iTunes error 42032
Re: error 42032
Tak mi to nedalo a také jsem napsal na support a jsem zvědav s čím příjdou.
Co tento "drobný problémek" někde "rozmáznout"?! Jako IT bych za takovéhle chyby zabíjel!!!
Co tento "drobný problémek" někde "rozmáznout"?! Jako IT bych za takovéhle chyby zabíjel!!!
-
- Moderator fóra
Nedeje se absolutne nic! Dycky to jednou slo a pak zase treba 3dny ne. Sami nevi co kde zhonili v zoufale snaze vylepsit svuj nedokonaly SW.
Jeste že jsem si koupil notes s win7.
Jak rikam ani nemaji tu čest prohlasit na verejnosti že to zhonili.
Jeste že jsem si koupil notes s win7.
Jak rikam ani nemaji tu čest prohlasit na verejnosti že to zhonili.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Take mi to nefunguje. ZKusil jsem napsat do nejakeho fora na apple, poradili mi tohle:
Although you're getting a different error message, perhaps try the following document with that one:
iTunes: Missing folder or incorrect permissions may prevent authorization
http://support.apple.com/kb/TS1277
Nepomohlo to.
Viz thread:
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 1&tstart=0
Cyril
Although you're getting a different error message, perhaps try the following document with that one:
iTunes: Missing folder or incorrect permissions may prevent authorization
http://support.apple.com/kb/TS1277
Nepomohlo to.
Viz thread:
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 1&tstart=0
Cyril
Jirkus píše:Problém je i v tom, že se začínají objevovat aplikace, které vyžadují iOS 4.2.1 a tím pádem i iTunes 10.1.
Na kterém OS tedy iTunes korektně fungují?
Za sebe odpovídám, že na Win XP to stoprocentně nefunguje a na OS X jsem to raději nezkoušel.
Prosím o vyjádření uživatelů, kteří mají nainstalány iTunes 10.1 na Windows7 a MAC OS X.
iTunes 10.1 na Mac OS X 10.6.5 zcela bez problémů.
Tak Mofet Joseph z iTunes Store Customer Support mi napsal že mám nejprve deautorizovat computer, restartovat a následně autorizovat a checknout. A pak to bude určitě fungovat a... NEFUNGUJE (a ne že by mě to už nenapadlo a nezkusil jsem to)
-
- Moderator fóra
Je videt že chybu nikdy neuznaji. Tohle je hovadina co nefunguje. Delaji z Tebe hlupáka.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
Tea Racer píše:Jeste že jsem si koupil notes s win7.
Já teda rozhodně nehodlám měnit OS na svým počítači i když mám v rodině a ve firmě i počítače s Windows 7. Na svým pracovním, s kterým synchronizuju IPhone mám XP a ty tam zůstanou. Pokud se to nevyřeší dalším updatem i Tunes, tak radši vyměním telefon než OS, s kterým jsem spokojen
CHYBA V AUTORIZACI APLIKACÍ
Dobré poledne,
včera jsem si přes Itunes stahoval pár apliací, vše v pohodě. Večer jsem si ale stáhl další aplikace přes WIFI přímo v mobilu. A dnes když si chci připojit Iphone k PC a automaticky se zesynchronizovat, napíše mi to, že musím autorizovat některé aplikace a pokud to tak neudělám, ztratím veškerá data. Tak zadám své přístupové heslo a chci autorizovat. jenže. hodí mi to následující : AN UNKNOWN ERROR OCCURED (-42032). to samé mi to dělalo i včera při synchonizaci ale pak z ničeho nic v pořádku. Nejhorší je že se mi to objevuje i když chci stáhnout jakoukoliv věc přes Itunes v PC.
jak na to ?
díkudík
včera jsem si přes Itunes stahoval pár apliací, vše v pohodě. Večer jsem si ale stáhl další aplikace přes WIFI přímo v mobilu. A dnes když si chci připojit Iphone k PC a automaticky se zesynchronizovat, napíše mi to, že musím autorizovat některé aplikace a pokud to tak neudělám, ztratím veškerá data. Tak zadám své přístupové heslo a chci autorizovat. jenže. hodí mi to následující : AN UNKNOWN ERROR OCCURED (-42032). to samé mi to dělalo i včera při synchonizaci ale pak z ničeho nic v pořádku. Nejhorší je že se mi to objevuje i když chci stáhnout jakoukoliv věc přes Itunes v PC.
jak na to ?
díkudík
-
- iPhone guru
Re: CHYBA V AUTORIZACI APLIKACÍ
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
-
- Moderator fóra
2 havran66: Já nemenil OS kvuli teto chybe ale. Jen jsem potreboval novy HW, puvodne to mel byt Macbook Pro ale díky tomu jak se posledni dobou chova apple, jak odstreli můj 2 roky stary mobil, pak ty aktualizace, problemy s IP 4, iTunes, jsem radeji šel do osvedcene kvality.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
Já vím, z tvých příspěvků je to celkem jasný. Byla to ode mě trochu nadsázka
-
- Moderatorka fóra
OT: Co jim tak do applu poslat odkaz na toto téma. Jestli budou dostatečně inteligentní, tak si to projedou aspoň google translatorem. Aby viděli, že se tu dost lidí s tím trápí a bůhví, kolik jich je ještě mímo fórum, co tu nenapíšou.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
To už jsem tu navrhoval nekomu kdo tam chtel psat asi pred 14dny. Treba ho tam už mají, ale jsme jen kapka v moři.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
Ja si myslim,ze oni moc dobre a presne vi,kolik lidi ma tenhle problem...Jen delaji jakoby nic...A "nejaky cesky forum" je nebude moc zajimat. Oni vedi nejlip,jak rozsahly tenhle problem je. Ale ocividne nevi co s tim...
-
- Senior uživatel
Je to takové nějaké zvláštní ...
iTunes 10.1 na Win XP hlásí error: 42032 (který v podstatě znemožňuje stahování aplikací z iTunes) a uživatelé jiných OS problémy nemají.
Uživatelé iPhone3G s iOS4.2.1 reportují zvýšený úbytek baterie a uživatelé iPhone4 podobný problém nehlásí.
Zrovinka teď, před Vánocemi ...
Jen jestli to nejsou nějaké nekalé praktiky nenažraného mistra Jobse.
iTunes 10.1 na Win XP hlásí error: 42032 (který v podstatě znemožňuje stahování aplikací z iTunes) a uživatelé jiných OS problémy nemají.
Uživatelé iPhone3G s iOS4.2.1 reportují zvýšený úbytek baterie a uživatelé iPhone4 podobný problém nehlásí.
Zrovinka teď, před Vánocemi ...
Jen jestli to nejsou nějaké nekalé praktiky nenažraného mistra Jobse.
-
- Moderator fóra
2 Jirkus: Tohle presne mne napadlo. A obavam se že to tak je!
Ale ten problem je i jineho razu. Dyt nemuzeme kupovat aplikace, upatovat, z toho ma Apple prece kšeft!
Ale ten problem je i jineho razu. Dyt nemuzeme kupovat aplikace, upatovat, z toho ma Apple prece kšeft!
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
Tea, aplikaci přece můžeš koupit z iPhonu (i toho s malou výdrží).
Ale to, že někomu najednou přestanou fungovat iTunes nebo získá pocit, že jeho iPhone 3G má slabou výdrž baterie, může některé labilnějsí jedince motivovat k nákupu nového počítače (nejlépe Apple) a taktéž i nového telefonu.
Já zatím zůstanu u iTunes 10.0 a iOS4.1, který (až na par aplikací, které vyžadují iOS4.2.1 a nemohu je tedy stáhnout) zatím funguje a budu věřit, že Apple v Lednu po svátcích své chyby zázračně opraví.
Pokud se tak nestane, peníze, které mám připraveny na nákup iPhone5 investuju do jiného telefonu a milej pan Jobs utře nos.
Ale to, že někomu najednou přestanou fungovat iTunes nebo získá pocit, že jeho iPhone 3G má slabou výdrž baterie, může některé labilnějsí jedince motivovat k nákupu nového počítače (nejlépe Apple) a taktéž i nového telefonu.
Já zatím zůstanu u iTunes 10.0 a iOS4.1, který (až na par aplikací, které vyžadují iOS4.2.1 a nemohu je tedy stáhnout) zatím funguje a budu věřit, že Apple v Lednu po svátcích své chyby zázračně opraví.
Pokud se tak nestane, peníze, které mám připraveny na nákup iPhone5 investuju do jiného telefonu a milej pan Jobs utře nos.
-
- Host
No ono stahovat treba 500 MB hru primo z telefonu neni nic moc. A mam takovy pocit, ze to ani nejde. Primo z telefonu jdou koupit jen aplikace do urcity velikosti. Ale nejsem si tim jistej.
-
- Moderator fóra
Jirkus píše:Tea, aplikaci přece můžeš koupit z iPhonu (i toho s malou výdrží).
Právě nemužes, jelikož treba navigace se koupit nedá. Je to hodne veliké. Aspon mě to neslo. Musel bych dat pryč nejakou hudbu nebo jine aplikace ale, zpet tu hudbu nedam jelikož nejde sync.. apod...
Za druhe mi už neplati karta, expirovala a já ji tam nemohu dat znova jelikož mi to hází tuhle chybu. Ale jejich vec! Chteli prijit o zákazníky tak to mají.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
Přes Wifi do telefonu stáhneš z appstore jakoukoli i tu největší aplikaci (pokud máš v telefonu pro danou aplikaci dostatek místa).
Jediné omezení je při stahování přes mobilní síť, přes kterou můžeš stáhnout pouze aplikaci do velikosti 20MB.
Jde jen o to, aby lidi nebyli hloupí a nenechali ze sebe dělat tupé ovce ...
Jediné omezení je při stahování přes mobilní síť, přes kterou můžeš stáhnout pouze aplikaci do velikosti 20MB.
Jde jen o to, aby lidi nebyli hloupí a nenechali ze sebe dělat tupé ovce ...
-
- Moderator fóra
Jako mne to už netiži, mam win7. Ale IP 3G 8GB, když stahnes Navigon tak potrebuje jednou tolik mista na instalaci musis mit IP temer prazdny a zpet už to nedas jelikož to bude chtit autorizaci. Takže má človek smůlu. Navic už jsou aplikace ktere das jen pri novem FW ktery tam nedas. Takže jsi v haji.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
V háji je ten, kdo má iOS4.2.1 a nemůže provést down na nižší verzi.
Navigon mám a jde s iOS 4.1 stáhnout do iphonu přes wifi. To, že potřebuješ volné místo v telefonu je stejné jako v PC. Pokud nebudeš mít dostatek volného místa na disku počítače, taky ti iTunes napíše chybu a aplikaci nestáhne.
Proto všem majitelům iPhone3G radím: Zůstaňte s iTunes10.0 a iOS4.1. Tato kombinace prozatím funguje (můžete nakupovat většinu aplikací) a počkejte do ledna jestli Apple tu svou možná úmyslnou chybu opraví.
Navigon mám a jde s iOS 4.1 stáhnout do iphonu přes wifi. To, že potřebuješ volné místo v telefonu je stejné jako v PC. Pokud nebudeš mít dostatek volného místa na disku počítače, taky ti iTunes napíše chybu a aplikaci nestáhne.
Proto všem majitelům iPhone3G radím: Zůstaňte s iTunes10.0 a iOS4.1. Tato kombinace prozatím funguje (můžete nakupovat většinu aplikací) a počkejte do ledna jestli Apple tu svou možná úmyslnou chybu opraví.
-
- Moderator fóra
2 Jirkus, ty asi nečtes vid? Já ti rikam že pokud tam nemas misto a vysypeš aplikace a MP3 tak te to už zpet pres IT nepusti a mp3 si jen pres IP nestahnu. Takže uplne o nicem. Navic lide co už maji novy FW to samé. Ono to pak jelo 2 dny pak zase ne. Radit to lidem můžes ale sotva nekdo bude čist vlákno s chybou dokud mu ji to nevyhodí.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Senior uživatel
Vždyť jsem taky napsal, že jsi ty a všichni, kteří Applu naletěli a v dobré víře si nainstalovali iOS4.2.1 v háji. Ty jsi si dokonce koupil nový notebook s Windows7.
Jenom znova zopakuji pro ty, kteří si iOS4.2.1 ještě nenainstalovali, aby to ve vlastním zájmu nedělali a minimálně počkali, až apple vydá novou verzi iTunes, která snad chybu 42032 nebude obsahovat.
Dělám to v dobré vůli pro ty, kterým je ještě možné pomoci.
A věřím, že budou mít zodpovědní lidé v Applu rozum a že v přístí verzi budeme moci iTunes na Win XP používat tak, jak jsme byli doposud zvyklí.
Jenom znova zopakuji pro ty, kteří si iOS4.2.1 ještě nenainstalovali, aby to ve vlastním zájmu nedělali a minimálně počkali, až apple vydá novou verzi iTunes, která snad chybu 42032 nebude obsahovat.
Dělám to v dobré vůli pro ty, kterým je ještě možné pomoci.
A věřím, že budou mít zodpovědní lidé v Applu rozum a že v přístí verzi budeme moci iTunes na Win XP používat tak, jak jsme byli doposud zvyklí.
-
- Moderatorka fóra
OT: Jirkus: Ale Tea Racer si nekupoval nový notebook kvůli iPhonu.
Jaj, tak toto mě rozesmálo no.
Jaj, tak toto mě rozesmálo no.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Host
Tak to vypada,že tu chybu neodstranili,robi to aj na aktualizovanom Itunes.
Iphone 3G 8GB
FM-4.2.1
Jb
Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4
FM-4.2.1
Jb
Iphone 5 32GB
Fm-9.3
Iphone SE2020 128GB
Fm 14.4
-
- Starý pes fóra :)
ja nemam problém ani na Macu ani na Win7
aj ked je pravda ,že win som preinštaloval nanovo
aj ked je pravda ,že win som preinštaloval nanovo
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Tak zde je reseni (ne z moji hlavy)
Viz http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 9#12769929
Puvodni rada od "b noir" :
Udelejte noveho uzivatele (superuzivatele), a zkuste to pod nim.
Hle, funguje.
Tak jsem prosel registry a vymazal vse v sekci Current User, co melo spolecneho s apple/itunes. Dale jsme smazal vsechny konfiguracni adresare apple&itunes z "c:\documents...\...\Data Aplikaci" a podobne a navrch i itunes knihovnu z "Hudby". Vystoupil a nastoupil jsem do pocitace. Po spusteni Itunes se vse zinicializovalo a zacalo to chodit.
Zdravim,
C.
Viz http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 9#12769929
Puvodni rada od "b noir" :
Udelejte noveho uzivatele (superuzivatele), a zkuste to pod nim.
Hle, funguje.
Tak jsem prosel registry a vymazal vse v sekci Current User, co melo spolecneho s apple/itunes. Dale jsme smazal vsechny konfiguracni adresare apple&itunes z "c:\documents...\...\Data Aplikaci" a podobne a navrch i itunes knihovnu z "Hudby". Vystoupil a nastoupil jsem do pocitace. Po spusteni Itunes se vse zinicializovalo a zacalo to chodit.
Zdravim,
C.
uz jste to nekdo zkousel? me to prijde divny, ze by melo fugnovat pouze tohle. Nedavno jsem reinstaloval win na notasu a stejne to nefunguje a admin prava mam...
Zkoušel to s těmi dvěma admin účty, fungovalo to, ale ztratil jsem vsechny aplikace. Pri pokusu nahrat opet stare app to funguje jen na Iphonu. Po synchronizaci opet stejny problem....
-
- Mírně pokročilý
error 42032
Chyba je na strane applu, nie v pc, lebo raz to funguje a raz nie
-
- Moderator fóra
Ano samozrejmne to jsem tu již nekolikrat psal. A nehodlaji stím nic delat.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Tak nám dej vedet, jestli to pojede a oni tohle jen mlčky presli, tak to je skutečná pakáž!
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Mam ten samy problem, mam 3G 4.2.1 JB nejnovejsi iTunes win XP a pise mi to tu samou hlasku o autorizaci jako tady vsem. Zajimave je ze moji pritelkyni ktera ma 2G win XP to nedela a probehne sync uplne v pohode a rychle. Me to trva hodinu a jeste to vymaze aplikace. Tak kde je chyba teda?
Uz by mela byt verze 10.1.1, ale mne to v iTunes nenabizelo update, tak jsem je smazal, stahl z apple.com novy, ted je v About iTunes: iTunes 10.1.1.4, ale bohuzel stale stejny problem (error 42032)....
Mne to s 10.1.1.4 nejde.. Plati tedy, ze na Win7 problem neni? Nekdo tu rika, ze ano, nekdo, ze to s OS nema nic spolecneho...
-
- Mírně pokročilý
error 42032
S OS to nemá nič spoločné, pri vyhodení tej chyby napíše, že sa vyskytol problém a treba skúsiť neskôr. Podľa mňa im táto ich nová "vychytávka" len preťažuje servery
No, odpoledne nějakým zázrakem se mi to podařilo spojit s ITunes (nový účet admin XP, smazání všeho od Apple, instalace itunes, autorizace účtu), rychle jsem natahl zpet své aplikace (u placenych jsem musel znovu "koupit", ale na dalsi hlasce byl vzkaz, že už jedou koupené byly, takže nic neplatím), no a vecer zkouším znova, a je to samé. Alespoň se mi to podařilo dát do puvodního stavu. Ted uz nehodlam nic synchronizovat, dokud to neopraví, nebo nekdo z vás nepřijde na odpověď jak z toho ven.