synchronizace fotek

Odpovědět
drroman
Host
Host

synchronizace fotek

Příspěvek od drroman »

cus,nevite nekdo,proc mi nejde synchronizace fotek?vytvorim slozku,oznacim ji v itunes dam synchronizovat,ale po synchronizaci zustane prazdna :shock: .nevite nekdo co s tim? mam w7 a ip4 4.0.2

ls8
Starý pes fóra :)

Re: synchronizace fotek

Příspěvek od ls8 »

Protože tímhle způsobem se kopírují fotky z počítače do iPhonu, a ne naopak :mrgreen:
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

to ako si myslis, ze tam sa ti z iphonu nakopiruju fotky do pocitaca? nie nie, to je presne naopak.

fotky z iphonu dostanes tak, ze otvoris Tento pocitac, teda ja si to uz poriadne nepamatam na windows.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

drroman
Host
Host

Příspěvek od drroman »

jj,ja jsem chtel dostat fotky do iphonu,ale to uz jsem vyresil,autorizoval jsem pc a najednou to slo.

EDIT:Tak zase zmena,foto tamsice mam,ale nemam u nej ikonku na smazani.je to normalni?jak ted vymazu jednotlive fotky?

Nerob double posty,ale edituj prispevok ako som to spravil za teba,nabuduce ti to zmazem. milan2022

ls8

Příspěvek od ls8 »

Do telefonu se ti nasynchronizuje to, co máš ve složce/složkách, které jsi si v iTunes nastavil pro synchronizaci. Pokud chceš některé odebrat, odškrtneš je v iTunes v nastavení synchronizace fotek a provedeš synchronizaci. Je to stejné jako s hudbou.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013

drroman
Host
Host

Příspěvek od drroman »

no a to mi proste nefunguje,mam slozku,v ni fotky,ale pri synchronizaci se proste do iphonu nenahrajou i kdyz nahore v itunes na tom ukazateli se vsechno tvari jako by se tam nahravaly.

Odpovědět