Gyroskop - problem
-
- Host
Gyroskop - problem
zdravim,
nevim,jestli jsem to tu dal dobre,ale HW ipod jsem nenasel...takze ma otazka je,jestli se da poskodit Gyroskop,kdyz mi ipod spadl na zem asi z 30 cm a jeste na kberec,podle me asi tezko,jen mi nedavno zacal blbmout gyroskop tim stylem,ze kdyz zapnu RAGE nebo Modern Combat 2 a dam volbu gyroskopu,tak je to absolutne neovladatelne,protoze se obraz porad trepe a nejde se ani rozhlednout,ipod mam novy 2 tydny..nevim,predti mmi sel RAGE uplne v pohode,nenapada me nic,jestli nemuze byt treba chyba v FW a preinstalovat FW,prece je to divne,aby jen tak z niceho nic zacal blbnout a neni to jen u her,treba i u 360 panorama,vubec nevim,co stim je predem dik za odpoved
nevim,jestli jsem to tu dal dobre,ale HW ipod jsem nenasel...takze ma otazka je,jestli se da poskodit Gyroskop,kdyz mi ipod spadl na zem asi z 30 cm a jeste na kberec,podle me asi tezko,jen mi nedavno zacal blbmout gyroskop tim stylem,ze kdyz zapnu RAGE nebo Modern Combat 2 a dam volbu gyroskopu,tak je to absolutne neovladatelne,protoze se obraz porad trepe a nejde se ani rozhlednout,ipod mam novy 2 tydny..nevim,predti mmi sel RAGE uplne v pohode,nenapada me nic,jestli nemuze byt treba chyba v FW a preinstalovat FW,prece je to divne,aby jen tak z niceho nic zacal blbnout a neni to jen u her,treba i u 360 panorama,vubec nevim,co stim je predem dik za odpoved
-
- iPhone guru
Re: Gyroskop - problem
Pokud nepomůže Restore, tak je poškozen již zmiňovaný gyroskop.
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
-
- Host
mam 4.1 ..nic jsem neupdatoval,takto jsem ho jiz zakoupil....4.2 nechci..kvuli updatu basebandu...takze si asi udelam restore znovu na 4.1,..
edit: haze mi to chybu,takze je asi zapotrebi zaloha SHSH ? popr. kdyby mi sem nekdo postnul clanek,kde bych to nasel... v hledani jsem ho nenasel...predem diky za odp.
edit: haze mi to chybu,takze je asi zapotrebi zaloha SHSH ? popr. kdyby mi sem nekdo postnul clanek,kde bych to nasel... v hledani jsem ho nenasel...predem diky za odp.
-
- Host
takže na iPodu baseband naštěstí není,a i kdyby byl,máš snad v něm sim kartu?
zkus v nastavení najet do obnovení,a smazat všechna data a nastavení(je to jako restore),a nemělo by to chtít SHSH
zkus v nastavení najet do obnovení,a smazat všechna data a nastavení(je to jako restore),a nemělo by to chtít SHSH
-
- Host
a jo,baseband vlastne neni,uz su zblbly s iphonu ale zalohu shsh mit musim? mi to totiz pise chybu,kdyz chci dat restore na ten samy FW,co tam ted mam...celkem me to se*e..clovek da pomalu 6 tisic do ipodu a pak se objevi takovy problem..no kazdopadne se to nestalo jen me,videl jsem to i na youtube a i u iPhone 4,jak jim to blblo,takze problem se tyka i u iphone 4,nekomu se to stalo,dkyz si updatoval FW nekomu jen tak z niceho nic....me treba gyroskop funguje ve hrach je nahoru a dolu,kdyz dam pohyb doprava..katastrofa,nepohne se to a nebo se to nehorazne seka,ze je to neovladatelne...kazdopadne je to divne,ne ze bych byl na gyroskopu zavisly,ale kdyz uz to mam,tak to chci mit funkcni,pac se to hodi mimo hry i na 360 panorama a dalsi skvele aplikace a hry
-
- Mírně pokročilý
shsh musis mat zalohovane,stiahni si tinyumbrellu a cez to si zalohujes shsh,,,potom si stiahni softwear 4,1 a drz shift a klikni na restore,,vyber ten soft. co si stiahol a uz by to malo ist
-
- Mírně pokročilý
shsh musis mat zalohovane,stiahni si tinyumbrellu a cez to si zalohujes shsh,,,potom si stiahni softwear 4,1 a drz shift a klikni na restore,,vyber ten soft. co si stiahol a uz by to malo ist
-
- Host
ok,diky,az bude trochu casu pristi tyden,hned to pozkousim
sry ak offtopic: neviem síce ako je to možné, ale asi pred 2 týždňami mi kompletne zblbol celý iPod (mal som 4.1 ale apple uz mal 4.2.1).. som bol zmierený že stratím možnosť JB a dal som restore.. na moje prekvapenie prebehol restore v poriadku a zostal mi tam 4.1.. pritom žiadne bloby ani nič som nemal..
-
- Mírně pokročilý
To nejspíš Apple ještě podporoval 4.1. Když výjde nový FW, tak ještě jde nějakou dobu nahrát ten starší.
aha.. tak to som mal dosť veľké šťastie .. inak by som ostal asi bez JB