iTunes error 42032

Odpovědět
Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Re: iTunes error 42032

Příspěvek od Marthin »

Marky1980 píše:Takže:
1. Treba vo Windowsoch nastaviť, aby zobrazoval aj skryté súbory
2. Preklikáme sa do tejto lokality C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple Computer\iTunes
(Application Data môže mať názov aj Data aplikaci - na ceskych win)
3. V adresari iTunes vymažeme všetko čo tam je - to jest zložka SC Info a aj súbory
4. V správcovi procesov vypneme ak náhodou bežia iPodService.exe, iTunes.exe a iTuneshelper.exe
5. Spustíme iTunes - mobil musí byť stále odpojený
6. Skúsime dačo free stiahnuť s app store. Ak to ide zapojte mobil a veselo synchronizujte :)

Jsem zkoušel, ze začátku to šlo, ale teď už to bohužel nejde :( Ale díky, ještě pozkouším :idea:

robuzi

Příspěvek od robuzi »

Jablečná ovce píše:A furt zakládat nový účty se mi nechce.

Jen pro informaci - mne to funguje stále tak, jak jsem popsal na str. 7 k tomuto tématu - účet stejný. Funguje mi to doma na PC s WinXP CZ SP3, tak i na PC v práci - WinXP CZ SP3. Takže je jen otázka, jestli mám takové štěstí nebo důvod nefunkčnost není jen ve WinXP CZ ?!

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes error 42032

Příspěvek od Marky1980 »

Podľa mňa má na tom s časti zásluhu CZ win, keby to bol problém aj iných lokalizácii winXP, tak na googli by toho problému boli plné fóra

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

taky si myslím, ale proč to furt nejde a občas jo :?: :idea:

Zkoušel jsem jiné časové pásmo, jinou lokalitu win a nic ..

btw.. jaký máte účet :?: já mám US.

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes error 42032

Příspěvek od Marky1980 »

Sk

robuzi

Příspěvek od robuzi »

Marthin píše:taky si myslím, ale proč to furt nejde a občas jo :?: :idea:

Zkoušel jsem jiné časové pásmo, jinou lokalitu win a nic ..

btw.. jaký máte účet :?: já mám US.

Mám country/region CZE.

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Mám CZ a US, ani u jednoho nejde.

ajfon

Příspěvek od ajfon »

Marky1980 píše:Podľa mňa má na tom s časti zásluhu CZ win, keby to bol problém aj iných lokalizácii winXP, tak na googli by toho problému boli plné fóra

Nie je pravda ze je to len na Win (XP) CZ lebo na googli ked napises itunes error 42032 tak ti to vyhodi toho vela

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Já bych řekl, že Ti to vyhodí jenom české weby a stránky a diskuze + diskuzi na Apple, kde psal nejspíše někdo od nás ;-) + nějaké hledací weby, které to ukládají do nějakých svých katalogů.

Pokud se u někoho ten problém vyskytl a není z ČR, většinou to byl problém na firewallu, což u nás není.
Jinak má tu někdo WIN XP SK :?:

EDIT:
Tak jsem se naštval a řeším to jako kolega tady přede mnou :-)
Stáhl jsem si VMWare Player a ze školy mám možnost mít legální anglický WINXP.
Vytvořil jsem si obraz, nahodil do virtuální mašiny, namapoval všechny disky z původního PC do VMWare Playeru, tzn. nemusím nic kopírovat do virtuální mašiny. Přepsal jsem cestu na sync složky iTunes. Jen je teď trochu práce s playlisty ;-)

EDIT2:
Vynikající iTunes :idea:
Jde o to, že všechny aplikace, hudbu i videa mám nyní na jiném umístění :roll: Vedle názvu je ikonka vykřičníku. To ale nevadí. Stačí kliknou na ten soubor a iTunes vám řekne, že soubor nebyl nalezen a jestli ho chcete sami najít.
Vyhledáte ho a potvrdíte i následné hledání nenalezených souborů. Za chviličku máte všechno bez ikonek vykřičníku ;-)

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes error 42032

Příspěvek od Marky1980 »

Ja to už tiež riešim tak. Má to aj jednu obrovskú výhodu. Keď Ti padne win neprídeš o nič, ovšem ak si virtuálnu mašinu neuložil do sys disku :-)

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Já to řeším trošku jinak :-)

Žádné data jsem do VMWare nekopíroval, jen jsem nainstaloval iTunes.
V nastaveni VMWare jsem nasdílel disky C:, D:, E: z noťasu, kde mi to běží.
V nastavení iTunes pro aplikaci a další jsem před cestu dopsal Z:\ (síťový disk, kde mám namapované disky jako složky, cestu mám teď Z:\D:\Hudba\iTunes).
A problém s nenalezenými soubory (vykřičníky u názvů) za mě vyřešil iTunes (viz. EDIT2 výše) ;-)

No a tak nějak čekám na opravu chyby :lol: Možná jak bude více času nahodím WIN7 :?

Hokyjack

Příspěvek od Hokyjack »

No takže mi pomohl návod od Marky1980, a ještě jsem to trochu vylepšil:

1.) Vypněte iTunes a smažte všechny věci ve složce iTunes jak píše Marky.
2.) Vypněte ty procesy (iTunesHelper.exe,...)
3.) Vyvořil jsem si ještě jeden šikovný dávkovací soubor, který smaže ty soubory po každém zapnutí PC, nebo při spuštění iTunes:

Poznámkový blok:
verze po spuštění Win:

del "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\"

uložte jako dávkovací soubor .BAT a přidejte jej do složky Po spuštění

verze při spouštění iTunes:

del "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\"
start "C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe"

ten uložte kam chcete a itunes spouštějte přes tenhle bat soubor, možna na něj odkázat ikonkou místo iTunes.

Doufám že to někomu pomůže. :)

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes error 42032

Příspěvek od Marky1980 »

Marthin mam free verziu Vmplayer free ale tam zdielanie diskov dajak neviem rozbehat

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Otevři VMWarePlayer, označ systém vlevo a nahoře je nabídka
- Virtual Machine - Install VMWare Tools - nainstaluj ;-)
Pokud Ti to nepůjde nainstalovat asi to budeš muset spustit.

Když to máš nainstalované tak můžeš i kopírovat a přetahovat soubory z normálního WIN do VM :idea:

Poté zase
Virtual Machine - Virtual Machine Settings CTRL+D - Options - Shared Folders - označ Always enabled, ještě zatrhni Map as network drive ... - a pod tím už jenom Add a přidáváš :-)

Již zkoušený návod, ale s BAT souborem od Hokyjacka funguje :shock:
Nevím proč, ale zatím mi to už zase jede :lol:

Marky1980
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iTunes error 42032

Příspěvek od Marky1980 »

Mne sa viac zapacila virualka, lebo uz neraz mi lahol win a o nic som neprisiel a nemusel som sa cely den babrat s fonom :-)

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Opět problém :roll:
Všechno šlo v pohodě, pak, že zkusím experiment :lol:
Smazal jsem složku SC Info, spustil iTunes a error 42032 :roll:
Nic nepomohlo, tak jsem ty smazane soubory vrátil zpět a zase to jede :-)

Házím vám je na net a prosím zkuste to někdo a pak dejte echo ;-)

1. Stáhni soubor SC Info.rar
2. Rozbal SC Info.rar -> po rozbalení složka SC Info (2 soubory)
3. Složku SC Info zkopíruj do C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes a potvrď nahrazení
4. iTunes

patokiler

Příspěvek od patokiler »

Marthin:skusil som to podla tvojho navodu ale stale to hadže error 42032 :( ...

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Používám SW Acronis True Image, díky kterému notebook kdykoli dostanu do "stavu s čistým OS" a po instalaci jakékoli verze iTunes (vyšší než 10.0) se nepravidelně objevuje chyba 42032.

Takže všechny ty vymyšlenosti typu virtual PC nebo mazání pracovních souborů, jsou k ničemu ...

Apple je na tom asi hodně špatně, když nemůže zaplatit příslušného odborníka na iTunes pro WinXP ... :)

haasteren
Starý pes fóra :)

Příspěvek od haasteren »

Me pomaha:

Smazat nekterou app co mam v iphonu z ITUNES a nasledne udelat sync aplikace se nahraje do ITUNES a pak uz lze opet bez problemu nakupovat a stahovat. Pokud toto neudelam vyskoci chyba 42032 . Nastesti mam WINDOBLEEE jen v praci a to uz ne take na dlouho :)

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Jirkus píše:.. notebook kdykoli dostanu do "stavu s čistým OS" ..

To ano, pokud máš stav čistého OS WIN XP CZ, budeš mít error.
Máš pravdu, všechno to je k ničemu, ale co máme teď dělat :?:
Já mám ve virtuál PC WIN XP EN a chyba 42032 se ani jednou neobjevila ;-)
Takže budeme věřit tomu, že chyba je jen na českých verzích :roll:
Nikdo se slovenskou verzí tuhle chybu nemá a když někdo ze zahraničí, tak chybu vyřešil nastavením firewallu.
Asi je nás z ČR málo, jinak by chybu, která trvá cca 1 měsíc, už opravili ne :?: ;-)

Křeček

Příspěvek od Křeček »

Tak česko je opět něcím "výjmečné", ale tentokrát tak trochu jinak.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Applu se sice díky popularitě iPhonu v poslední době dost dařilo, ale myslím, že díky té jejich neserioznosti ten boom zase rychle odezní.

Přestože počítače MAC byli na začátku počítačové historie na kvalitativně vyšší úrovni - prakticky celý svět dnes funguje ma bázi PC.

iPhone byl legendární telefon, který významným způsobem ovlivnil vývoj mobilních telefonů a přesto se v současnosti stále výrazněji začinají prosazovat mobily např. s OS Android.

Podobné je to i na poli tabletů - letošní CES bude ve znamení všemožných tabletů na bázi OS Android.

Proč tomu tak je ... ? :)

haasteren

Příspěvek od haasteren »

Nastesti mam doma MAC takze v praci potrebuji akorat tak na syn kontaktu atd a to mi jede ...

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

OT
Jirkus píše:Applu se sice díky popularitě iPhonu v poslední době dost dařilo, ale myslím, že díky té jejich neserioznosti ten boom zase rychle odezní.

Nevím o jaké neserióznosti mluvíš. Chyba v tomto případě snad může být i na straně Microsoftu, ne? 3 problémy s anténou, budíkem a s nefunkčním iTunes snad z Apple nedělají neseriózní firmu. To už jste všichni zapomněli na vydělávání baterek z telefonů, na nekonečné pády a restartování PC? Do té doby se to totiž bralo jako samozřejmost a nikdo si nestěžoval.

Jirkus píše:Přestože počítače MAC byli na začátku počítačové historie na kvalitativně vyšší úrovni - prakticky celý svět dnes funguje ma bázi PC.

Celý svět kdysi fungoval na bázi PC, ale dnes okolo sebe vidím tolik applistů jako nikdy dřív.
Jirkus píše:iPhone byl legendární telefon, který významným způsobem ovlivnil vývoj mobilních telefonů a přesto se v současnosti stále výrazněji začinají prosazovat mobily např. s OS Android.
Podobné je to i na poli tabletů - letošní CES bude ve znamení všemožných tabletů na bázi OS Android.
Proč tomu tak je ... ? :)

Je tomu tak proto, že se chce konkurence vyrovnat Apple a dohonit vlak, který jí ujel. Já přesedat už nebudu. Pokud vás váš iPhone nebo iPad omrzel, velmi rád ho i s těmi dvěma chybami koupím.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

mike0007CZ: Říct člověku, který bez větších změn používá OS MS Windows XP celých 9 let (já osobně skoro 5 let) a po instalaci nové verze iTunes mu ty iTunes přestanou fungovat, že za to může Microsoft, může jen velmi pomýlený člověk. :mrgreen:

Neber to jako urážku, ale jako logické konstatování. :wink:

PS: To, že se WinXP používají tak dlouho, svědší o stabilitě a kvalitě toho OS. To, že Apple do nové verze iTunes vloží chybu, která tam dříve nebyla a na reakce uživatelů nereaguje, jenom svědčí o neserioznosti Apple.

Pokud tohle někdo nechápe (ale i takoví budou) ... :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Jirkus dne stř led 05, 2011 5:08 pm, celkem upraveno 1 x.

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

Presne tak, tohle muže rict jen clovek neznaly problemu nebo bezvyhradny fanda applu. Ze chyba je u MS. Dyt nefunguje jen tahle verze IT. Chybu ma apple a neumí ji vyresit nebo nechce.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.

Kitikonti

Příspěvek od Kitikonti »

Už nějaké řešení ? Mi to šlapalo 3 dny od smazáni celého winu XP předtím žádný problém a dneska mi to píše již zmíněný error. Nevím co si počít, nejde mi stahovat ani přes wi-fi z appstore ... mám iphone 3G JB 4.1 s 6.15.00 ... Není to nějaké opatření proti JB přístrojům ? Jsem z toho špatný a za každý nápad bych byl vděčný.

Marthin
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od Marthin »

Já momentálně JB nemám, takže asi ne.
Prostě Apple(iTunes 10) pohnojil Microsoft(Windows XP CZ). :lol:

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Kitikonti píše:Už nějaké řešení ? Mi to šlapalo 3 dny od smazáni celého winu XP předtím žádný problém a dneska mi to píše již zmíněný error. Nevím co si počít, nejde mi stahovat ani přes wi-fi z appstore ... mám iphone 3G JB 4.1 s 6.15.00 ... Není to nějaké opatření proti JB přístrojům ? Jsem z toho špatný a za každý nápad bych byl vděčný.

Pokud máš iOS 4.1, použij iTunes 10.0 a bude ti vše fungovat.

Je to popsáno v prvním příspěvku v tomto vláknu.

PS: Nemám jak to vyzkoušet, ale nevěřím, že by to byl problém jenom českých WinXP ...

Třeba zase v USA někdo Apple zažaluje ... :mrgreen:

Kitikonti

Příspěvek od Kitikonti »

no tak jsem to provedl, a funguje mi sice itunes, ale když chci nahrát nějakou aplikaci z app tak mi to píše ... error accurred 0xe8000041 ... při kopírování do telefonu. Díval jsem se na web a nikde nic kromě tohodle

http://modmyi.com/forums/apple-appstore ... -help.html

ale z toho nic nechápu :( Pomůže mi někdo ?

mike0007CZ
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Příspěvek od mike0007CZ »

Jirkus a Tea Racer: Neřekl jsem, že za chybu může MS, ale že chyba může být i na straně MS. Pokud je tato chyba pouze na české lokalizaci MS XP, tak mi logicky prostě vychází, že může být problém u MS.
Takže bych vám doporučil, obrátit se i na support MS.
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9

mefistos

Příspěvek od mefistos »

Kitikonti píše:no tak jsem to provedl, a funguje mi sice itunes, ale když chci nahrát nějakou aplikaci z app tak mi to píše ... error accurred 0xe8000041 ... při kopírování do telefonu. Díval jsem se na web a nikde nic kromě tohodle

http://modmyi.com/forums/apple-appstore ... -help.html

ale z toho nic nechápu :( Pomůže mi někdo ?
asi si moc nehledal:) prvni odkaz http://modmyi.com/forums/apple-appstore ... -help.html

zmenit vlastnictvi slozky "applications" z "root" na "mobile"

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

2 mike0007CZ: Nevím jestli Ti je znamo že XP už nemají podporu :-) Ale spise jde o to že když vsechno funguje 2 roky a nic jsem neinstaloval jen novou verzi IT, že to opravdu nebude ničím jinym? To nestačí si projít tento web?
Dost pochybuji že mi v MS menili OS kvuli neschopnosti SW? To je jako kanonem na vrabce. Za to muže iTunes, ne MS.
iPhone SE 2022

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Microsoft by měl Windows XP podporovat až do roku 2014 viz: http://www.root.cz/zpravicky/microsoft-prodlouzil-podporu-windows-xp/.

Pro Microsoft by to byla i skvělá reklama, kdyby všude publikoval, že stále podporuje svůj 9 let starý velmi úspěšný operační systém a opravuje i fušerské programy od Applu, který se ke svému měsíc starému produktu vůbec nehlásí.

Bohužel to ale nejde a Microsoft nic takového udělat z principu věci nemůže, protože je potřeba projít zdrojový kód iTunes, chybu opravit a poté zkompilovat novou verzi programu (což mohou pouze autoři programu hádejte odkud ? ) :)

Apple zřejmě hřeší na to, že jeho zákazníci jsou převážně omezení a nesvéprávní jedinci, kteří udělají pouze to, co je výhodné pro Apple.

Já s tímto nečistým a neférovým přístupem Applu nesouhlasím a proto v nejbližší době vyrazím do vzorkové prodejny HTC, Na Pořící a pomalu začnu prozkoumávat konkurenční telefony.

Konkurence je už teď více než bohatá a konfrontace iPhonu s telefony HTC produktové řady DESIRE bude určitě více než zajímavá. :)

Tea Racer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Tea Racer »

2Jirkus: to neni uplne pravda, treba nevydal aktualizaci napadeni pres zastupce v behovem prostredi exploreru, tim XP uplne odstrelil a kazdy schopnejsi uzivatel muze takovy pc velmi snadno napadnout. Podpora ale jak ceho :)
Ale to stejne chybu nevyresi, to musi apple.
iPhone SE 2022

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Tea: Tak to bude docela problém pro většinu státních institucí, kde WinXP provozují a kde v době krize nákupy nové IT nehrozí. :)

Nebo nám bude muset stát zvýšit daně ....

Kitikonti

Příspěvek od Kitikonti »

Mefistos: jo, poslal jsi stejný odkaz jaký jsem poslal já, vím že to přepsat nejspíš v iphonu ale jak ?

robuzi

Příspěvek od robuzi »

Nevím čím to je, ale nabyl jsem z předcházejících příspěvků dojmu, že tady je spíše vlákno fóra s diskusí nad nesmrtelností WinXP než k nějaké hlášce "error 42032". Chtěl bych všechny požádat, aby se vrátili k řešení problému hlášky a nechali tlachání k něčemu co nikomu, kdo tu hledá radu, vůbec nepomůže. Děkuji.

PS:Moderátor je od slova "moderovat".

Křeček

Příspěvek od Křeček »

No, takže naprd. Zapoměl jsem kód na omezení, (:mrgreen:) a potřeboval bych udělat restore, a další pokus mám za 10 000 000 sekund :). A kvůli erroru bych jej asi ani nerestornul, natož natahal aplikace a tak.

Jirkus
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Jirkus »

Pro všechny, co si pletou svoje dojmy s pojmy:

Tohle téma je o chybě 42032, která se vyskytuje pouze ve verzi iTunes pro MS WINDOWS XP. :evil:

Zatím jediné řešení problému (které bohužel pomůže jenom někomu) jsem ve spolupráci s moderátorem Tea Racer umístil do prvního příspěvku tohoto vlákna ...

Odpovědět