iTunes error 42032
Re: iTunes error 42032
Taky jsem už více jak měsíc uživatel se stejnou chybou 42032. Jednou během týdne se mi podaří sesynchronizovat data. O vánocích jsem koupil synovi nový iPod Touch 4G a vše najednou začalo zázračně fungovat. Synchronizace obou zařízení šlapala jak hodinky celé dva dny. Dnes ráno byl problém 42032 zase zpět. Tak jsem vyzkoušel návod od Jablečné ovce a funguje. Dokonce jsem v té rychlosti iStroj zapomněl odpojit. Doufám, že to tak už bude fungovat.
-
- Mírně pokročilý
Mne to nefunguje ani pri jednom a ani pri druhom postupe. Je to vážne na mašľu. Ani by ma to neštvalo, ale kúpil som nový iP a rád by som do neho dačo nahádzal
Takže nainštaloval som viruálny win XP anglický a všetko ide ako má. Zas to má asi na svedomí CZ XP. Na CZ XP mi napríklad nejde ani updatovať FW
Takže nainštaloval som viruálny win XP anglický a všetko ide ako má. Zas to má asi na svedomí CZ XP. Na CZ XP mi napríklad nejde ani updatovať FW
Bohužel pro tebe. Moje zkušenost s W XP CZ je taková, že někomu nainstalované aplikace nebo hry fungují korektně někomu zase ne. Zkusil si se pohrát s nastavením v iTunes? Máš v Preferences vypnuté např. automatické spouštění iTunes po připojení iPhone? Máš provedenou autorizaci PC a účtu Apple? Zkus vypsat tvé nastavení v iTunes, které najdeš po připojení iPhonu pod tvým iStrojem, můžu ti pak napsat moje odlišnosti v nastavení. Mne to fakt funguje jak sem popsal výše - v Preferences vypnuté automatické spouštění iTunes po připojení iPhone, nejdříve připojím k USB PC iPhone, pak spustím iTunes, projde mi synchronizace, jdu do App Store a můžu updatovat FW, stahovat FREE aplikace, hry, atd.
-
- Moderator fóra
Vzhledem k tomu že nikdo z nas nic nemenil a roky to slo a pak s prichodme nove verze IT nejde, tak to nema s nastavenim IT nic spolecneho! Updatů bylo hodne a nikdy to neudelalo takovou paseku jako ted. Reseni neznáme, jelikož to par lidem jde ....
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
robuzi píše:Máš provedenou autorizaci PC a účtu Apple?
A jestlipak víš, o čem tohle téma je, ten error je v podstatě o tom, ŽE NEJDE AUTORIZOVAT ÚČET, a když jej nezautorizuješ, tak ti to smaže hry a aplikace.
hele jestli to neni problem bezte na itunes 9.2 ... kamos mel stejnej problem na 10 a sel na 9.2 a uz to je ok.. j asem na 9.2 porad a nikdy sem tuhle chybu nevidel...
-
- Moderator fóra
Přesti si prosimte hned prvni prispevek tohoto threadu a neplacuj tu hovadinky...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
a co jako? jediny efektivni reseni mi je nekde kdyz ja tu chybu nikdy nevidel a kamos co ji mel ji zazracne po prechodu z 10.1 na 9.2 nema...
-
- Host
Ale tohle už se tu řešilo asi milionkrát... Na iTunes 9.2 tam zase nedáš novej iOS 4.2.1... To neni řešení.
-
- Moderator fóra
mefistos píše:a co jako? jediny efektivni reseni mi je nekde kdyz ja tu chybu nikdy nevidel a kamos co ji mel ji zazracne po prechodu z 10.1 na 9.2 nema...
Hele máš varovaní, to už je napsano hned v prvnim prispevku, a ty to tu napises znova? To je OT! Navic jak bylo psano to neni reseni, a pro ty co už maji novy iOS nejde ani starší verze iTunes! Proste nebud liny a precti si aposn prvni prispevek vlákna at tu neplacas ...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Tak předevčírem se mi iT autorizovaly. A od té doby mi vše jede. Mám win XP Home a iP 3G s 3.1.3.. Ale iT vůbec nevypínám a když chci poč vypnout tak ho jenom převedu do režimu spánku a po každé, když PC vzbudím, iT mám naběhnuté a autorizované. A po připojení iP vše funguje a sync jede. Zatím mi to funguje tak snad se to neposere a někomu to pomůže .
-
- Mírně pokročilý
Tak včera som mal trošku viac času, tak som odskúšal jednu vec, čo som našiel na internete. Synchronizáciu mi konečne rozbehne, ale po reštarte PC, alebo vypnutí a zapnutí iTunes je chyba späť. Ale to nevadí, aspoň už viem ako to vždy rozbehať keď potrebujem :
Takže:
1. Treba vo Windowsoch nastaviť, aby zobrazoval aj skryté súbory
2. Preklikáme sa do tejto lokality C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes
(Application Data môže mať názov aj Data aplikaci - na ceskych win)
3. V adresari iTunes vymažeme všetko čo tam je - to jest zložka SC Info a aj súbory
4. V správcovi procesov vypneme ak náhodou bežia iPodService.exe, iTunes.exe a iTuneshelper.exe
5. Spustíme iTunes - mobil musí byť stále odpojený
6. Skúsime dačo free stiahnuť s app store. Ak to ide zapojte mobil a veselo synchronizujte
Dúfam vám to pomôže, toto je jediný návod čo funguje mne
Takže:
1. Treba vo Windowsoch nastaviť, aby zobrazoval aj skryté súbory
2. Preklikáme sa do tejto lokality C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes
(Application Data môže mať názov aj Data aplikaci - na ceskych win)
3. V adresari iTunes vymažeme všetko čo tam je - to jest zložka SC Info a aj súbory
4. V správcovi procesov vypneme ak náhodou bežia iPodService.exe, iTunes.exe a iTuneshelper.exe
5. Spustíme iTunes - mobil musí byť stále odpojený
6. Skúsime dačo free stiahnuť s app store. Ak to ide zapojte mobil a veselo synchronizujte
Dúfam vám to pomôže, toto je jediný návod čo funguje mne
-
- Moderator fóra
Takové harakiry kvuli neschopnosti Applu vydat update. Je mi z toho zle.
Kdybych nemel už win7, tak jsem schopen jim posilat 1000mailů denne na support z ruznych adres, ale už mne to nebavi ani se tím zabyvat, v PC s XP už IT nezapínam...
Kdybych nemel už win7, tak jsem schopen jim posilat 1000mailů denne na support z ruznych adres, ale už mne to nebavi ani se tím zabyvat, v PC s XP už IT nezapínam...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
Tea Reacer. Aj tak mám najväčšie podozrenie, že to robia hlavne české XP. Keď si na nete vygoogliš ten error po anglicky je tam toho minimum. U iných problémov nájdeš plné fóra. A český win XP už jednu takú chybu v iTunes má, keď nejde vďaka nemu updatovať iP na vyššií iOS
-
- Moderator fóra
Ale to mne nezajímá, já kvuli tomu nebudu kupovat licenci na AN prece.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
To isté si asi hovoria v Apple. Že pre pár slovákov a čechov sa im neoplatí prerábať iTunes )
-
- Moderator fóra
Ale oni jsou firma ktera má dle zákonů mit podporu a resit problemy, znemoznují nam nakupovat a pouzivat JEJICH pristroj! V tom je rozdil...
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Podle me to neni Xpeckama moje dcera ma iPhona moje pritelkyne taky a maji xp a ted jsem delal kamosovi na jeho win7 a vsem to jde krasne a bez problemu a me na xp nejde. je to jejich chyba kterou vypustili a nekteri jsme to odnesli a nekteri zrejme ne.
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
A aký je win XP? Český s SP 3
Já mám Český sp2 a taky tam mám problém, takže to bude asi na všech XP.
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
Mne anglicky win vo virtuáll PC ide výborne. Zistil som aj výhodu synch iP cez virtuál PC. Ked mi padne win a reinstalujem PC virtuál PC mi stále zostane zo všetkým čo v iTunes bolo
To je asi pravda, ale já mám většinu věcí, jako hry a aplikace ještě na flashce. Virtuální PC nepoužívám, Protože kupovat vmware se mi nechce, a pokud jsou nějaký programy na virtual pc zdarma, tak většinou stojí zaprd.
E: mohlo by to vyznít zle, je to myšlejo tak, že ty nejdůležitější věci jako fotky a tak, si pravidelně zálohuji na flashku, stejně tak i Dokumenty/hudba/iTunes .
E: mohlo by to vyznít zle, je to myšlejo tak, že ty nejdůležitější věci jako fotky a tak, si pravidelně zálohuji na flashku, stejně tak i Dokumenty/hudba/iTunes .
Naposledy upravil(a) Křeček dne čtv pro 30, 2010 10:31 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
Ja mám wmware player, ten je zadara. Ale tiež som sa teraz divil ked som sťahoval novú verziu, že už je okresana a dokáže rozbehat len uz vytvorené virtuál PC. To som našťastie na disku mal, takze šťastie
Tak pokud je zdarma tak super, ale jak sem psal výšše, mně stačí udělat to co jsem psal, a jsem happy, iPhone synchronizuji tak jednou týdně.
//nepochopil jsem to, že když ti winy spadnou, že ti ty na virtuálním PC zůstanou, virtuální PC je soubor, buď o pevné velikosti, nebo o zvětšující se velikosti, takže pokud ti spadne win, tak po reinstalaci přijdeš o vše, co je na hdd, tím pádem i o tento soubor s virtuálním pc, pokud jej ovšem nemáš například na externím harddisku.
//nepochopil jsem to, že když ti winy spadnou, že ti ty na virtuálním PC zůstanou, virtuální PC je soubor, buď o pevné velikosti, nebo o zvětšující se velikosti, takže pokud ti spadne win, tak po reinstalaci přijdeš o vše, co je na hdd, tím pádem i o tento soubor s virtuálním pc, pokud jej ovšem nemáš například na externím harddisku.
Naposledy upravil(a) Křeček dne pát pro 31, 2010 9:53 pm, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se za doublepost.
Už je to měsíc, a Apple s tím furt nic neudělal, už mě to nebaví, stejné jako s iOS 4.0 pro iPhone 3G, sekal se, něco s tím udělali, ale jak sem někde četl, že je za to dokonce i někdo žaloval, za to, že tím chtějí uživatele starého iPhonu 3G donutit ke koupi nového zařízení. Pokud tímhle chce Apple donutit lidi si kupovat Macky, tak se jim to nepovedlo! Už mě to začíná štvát.
Už je to měsíc, a Apple s tím furt nic neudělal, už mě to nebaví, stejné jako s iOS 4.0 pro iPhone 3G, sekal se, něco s tím udělali, ale jak sem někde četl, že je za to dokonce i někdo žaloval, za to, že tím chtějí uživatele starého iPhonu 3G donutit ke koupi nového zařízení. Pokud tímhle chce Apple donutit lidi si kupovat Macky, tak se jim to nepovedlo! Už mě to začíná štvát.
Zdravím ! Tak po pár emailech s ''itunes store'' jsem jim napsal toto :
Hello, thanx for reply again. Ah okay, and should be possible, that you will send me some email for technical support, and i will send him info about this error ? Maybe that will help him to fix it. Problem is, that in old version all was okay untill 10.1 or how it is, so i think its not problem in my and in other pc, because before this version all was okay, and after this one version and in next version like 10.1.1.4 etc.. is here this 42032 error. I hope Apple will fix it soon, because this problem is realy bad, because you cant sometimes buy apps/sync etc,etc. I know about lots of peoples who have this error, and noone still dont know how to fix it. Its really bad, and here are still more people who have the same error. For someone who bought new apple device on christmas, and dont have much information about it, so that should be really bad for him, when cant sync/buy/authorize etc. I wish you for Apple happy new year, and i hope some from technical support will fix it
soon ! And as i said, after you end ituneshelper.exe and start itunes again, sometimes it work. Bye !
A oni mi nato odepsali tento email :
You are welcome Martin,
I hope that the issue you reported gets resolved very soon.
Wish You a very Happy New Year!
Sincerely,
Sagar
Tak snad to co nejdrive ''opravej'' ) Omlouvam se i vam, za moji anglictinu, snad to vsechno rozlustite.
Hello, thanx for reply again. Ah okay, and should be possible, that you will send me some email for technical support, and i will send him info about this error ? Maybe that will help him to fix it. Problem is, that in old version all was okay untill 10.1 or how it is, so i think its not problem in my and in other pc, because before this version all was okay, and after this one version and in next version like 10.1.1.4 etc.. is here this 42032 error. I hope Apple will fix it soon, because this problem is realy bad, because you cant sometimes buy apps/sync etc,etc. I know about lots of peoples who have this error, and noone still dont know how to fix it. Its really bad, and here are still more people who have the same error. For someone who bought new apple device on christmas, and dont have much information about it, so that should be really bad for him, when cant sync/buy/authorize etc. I wish you for Apple happy new year, and i hope some from technical support will fix it
soon ! And as i said, after you end ituneshelper.exe and start itunes again, sometimes it work. Bye !
A oni mi nato odepsali tento email :
You are welcome Martin,
I hope that the issue you reported gets resolved very soon.
Wish You a very Happy New Year!
Sincerely,
Sagar
Tak snad to co nejdrive ''opravej'' ) Omlouvam se i vam, za moji anglictinu, snad to vsechno rozlustite.
Uz aj ja som im napisal lebo mam nejake apps a neviem ich teraz nahodit do iPhonu a som si myslel ze ako alternativu pouzijem iPhone PC Suite ale nefunguje mi ani to (ked je to cinske a preklad tiez nie je 100%)
Tak už ani ten můj návod nefunguje, začíná mě to štvát, kdyby se s iPhomem něco stalo, tak ani ten restore nemůžu udělat.
Mi uz prisla od nich odpoved tak vyskusajte nieco z toho ci vam to potom pojde:
Dear Michal,
Hi, Katherine here! Welcome to the iTunes Store Support! I'm sorry to hear that you are unable to authorize your computer.
I have verified that the iTunes Store is online and accepting connections, which indicates that this issue is related to your computer, internet connection, or local network. This article outlines some of the likely culprits:
http://support.apple.com/kb/TS1368
These articles have helped other users resolve connection issues:
Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows XP
http://support.apple.com/kb/HT1275
Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows Vista
http://support.apple.com/kb/HT2292
iTunes for Windows: iTunes Store Connection Troubleshooting
http://support.apple.com/kb/HT1527
iTunes for Windows: Connection Issues when using Internet Filters, Accelerators, or Firewalls
http://support.apple.com/kb/TS1379
iTunes for Windows: Could not establish a secure connection to the iTunes Store
http://support.apple.com/kb/TS1470
iTunes for Windows: Can't access the internet if proxy settings are incorrect
http://support.apple.com/kb/TS1490
Apple Discussions are another source of information about iTunes, where everyone from new users to professionals can interact and share their knowledge and experiences. You may find another user with the same operating system or ISP that may be able to help resolve this issue. You can find the iTunes discussions group at:
http://discussions.apple.com/category.j ... goryID=149
If you require more assistance, you may wish to call our AppleCare technical support team. A technical Advisor will be able to tell you about Apple's complimentary and fee-based support options as well as assist you in determining what option might be most helpful in this case. You may call 1-800-275-2273 to speak with a technical support advisor.
Another option is to simply describe your issue using our website and arrange for an Apple Expert to call you. Using this option, you can receive a phone call now, or make an appointment to have an Apple Expert call you later if that is more convenient. To explore the Apple Expert option, please visit:
http://www.apple.com/support/expert
We value your business. Thank you for being an iTunes Store customer! Have a nice day!
Sincerely,
KatherineElaiza
iTunes Store Customer Support
Please Note: I work M-F, 8:00AM-5:00PM CST
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.
EDIT: Poochybujem ze vam to pomoze lebo mne to ani nepomohlo lebo su to same kecy kecy nic k veci a uz aj mna zacinaju stvat.
A ked si date starsiu verziu iTunes tak mne zase napisalo ked som mal 10.0.0 ze musim mat aspon 10.1 verziu aby podporovalo moj iPhone
Dear Michal,
Hi, Katherine here! Welcome to the iTunes Store Support! I'm sorry to hear that you are unable to authorize your computer.
I have verified that the iTunes Store is online and accepting connections, which indicates that this issue is related to your computer, internet connection, or local network. This article outlines some of the likely culprits:
http://support.apple.com/kb/TS1368
These articles have helped other users resolve connection issues:
Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows XP
http://support.apple.com/kb/HT1275
Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows Vista
http://support.apple.com/kb/HT2292
iTunes for Windows: iTunes Store Connection Troubleshooting
http://support.apple.com/kb/HT1527
iTunes for Windows: Connection Issues when using Internet Filters, Accelerators, or Firewalls
http://support.apple.com/kb/TS1379
iTunes for Windows: Could not establish a secure connection to the iTunes Store
http://support.apple.com/kb/TS1470
iTunes for Windows: Can't access the internet if proxy settings are incorrect
http://support.apple.com/kb/TS1490
Apple Discussions are another source of information about iTunes, where everyone from new users to professionals can interact and share their knowledge and experiences. You may find another user with the same operating system or ISP that may be able to help resolve this issue. You can find the iTunes discussions group at:
http://discussions.apple.com/category.j ... goryID=149
If you require more assistance, you may wish to call our AppleCare technical support team. A technical Advisor will be able to tell you about Apple's complimentary and fee-based support options as well as assist you in determining what option might be most helpful in this case. You may call 1-800-275-2273 to speak with a technical support advisor.
Another option is to simply describe your issue using our website and arrange for an Apple Expert to call you. Using this option, you can receive a phone call now, or make an appointment to have an Apple Expert call you later if that is more convenient. To explore the Apple Expert option, please visit:
http://www.apple.com/support/expert
We value your business. Thank you for being an iTunes Store customer! Have a nice day!
Sincerely,
KatherineElaiza
iTunes Store Customer Support
Please Note: I work M-F, 8:00AM-5:00PM CST
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.
EDIT: Poochybujem ze vam to pomoze lebo mne to ani nepomohlo lebo su to same kecy kecy nic k veci a uz aj mna zacinaju stvat.
A ked si date starsiu verziu iTunes tak mne zase napisalo ked som mal 10.0.0 ze musim mat aspon 10.1 verziu aby podporovalo moj iPhone
Naposledy upravil(a) ajfon dne ned led 02, 2011 7:46 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
No moc sa mi nezdá, že by nám pomohli
Ak niekto chcete skusit starsiu verziu iTunes (ja teraz idem skusi namiesto 10.1.1 idem si dat 10.1.0) tak skuste tuto stranku:
http://www.oldapps.com/itunes.php
EDIT: Nepomohlo ani 10.1.0
http://www.oldapps.com/itunes.php
EDIT: Nepomohlo ani 10.1.0
-
- iPhone expert
No tak jsem taky v pasti s vámi
Win XP SP3 CZ - iPhone 3G CZ - FW 4.2.1 - iTunes 10.1.1.4
Zkoušel jsem odinstalovat iTunes, včetně QuickTime, pomocí programu Revo, kdy se smažou i registry a další složky.
Udělal jsem čistou instalaci a vše jako na začátku, ze složky dokumenty/iTunes jsem nic ale nemazal. Po reinstalaci mi zůstali i playlisty, takže práce asi k ničemu.
Ale zkoušel jsem vytvořit nový účet ve Win a v něm spustit iTunes. Po přihlášení v iTunes šlo stahovat, takže bych řekl, že problém bude někde asi v zas*anosti systému pod uživatelem, kde normálně iTunes používám
Win XP SP3 CZ - iPhone 3G CZ - FW 4.2.1 - iTunes 10.1.1.4
Zkoušel jsem odinstalovat iTunes, včetně QuickTime, pomocí programu Revo, kdy se smažou i registry a další složky.
Udělal jsem čistou instalaci a vše jako na začátku, ze složky dokumenty/iTunes jsem nic ale nemazal. Po reinstalaci mi zůstali i playlisty, takže práce asi k ničemu.
Ale zkoušel jsem vytvořit nový účet ve Win a v něm spustit iTunes. Po přihlášení v iTunes šlo stahovat, takže bych řekl, že problém bude někde asi v zas*anosti systému pod uživatelem, kde normálně iTunes používám
Tak mi to šlo 2x, pak už né. Zkoušel jsem to pod čerstvě vytvořeným uživatelem.
-
- iPhone expert
Jno, mi už to taky nejde
Jde to vždycky jenom u nového usera ve Win, po chvilce se zas něco pokazí
Jde to vždycky jenom u nového usera ve Win, po chvilce se zas něco pokazí
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
Skúšali ste ten moj postup uvedený vyššie?