prskání u hudby a filmů
prskání u hudby a filmů
čau, u ipodu 3gs se mi posledních pár měsíců děje taková nepříjemnost, že když si pustim písničku nebo film (u her ne) a pozastavim ho, tak do minuty mi prskne v pravým sluchátku (blbne i s jinejma sluchátkama). to by až tak nevadilo, kdyby toho nebylo víc... když např. zamknu obrazovku při pouštění filmu, pak odemknu a spustim, klidně mi to prskne třikrát za sebou. dál, když přepnu na další písničku, často se stává, že u tý písničky se tak něják "doprská" ta jedna vteřina, než se přepne a zní to dost divně. všechny problémy se dějou i bez sluchátek, krom toho prsknutí v pravým sluchátku po pozastavení hudby
nevíte někdo, co s tim? začíná mě to poslední dobou štvát, protože se to furt zhoršuje...
nevíte někdo, co s tim? začíná mě to poslední dobou štvát, protože se to furt zhoršuje...
-
- Host
Re: prskání u hudby a filmů
Restore si skoušel?
nezkoušel... ale určitě zkusim, jen potřebuju vědět, co tim všechno ztratim a jak udělám v itunes zálohu obsahu a jestli de udělat i záloha nastavení. už dávno sem o tom, možá i tady, viděl topic, ale nemůžu nikde nic najít, jen samý stížnosti, že to lidem po restore nejde... ale to je asi cracknutím. díky za odpovědi...
-
- Mírně pokročilý
Neztratis vubec nic, proste pred restore klikni na tlacitko "sync" a vsechno se ti do podrobna sesynchronizuje, i s kompletnim nastavenim telefonu i savy v hrach.
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Macbook Pro 13 2010
-
- Host
když dám pak Iphone neobnovovat ze zalohy, budu mít i tak savy her aplikaci atd?
-
- iPhone guru
OT: Korialis? ipod 3GS? neznám
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK
- rony
- Klub čistého iOS
ked neobnovis po restore zo zalohy, tak sa ti tam nic nenahra, prazdny mobil. Potom ho mozes nanovo zaplnit aplikaciami ale vsetko je samozrejme nanovo, tyka sa to NAJMA spomenutych ulozenych pozicii hier. Ostatne veci si vies vyriesit, dokonca bezne aplikacie mavaju svoj sposob na backup/restore svojich dat. Opravte ma: prave vysledky z hier by mal evidovat GameCenter, takze vsetky hry, ktore ho pouzivaju by mali zachovat minimalne nejake tie rebricky.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
takže fakt můžu mít jistotu, když dám pak restore from backup, že budu mít všechny data, všechny uložený pozice, všechno nastavení atd.? nerad bych přišel zejména o hry, který sem stich stáhnout zadarmo, než byly placený
tak restore nepomoch... možná trošku, nějáký jiný nápady?