunes ten iPhone nevidí![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
iTunes bez připojeného telefonu normálně makaly. Po připojení iPhone ihned iTunes zamrzly. Po odpojení telefonu jely iTunes v pohodě dál.
Všechno od Apple jsem odinstaloval, vyčistil přes CCleaner, po restartu nainstaloval a bylo to stále stejné
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
Na Win XP ten telefon funguje s iTunes 10.2.1 OK.
Potom jsem iPhone propojil bez spuštěných iTunes a doinstaloval se ovladač - Přenosná zařízení - Apple iPhone a už to aspoň nabízí co se má Přehrát automaticky a iTunes nezamrzne, ale bohužel teď iTunes ten iPhone nevidí
![Sad :-(](./images/smilies/sad.gif)
-
- Klub čistého iOS
Mám ten istý problém!mám WIN7 ultimate 32,SP1.Registre čité,itunes preinštalovaný.pripojím iphone a po otvorení itunes sa nic nedeje(v správcovi úloh je pri itunes hláška porogram neodpovedá,alebo niečo podobné).niekedy pomôže opätovné pripojenie iphone ale niekedy len reštart compu!
PC:Win8.1 Pro,Iphone 3G IOS 4.1.2,iPhone 4S 16gb IOS 9.2.3,iPhone 5S 16 GB iOS ,9.3.3,iPhone 6S 64GB iOS 9.3.3,iPad 2 16gb Wifi ios 9.2.3
Dobry den, mel jsem stejny problem. Vyresil jsem to tak, ze jsem v iphone vypnul vsechna omezeni (po synchronizaci je zase zapinam). A vse zacalo fungovat jak ma.
Iphone 3G: Nastaveni=>obecne=>omezeni- vypnuto
Iphone 3G: Nastaveni=>obecne=>omezeni- vypnuto
Zdravim vsetkych, mam podobny problem s mojim starym iPhonom 2G 1.1.1 skusil som niektory z postupov ale stale mi mrzne iTunes a neda sa mi vobec urobit sync a stale to dava hlasku error 0xE8000065. Mam este jeden 3G 4.2.1 ktory funguje OK..
mam win7 64 a iTunes10.2.2...
Dik za vase rady a postrehy
mam win7 64 a iTunes10.2.2...
Dik za vase rady a postrehy
mal som rovnaký problém, pomohol iba reinstal windowsu :/