Rozbité sklo iphone 3G

Odpovědět
Mambo

Rozbité sklo iphone 3G

Příspěvek od Mambo »

Zdravím mam už z topicu jde vidět jaky mam problém jelikož mi spadl muj iphone sklem na zem tak mam totálně rozbité sklo jediné co ho drží pohromadě je folie mobil funguje pořad stejně nemá to vliv ani na dotek všechno funguje jak ma jen sem se díval na nějaké videa na YT už sem ho i rozebíral a je prasklé jen sklo LCD je v pohodě bez škrábance no chtěl sem se zeptat jestli by mi někdo mohl nějak poradit jak oddělat digitizer abych nemusel kupovat cele nové sklo + digitizer jelikož to stojí dost peněz a tak jestli má někdo i stimdle zkušenosti tak bych byl jen rád za rady díky moc.

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Re: Rozbité sklo iphone 3G

Příspěvek od lukinek »

Nedávno se to tady řešilo, že chtěl někdo jen sklo.

Nejde to, protože je to k sobě přilepené :)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 902wt_1139
Naposledy upravil(a) lukinek dne pát lis 26, 2010 1:20 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

schmiedy
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od schmiedy »

koukni trebas zde, 5s hledani=> pouzivej google...

zde se to resilo
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....

Mambo

Příspěvek od Mambo »

na todle jsem kukal :) jen by mě zajmalo když už bych koupil http://cgi.ebay.com/NEW-LCD-DISPLAY-TOU ... 5ad2f10bf6
kolik by stalo poštovné :( no a jak tam psal: 7luke.com že mění komplet cele předky iphone tak jsem si myslel že když už to někdo takový dělá tak by mohl sem hodit nějakou vychytavku jak oddělat digitizer a dat z5 aby vše fungovalo tak jak ma :)

schmiedy
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od schmiedy »

tady je scren primo od prodejce, kolik chce za postovny, ruzne ceny, cim drazsi tim rychlejsi
Obrázek
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....

fycke
Host
Host

Příspěvek od fycke »

Mne sa stalo to iste.. Objednal som z Hong Kongu a ma to vsetko, cely digitalizer so sklickom resp. cely vrch ma vysiel na cca 15? s postovnym so vsetkym...bohuzial nastali 3 komplikacie.1.-dosiel dva tyzdne po uplinuti zasielkovej doby cize 1 a pol mesiaca po objednani.. to sa este da. vymena prebehla bez problemov, ale nefunguje na nom Home Button tlacitko a taktiez aj senzor, kt. pri telefonovani vypne displej.. :((.. momentalne je to v stadiu reklamacie a posle mi peniaze spät, aj ked nie plnu sumu..ale ta suma bude stacit (cca 10?) na opravu Home Button tlacitka u nas v meste a v servise, pretoze to tlacitko, ako suciastku, uz mam na starom digitalizeri. :) a na senzor mozem kakat :D

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

lukinek píše:Nedávno se to tady řešilo, že chtěl někdo jen sklo.

Nejde to, protože je to k sobě přilepené :)

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 902wt_1139

Covece nekdy mam pocit ze ani nevis na jake forum pises.. 2G a ip4 ho maji prilepene.. 3G a 3GS ho maji prisroubovane na ramecek..
Leap motion

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

zdravim, mam otazku ohladom iphone 3g skla, trochu sa mi odlepije v hornej casti od ramceku samotne sklo, je mozne to zalepit a pritistnut sekundovym lepidom ? diky

Cudlas

Příspěvek od Cudlas »

1. Sklo je k digitizeru prilepeno! Na to teprve nasroubovan diplej, jen pro upřesnění. Nejlepsi je, když o tom mluvi někdo, kdo mobil nemel nikdy rozděleny. To raději nepište NIC!
2. Klo je v 3g nasazeno jakoby z venčí. Podívej se na youtube, jak se sklo z toho vylupuje dopředu a pochopíš, ze to k tomu rámečku prilepit nemůžeš. Pokud jsem to pochopil dobře. Mobil by uz nikdy nešel rozdelat bez použití kladiva :)

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

Cudlas - mam uz opraveny iphone ktory som odlepoval a prilepoval pred pol rokom, teraz som to iste zalepil chemoprenom a vsetko ide fajn, takze neviem co presne riesis ale pravdepodobne s tym nemas ani skusenosti

Cudlas

Příspěvek od Cudlas »

A uz jsi tel. Někdy rozdelal a nebo na nej jen kydas lepidlo z hora? :) dělej co chceš, mě to nezajímá vcelku. Jen jsem napsal názor a ano, par iPhonu jsem uz rozdělených mel a chemoprenem bych je určitě nelepil, ale kazdemu co jeho jest :) at slouží :

Apropo předchozí příspěvek add 1 nebyla reakce na tebe.

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

"Klo je v 3g nasazeno jakoby z venčí. Podívej se na youtube, jak se sklo z toho vylupuje dopředu a pochopíš, ze to k tomu rámečku prilepit nemůžeš"

toto si napisal, sklo je na 3G prilepene k ramceku, da sa od neho odlepit a to iste aj zalepit, ty myslis pravdepodobne strieborny ram, pretoze sa do toho vobec nerozumies, ja myslim ram ktory je na prednom panely, cize stredny ram na ktory je prilepene sklo aj s digi a v ktorom je zasunute LCD..

Cudlas

Příspěvek od Cudlas »

Tak z toho co jsi psal by to nepochopil nikdo a je mi to fuk. Uz sis to prilepil izolackou a hlavne ze to drží.... Super. Mou radu nepitrebujes, proto tuto hloupou debatu s tebou končím...

jind
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od jind »

To bylo asi na me.. Jo ja se omlouvam mel jsem namysli LCD.. nikoliv sklo + digitizer.. Nejak jsem se prehlidl kdyz tu psali "a je prasklé jen sklo LCD"
Leap motion

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

tak moze mi niekto napisat kto to lepil sekundakom alebo podobne ci to drzalo ako ma ? potrebujem to zlepit hore ked sa to odlepije od stredneho ramu na ploche

iMaty

Příspěvek od iMaty »

2samson010: Taky mi to na těch nálepkách nedrželo, tak jsem to odmastil a natáhl sekunďákem a drží to napořád, akorát je problém, že když se znovu rozbije, tak to pravděpodobně už nikdy nedostaneš dolů...
Když tam budeš dávat to lepidlo, tak jen lehce po celé ploše, když tam toho dáš moc, tak to "vyteče" a zašpiní to gumu mezi chromovým rámečkem a sklem... Pak to jen pevně pár minut držet po celé ploše, aby to chytlo pevně...

samson010
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od samson010 »

jop diky, ja som to uz vcera zalepil sekundakom a vsetko v pohode drzi 8)

orgasmic
Host
Host

Příspěvek od orgasmic »

Tohle se bezne prodava na aukru. Ja daval za touchscreen cca 600Kc. Mas v baleni vse potrebne + na youtube detailni videa na vymenu. Bohuzel je ta vymena strasne nachylna na samotny display. Me bohuzel pri vymene praskl a to jsem byl opravdu opatrny.
Takze kdyz si das pozor, tak za cca 600Kc mas iPhone jako novy ;)

kubis

Příspěvek od kubis »

ip mi taky nedavno spadl na zem (stalo se to asi tisickrat predtim) a udelal pavucinu, jenze na utube sem shledl videa a nikde neni o zadnem lepidlu ani zminka....ne ze bych nemel penize ale sem tam rad zasroubuju nejaky ten sroubek a navic do servisu to mam daleko, tak sem se rozhodl ze si sklo (s touchscreenem) koupim vyjde to i levne asi 700kc s postovnym (v servisu sem koukal dohromady asi 1700 takze pro mene majetne to je podle draha vymena) a udelam si to sam podle videa kde zadne lepidlo za potrebi neni, tak jak to tedy je nekdo ma s tim zkusenost??

http://www.youtube.com/watch?v=IirP4GhiMho

M29
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od M29 »

Dá se to i v ČR pořídit levněji, do tisícovky i s výměnou, pokud se na to sám necítíš. A pokud se domluvíš s nějakým technikem a bez papírů a záruky, tak je to ještě levnější.

Odpovědět