iPhone 3GS - druhá strana mě slyší potichu

Odpovědět
Baziii

iPhone 3GS - druhá strana mě slyší potichu

Příspěvek od Baziii »

Zdravím,

koupil jsem iPhone 3GS z druhé ruky a mám jej měsíc. Od začátku co ho používám si někteří lidé na druhém konci drátu stěžují, že mě slyší velmi slabě, tak musím do telefonu docela křičet. Předpokládám že citlivost mikrofonu v nastavení není, teda já ho tam nenašel. Napadá mě, že je nějak zanesený nebo vadný mikrofon, ale nerad bych šel hned do servisu a nechal si vyměnit mikrofon nový, protože to nemusí být zaručeně řešení problému...

Měli jste někdo podobný problém?

lukinek
iPhone guru
iPhone guru

Re: iPhone 3GS - druhá strana mě slyší potichu

Příspěvek od lukinek »

zkusil si restore? dělá to od začátku? nebo po nějakém updatu..? rozepiš se
iPhone 5S 16GB Space Gray Vodafone CZ
iPhone 5 32GB White T-Mobile CZ
iPhone 5 16GB Black Electroworld - PRODÁN
iPhone 4S 16GB White CZ Vodafone - PRODÁN
iPad 2 64GB 3G iStyle
iPhone 4 16GB Black CZ T-Mobile - PRODÁN
iPhone 3GS 16GB Black T-Mobile SK

Baziii

Příspěvek od Baziii »

Restore jsem nezkoušel a je to problém od začátku co jej používám, takže 6. 12. 2010. Zaručeně funguje když do telefonu vyloženě křičím nebo si dám velmi blízko mikfrofon k ústům, ale to je trochu přiblblé... Na zastávce plné lidí hulákat do telefonu a nebo si jej vždycky přesunout až ke rtům jako vysílačku.

jackherrer
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od jackherrer »

a nemas treba kdyz telefonujes pres mikrofon prst nebo cast dlane? kdyz sem mel prvni iphone lidi si stezovali ze me blbe slysi - chvili trvalo nez sem si toho vsimnul ale drzel sem casti dlane mikrofon zakryty. u ip4 je repracek a mikrofon prehozenej.. mozna jeden duvod je tenhle - nevim, spekulace.
I will maintain an attitude of open-mindedness.

Kyle
Host
Host

Příspěvek od Kyle »

Čas od času si někdo postěžuje, že mě špatně slyší. Ale nestává se to zase tak často, abych to nějak řešil. Mám taky 3GS.

rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od rony »

nemas foliu ci obal na telefone?

pocas volania stlac volume tlacitka a zvys hlasitost.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  13 Pro  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

atyp
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od atyp »

Taky me to delalo u 3GS, stacilo restore, ale nekdy se "povedlo" nekdy "nepovedlo" - naoko vse dobre, ale slyset me nebylo. Delal to Jailbreak, ted uz nevim kterej, ale bylo to tak. Nefungovalo to ani na pevne HansFree sade v aute, byl jsem z toho nekdy na prasky. Myslim ze to ale delal iBlackList nebo OpenSSH, do te doby nez jsem to tam dal bylo vse OK. U iPhone4 me to uz nedela. atyp
iPhone2G 8Gb-USA (2-5 2008)
iPhone2G 16Gb-USA (5-8 2008)
iPhone3G 16Gb White-USA (8 2008-7 2009)
iPhone3GS 32Gb Black T-Mobile (8 2009-9 2010)
iPhone4 32Gb-Black
iPhone4S 32Gb-White
iPhone5 32Gb
iPhone5S 32Gb
iPhone6 64GB
iPhone6 Plus
iPhone6S
iPhone7
iPhone 11Pro 256Gb
Apple Watch5 - 44mm Milano

Baziii

Příspěvek od Baziii »

jackherrer píše:a nemas treba kdyz telefonujes pres mikrofon prst nebo cast dlane? kdyz sem mel prvni iphone lidi si stezovali ze me blbe slysi - chvili trvalo nez sem si toho vsimnul ale drzel sem casti dlane mikrofon zakryty. u ip4 je repracek a mikrofon prehozenej.. mozna jeden duvod je tenhle - nevim, spekulace.

Je to dobrý tip, ale tím to nejspíš nebude, telefon držím jen za boční okraje, právě proto, abych předešel tomuhle.

edit:
rony píše:nemas foliu ci obal na telefone?

pocas volania stlac volume tlacitka a zvys hlasitost.

Ne, obal nenosím žádný, ale je pravda, že mám folii na displayi - myslím, že je to ten invisible shield. Jinak hlasitost je na max během volání.

edit:

atyp píše:Taky me to delalo u 3GS, stacilo restore, ale nekdy se "povedlo" nekdy "nepovedlo" - naoko vse dobre, ale slyset me nebylo. Delal to Jailbreak, ted uz nevim kterej, ale bylo to tak. Nefungovalo to ani na pevne HansFree sade v aute, byl jsem z toho nekdy na prasky. Myslim ze to ale delal iBlackList nebo OpenSSH, do te doby nez jsem to tam dal bylo vse OK. U iPhone4 me to uz nedela. atyp

Asi přece jen budu muset zkusit restore. Mám ten telefon z druhé(?) ruky, takže nevím, jestli byl JB, ale předtím, než mi byl poslán prý byl restore proveden, takže tím byl JB zrušen, je to tak?

upravuj svoje prispevky pokud chces napsat neco dalsiho, pro ted ti to sloucim, projdi si pravidla . JH

Odpovědět