Problém s displejem iPhone 3G 8G
Problém s displejem iPhone 3G 8G
Omlovám se, jestli tady byl již tento problém řešen, ale nenašel jsem....Takže k problému: Před dvěma dny mi spadl iPhone na zem, ale jelikož je v silikonovém obalu, tak po zběžné kontrole jsem si ničeho nevšiml. Ráno po probuzení jsem zjistil, že v horní části displeje je třetina řádku nefunkční. Po jednom dni se tento řádek roztáhl již skoro přes půl displeje do stran a přibyl druhý řádek, který se začal rozšiřovat. Pomůžete mi někdo s nápravou tohoto problému?
Zde odkaz na foto k problému:
http://mecibenga.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00006.jpg
Zde odkaz na foto k problému:
http://mecibenga.rajce.idnes.cz/nastenka/#DSC00006.jpg
Re: Problém s displejem iPhone 3G 8G
Na starom 3g-ecku sa mi stalo to iste a nevedel som si dlho rady ale vymena displeju mi pomohla
tak snad příjde někdo s lepší radou než za 220,- Kč
Tak vymena je mozna, ale u 3G se da bez problemu vymenit jen displej, pokud je dotykova vrstva v poradku a LCD se da koupit za nakych 600 - 700,- ... takze zadne 2000,- za ty prachy se da koupit cely predni panel i s reproduktorem a komplet dotykova vrstva se senzorem stmavovani atd... proste kompletni predek. Rekl bych, ze staci jen vymena LCD. Kolik si uctuje servis za praci nemam tuseni, ale urcite ranec, takze nastudovat vymenu a dat si pozor na pozdejsi zasunovani konektoru, ktery je u senzoru stmivani, ten se umi casto znicit. Doporucuji pinzetu....
-
- Mírně pokročilý
Reagujem na tu pinzetu. Prave tou som na prvu supu ten senzorovy flex pokazil, odvtedy som zastrcil nespocetne vela krat ten konektor rukou a vzdy OK. Ak pinzeta tak mooooc opatrne!
iP X
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
MBP 13" M1, MBP 13" 2010 + 2011 / TC 1TB / aTV4
Borci...vy mi chcete říci, že jinačí možnost než koupě nového LCD není?
-
- Starý pes fóra :)
A jak by jsi to chtěl řešit? Dle popisu je to jasné poškození hardware, takže nějakým přeflashováním firmware to nespravíš.
Galaxy Note 20 Ultra 5G Mystic White [QS 865+] | Samsung Galaxy Watch 3 | Galaxy Buds+ White
-
- Starý pes fóra :)
možeš pomeniť na LCD tie body (pixely) ak si zručný
treba zohnať červené, modré a zelené
treba zohnať červené, modré a zelené
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
čekal jsem např. nějaký technicky jednoduchý návod k nápravě problému...
-
- Klub čistého iOS
Ten neni.. LCD neni soucast ktera by se dala opravit sama o sobe.. Proto ji musis vymenit celou..
Leap motion
Výměna LCD je technicky jednoducha věc. Po troše cviku je to par minut