Problem s pohybovym senzorem

Odpovědět
Psychos
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Problem s pohybovym senzorem

Příspěvek od Psychos »

nejak mi začal blbnout pohybovej senzor u iP 3GS......
vsimnul jsem si toho jen u her ktere to podporují...treba u Rage tam se míří nahybaním do stran a na výšku....a proste se mi to skoro nehne uz...kdyz chci mirit do stran tak kdyz s tim naklanim jako bych tocil s volantem tak to jde dobre ale kdyz naklanim jako do horšiho uhlu tak to skoro nereaguje ani na vysku skoro ale je to lepší ale nedavno to slo celkem dobre......nevite jestli to muzu byt nejake poškození pohyboveho senzoru nebo jestli pomuze restore treba....zaruku na iP nemam tak doufam to nejak pujde vyřešit????

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Re: Problem s pohybovym senzorem

Příspěvek od lukinek »

Pokud je to HW chyba, a Tobě telefon nespadl.. nebo jsi si to nezpůsobil sám, tak ti reklamaci uznají. Zkus restore, pokud nepomůže, tak případná reklamace
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

Tys to necetl? Dyt tam pise: "zaruku na iP nemam tak doufam to nejak pujde vyřešit????"

Jinak ten senzor je na desce cili vymenit ho HW bude problem musis sehnat nekoho s horkovzdusnou pajkou :-) Nebo celou zakladni desku..
Leap motion

Mrsel
Host
Host

Příspěvek od Mrsel »

když chceš mířit do stran z nahnutým telefonem k sobě, tak to né vždy funguje, IP4 má gyroskop, ale 3gs ma akcelometr, skus si zahrat tilt to live ve vertikalní poloze .) stahni si nějakou aplikaci Vodováhy a pořádně otestuj, pokud možno pak napiš... skoro všude se musí nakalibrovat akcelometr

Odpovědět