Vím, je to hodně OT, MS nemáme rádi atd, ale průser.
Včera sem zkoušel novej chrome a kompletně to odpálilo WIN 7čky. Z ničeho nic se mi zasekl počítač, na displeji byly takové divné růžové tečky a konec.
Pak se mi to podařilo rozjet, ale než sem udělal co sem potřeboval, tak zase. Dokonce i když PC startuje, tak je na té obrazovce hned po zapnutí plno teček a je to takové divné. Teď už mě to ani nepustí do kompu, Jediné co jde udělat, tak spustit, hodí to chybu. Tu to neumí opravit. Ani nabootovat z CD to nejde. Zkončí to na takovým tom okýnku spouští se MS Windows, minutu nic a pak se to restartuje. A tak pořád dokola...
Vzhledem k tomu, že začíná zkouškové a mám tam seminárky, spoustu věcí do školy tak se mi to nehodí...
Neví někdo co s tím?
Windows kaput
-
- Starý pes fóra :)
Windows kaput
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Re: Windows kaput
Měl jsem podobný problém na XP, akorát se mi PC prostě po přihlášení "restartoval". Nemohl jsem nic dělat, za všechno mohl nějaký program. Vyřešil jsem to tak, že jsem přes nouzový režim, přenastavil to co se má při startu spouštět, (program se spouštěl při startu) zapl jsem jen to základní co je nutné, potom to normálně jelo a neresetlo se, tak jsem odinstaloval to ce mělo tu chybu "dělat". Přenastavil jsem opět to co má při bootování nabíhat, systém naběhl normálně, pak jsem jen odinstaloval chybný ovladač k wi-fi. (Jeden z důvodů, proč systém nejel). Asi ti to moc nepomůže, ale víc ti neporadím.
-
- Administrator
proc je to zamceny? jak jsi dopadl?
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
zamkl jsem to, protože to bylo harddiskem Za poslední 4 roky už druhej...
-
- Administrator
To ho pekne roztacis tedy
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.
-
- Moderator fóra
Tak žádne win ale HW
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
No teď už to vím...
Julku, já nevím čím to je... Přitom to PC doma je jenom jako "psací a surfovací stroj". Na všechno ostatní mám externí HDD, a tomu (klep klep) nic není, to stejné noťas, ten nosím 3 roky do školy, taky v pohodě (klep klep).
Asi vítr
Julku, já nevím čím to je... Přitom to PC doma je jenom jako "psací a surfovací stroj". Na všechno ostatní mám externí HDD, a tomu (klep klep) nic není, to stejné noťas, ten nosím 3 roky do školy, taky v pohodě (klep klep).
Asi vítr