synchronizace fotek
-
- Host
synchronizace fotek
cus,nevite nekdo,proc mi nejde synchronizace fotek?vytvorim slozku,oznacim ji v itunes dam synchronizovat,ale po synchronizaci zustane prazdna .nevite nekdo co s tim? mam w7 a ip4 4.0.2
-
- Starý pes fóra :)
Re: synchronizace fotek
Protože tímhle způsobem se kopírují fotky z počítače do iPhonu, a ne naopak
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
- rony
- Klub čistého iOS
to ako si myslis, ze tam sa ti z iphonu nakopiruju fotky do pocitaca? nie nie, to je presne naopak.
fotky z iphonu dostanes tak, ze otvoris Tento pocitac, teda ja si to uz poriadne nepamatam na windows.
fotky z iphonu dostanes tak, ze otvoris Tento pocitac, teda ja si to uz poriadne nepamatam na windows.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Host
jj,ja jsem chtel dostat fotky do iphonu,ale to uz jsem vyresil,autorizoval jsem pc a najednou to slo.
EDIT:Tak zase zmena,foto tamsice mam,ale nemam u nej ikonku na smazani.je to normalni?jak ted vymazu jednotlive fotky?
Nerob double posty,ale edituj prispevok ako som to spravil za teba,nabuduce ti to zmazem. milan2022
EDIT:Tak zase zmena,foto tamsice mam,ale nemam u nej ikonku na smazani.je to normalni?jak ted vymazu jednotlive fotky?
Nerob double posty,ale edituj prispevok ako som to spravil za teba,nabuduce ti to zmazem. milan2022
-
- Starý pes fóra :)
Do telefonu se ti nasynchronizuje to, co máš ve složce/složkách, které jsi si v iTunes nastavil pro synchronizaci. Pokud chceš některé odebrat, odškrtneš je v iTunes v nastavení synchronizace fotek a provedeš synchronizaci. Je to stejné jako s hudbou.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Host
no a to mi proste nefunguje,mam slozku,v ni fotky,ale pri synchronizaci se proste do iphonu nenahrajou i kdyz nahore v itunes na tom ukazateli se vsechno tvari jako by se tam nahravaly.