Safari sa po zapnutí vypne

Odpovědět
Beloch

Safari sa po zapnutí vypne

Příspěvek od Beloch »

Zdravím, kúpil som priateľke Ipod 64GB, nemusím písať ktorá generácia, veď ste profíci 8) samy viete :D , nahodil som tam redsn0w 0.9.6b6, čo ani neviem ako zistím či to tam mám atď. No ale keď chcem ísť na net tak zapnem safari a v momente sa vypne, nedostanem sa ani na domovskú stránku. Viete mi s tým pomôcť?
A ešte sa chcem opýtať, už keď to bude niekto čítať, nech nepíšem 20 tém. JB slúži konkrétne na...? Viem, že nahrávanie aplikácií 3. strán a cca niečo o tom, ale dajú sa sťahovať zadarmo aplikácie z AppStore (platené samozrejme)?
Som registrovaný podľa Vášho návodu na americkom appstore, lebo iba tam išlo sťahovať bez kreditky.
Btw, kde nájdem nejaké aplikácie pre Ipod? Iphone tam má svoje vlákna, ale keby som chcel dačo pre Ipod-a?
Díkes
Naposledy upravil(a) Beloch dne úte pro 14, 2010 8:57 am, celkem upraveno 2 x.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: Nejde mi Safari - help

Příspěvek od Tea Racer »

První den na foru a porušíš snad uplne vse co jde!
Oprav si název threadu, nepouzivej barvy. Cti FAQ!
Nechapu že z US apstore jdou stahovat jen free aplikace, to jde i z CZ bez kreditky. Ty jako nevis k cemu je JB a jedes pres redsn0w?
Nejak to nechapu, platene aplikace free? Nemyslis tím krast, že ne vid?
Zkus tenhle svuj post editovat a začni zvnovu, nebo to je na BAN.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Beloch

Re: Nejde mi Safari

Příspěvek od Beloch »

OK, sorka, nezvyk, väčšinou som na inom fore, kde nie je priamo určené ako písať témy. Ešte raz pardon. No som o niečo múdrejší. JB som spravil , lebo priateľka to chcela, lebo jej kamoška...atd veď poznáte. Len potom som si uvedomil, že ak to slúži iba na inštalovanie aplikácií 3. strán,tak to je zbytočné, hlavne ak to ona chce používať iba ako mp3-ku. Resp. by som tam chcel dať nejaký software, ktorý by mal nejakú rozširujúce možnosti použitia obrazovky, ak chápete. Napr na mojom mobile kliknem na batériu a lock-ne sa mi mobil, alebo slide-nem od signálu dole a prehodia sa mi bežiace aplikácie...V apple som strašný lajk a neznášam prácu cez iTunes tak ma berte trochu s rezervou, som zvyknutí na napojenie káblu a prekopírovanie čoho potrebujem kam chcem.

Julek
Administrator
Administrator

Re: Safari sa po zapnutí vypne

Příspěvek od Julek »

pekne v klidu si projdi forum, precti si slovnicek pojmu, pravidla atd, JB neni jen na kradeni her, muzes si upravit iphone k obrazu svemu, takze bych to nevidel JB jen na warez

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek

Juramac

Příspěvek od Juramac »

O.T. Videl bych to na spatny vyber telefonu...... :wink: Pokud "nesnasis" iTunes, neorientujes se v Appstore a , jak pises - cituji - " dajú sa sťahovať zadarmo aplikácie z AppStore (platené samozrejme)? " ..... tak myslim, ze na tomto foru asi mnoho navodu nenajdes. ...... Kup si jiny telefon, na ktery se da snadneji krast a ktery te nebude otravovat s iTunes a mas po problemu.... :)

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

I já když jsem zavital poprve do apstore, zapl iTunes tak jsem byl z toho zmateny, ale zacnes se tam rychle orientovat. Má to chaoticke ovladani a treba mne vadi že si nemohu otevrit vice " listu " a mužu jit jen tam a pak zpet a zase jinam. :-) Ale co nadelas. Myslím že IP si oblibíš, chce co čas.
iPhone SE 2022

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Aby ti jelo safari, tak musíš ten iPod nabootovat přes počítač, přes redsnow, funkce just boot tethered right now, hledej v návodech zde na fóru, je to tam popsané.

viewtopic.php?f=13&t=37628&p=345592&hilit=just+boot+tethered+right+now#p345592
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

Beloch

Příspěvek od Beloch »

Ďakujem Metalgirl a ostaným tiež, len podotýkam, že IPOD nie IPHONE som kúpil, ja mám Meizu M8, tj. konkurenčný mobil v číne a "Váš" Apple sa s nimi aj súdil, lebo že ukradli Stevovi myšlienkový majetok ak som to preložil správne.
Som zvyknutý na klasiku mass storage typ mobilov a mp3-jek. Budem tu musieť veľa vecí vyhľadávať. Som dosť puntičkár a keď vidím veľa tém/vlákien, tak mi ide hlava vybuchnúť, lebo nestíham všetko čítať a pod. Mám psp, ipod (ide frajerke), môj M8 a NB , takže stále sledujem nejaké fórum a nové veci, ale nedá sa všetko stíhať. Zatiaľ ďakujem za pomoc so safari idem to hneď vyskúšať.
Btw tá cydia, keď ju spustím, tak sa tiež vypne ako safari...je to normálne, alebo treba ešte niečo urobiť, alebo čo má vlastne urobiť po jej zapnutí?

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

To jsi nam rekl novinu ze iPod neni iPhone :)
iPhone SE 2022

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

U Cydie to samé just boot tethered right now a pojede obojí, jak Cydie, tak Safari. Jestli chceš, aby ti obojí jelo, tak to bootování přes počítač musíš udělat po každém restartování či vypnutí iPodu.

Takže teď to nabootuješ přes redsnow přes pc, pak to resetneš a ono ejhle, safari a cydia nepojedou, tak zase napojit na pc a zase přes redsnow nabootovat. Takto to dělat po každém vypnutí či restartu.

Pokud samozřejmě nabootuješ přes pc přes rednsnow a mezitím iPoda nevypneš či nerestartuješ, tak safari i cydia ti pojedou bez problémů.

Tea Racer: Z 95% vlastně i je. Akorát neumí volat a posílat SMSky. :P
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

cicolably
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od cicolably »

OT:
ja len tak na koniec
žééé MEIZU M8 z WM má byť konkurenčný mobil :?: :D s r a n d á á á

no a k téme daj ho frajerke do ruky a nech napíše sama čo chce a ako sa ma zobchádzať z iPodom,ked si prečíta FAQ príde na veľa vecí
ked sa to naučili moje kámošky samé , čo si nevedia ani Cd napáliť tak to zvládne aj ona a sama najlepšie
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Beloch

Příspěvek od Beloch »

to že to má WM neznamená nič,kompletne všetko majú upravené UI. Si zober že apple task manager je podľa mňa nič moc, lebo vdy musím podržať dlhšie app aby sa mi dala možnosť " - " a potom môžem zatvárať a to pri každej kedy spustenej app, ja stiahnem lištu z vrchu dole a iba dám " X " , ale tiež na každú jednu app, len nám tam nesvietia všetky app, iba tie ktoré sa reálne nevypnú po stlačení nášho tlačítka " M ".
M8 vyšla niečo po Iphone, tiež bolo viacej verzií, ale procák je 667mhz, rozlíšenie 720x480 , 3,4" disp., môžem si prehadzovať medzi spustenými app., vymeniteľná batéria a to musím uznať, že som čakal , že kryt batéria bude po tom čase čo ho mám (1,5 roka) uvoľnený, ale nie, drží fest. Ale to je fuk, ide o to, že niekto si radšej kúpi mobil za strašné peniaze a iný má radšej niečo, čo nemá skoro nik, napr tých M8 je na SR asi do 10 a ja som bol medzi prvými. Ten telefón stojí len zlomok sumy Iphonu. A ešte trochu zarýpem, že nová M9 bude mať display s možnosťou použitia všetkých 10 prstov naraz.
Tiež, niekto má radšej android ako apple soft, je to diskutabilné, mne sa na appli páči, že veľká podpora aplikácií a zaujímavých, android síce tiež má veľa toho, ale niektoré nie.

Juaxoo

Příspěvek od Juaxoo »

10 prstů plně využiješ.Jestli nám tady budeš básnit o nějákém "meizu" TAK OD TOHO TADY TOHLE FORUM NENÍ je to iPhone forum

Fanuš

Příspěvek od Fanuš »

To sice jo ale taky se jeho reakci nemuzete divit kdyz do jeho telefonu zacnete rejpat. Potazmo do nej, na internetovych diskuzich si vsichni vsechno berou moc osobne.

Tenhle topic uz je beztak bezpredmetny, Beloch uz dostal odpovedi na sve otazky.

Odpovědět