Nevedela som, kam napísať môj problém, dúfam, že to tu nebude veľmi od veci.
Mám taký problém, že som si doteraz sťahovala aplikácie cez app store v iPode cez účet môjho kamaráta, pretože som ešte nemala svoj účet, kvôli tomu, že som nechcela uviesť číslo kreditnej karty a až neskôr som zistila, že sa to dá aj bez toho čísla.
Teraz si chcem sťahovať aplikácie cez môj účet, lenže keď dám stiahnuť aplikáciu, automaticky mi tam vyskočí mail toho môjho kamaráta, a chce to heslo, normálka.
Kde by som si to vedela zmeniť tak, aby som mohla sťahovať cez moje konto???
Prosíím, ak by ste mi vedeli pomôcť, môžete ma kontaktovať na gabrielka88@azet.sk
ďakujem
Zmena konta v iPode
Re: Zmena konta v iPode
Ahoj
Jestli jsi už nakupovala přes účet toho tvojeho kamaráda placené apliakce, tak je už nemůžeš převést z účtu (apple ID, email) na účet.
Jestli si nenakupovala, tak zajeď budď přes iTunes přes Tvůj počítač (iTunes - Store - sign OUT) nebo přes AppStore v iPode (appStore - zajeď uplně dolů - klikni na APPLE ID - a odhlásit se).
Dále si musíš vytvořit své apple ID a zadat tam své údaje se svou kreditkou. Ale jak říkám, aplikace nepřeneseš na svůj nový účet, ale myslím, že je můžeš mít v mobilu jak z účtu bývalého (kamaráda) tak z nového účtu, ale např. při aktualizacích to bude problém, budeš se pořád muset přehlašovat z jednoho na druhý...
Jestli jsi už nakupovala přes účet toho tvojeho kamaráda placené apliakce, tak je už nemůžeš převést z účtu (apple ID, email) na účet.
Jestli si nenakupovala, tak zajeď budď přes iTunes přes Tvůj počítač (iTunes - Store - sign OUT) nebo přes AppStore v iPode (appStore - zajeď uplně dolů - klikni na APPLE ID - a odhlásit se).
Dále si musíš vytvořit své apple ID a zadat tam své údaje se svou kreditkou. Ale jak říkám, aplikace nepřeneseš na svůj nový účet, ale myslím, že je můžeš mít v mobilu jak z účtu bývalého (kamaráda) tak z nového účtu, ale např. při aktualizacích to bude problém, budeš se pořád muset přehlašovat z jednoho na druhý...
Re: Zmena konta v iPode
Nie, nenakupovala som platené hry. Aké jednoduché riešenie - odhlásiť sa Vôbec som si to tam dole nevšimla, ďakujem veľmi pekne ))