iTunes error 42032
Re: error 42032
Jirkusi, ty jsi docela vtipný rádce. Hledal sem a hledal a našel tu tvoji radu. Je to ona?
Jenom znova zopakuji pro ty, kteří si iOS4.2.1 ještě nenainstalovali, aby to ve vlastním zájmu nedělali a minimálně počkali, až apple vydá novou verzi iTunes, která snad chybu 42032 nebude obsahovat.
Pokud ano, tak to určitě všem pomohlo! Díky!
Jenom znova zopakuji pro ty, kteří si iOS4.2.1 ještě nenainstalovali, aby to ve vlastním zájmu nedělali a minimálně počkali, až apple vydá novou verzi iTunes, která snad chybu 42032 nebude obsahovat.
-
- iPhone expert
Re: iTunes error 42032
No ono nová verze už vyšla, ale chyba v ní stále je ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Takže čekat je velmi špatná rada
Nikdo neví kdy to bude a syncovat mobil je základ.
To radši budu pořád špekulovat jak to spravit nebo si budu syncovat přes Virtual PC s En WIN XP![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Takže čekat je velmi špatná rada
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
To radši budu pořád špekulovat jak to spravit nebo si budu syncovat přes Virtual PC s En WIN XP
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Senior uživatel
Re: error 42032
robuzi píše:Jirkusi, ty jsi docela vtipný rádce. Hledal sem a hledal a našel tu tvoji radu. Je to ona?
Nemáš zač robuzi, spoustě lidem to snad pomohlo.
A ty nebuď zbrklý a raději si pořádně přečti první příspěvek tohoto topiku (kde je ona rada, které sis evidentně nevšiml) a také si znova přeřečti můj předcházející příspěvek v tomto vláknu (pokud bys náhodou nepochopil - hledej slovní spojení v závorce).
A už tu hloupě nepruď prosím!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
PS: Pro jistotu se ještě jednou vložím to správné varování z prvního příspěvku o kterém je tady celou dobu řeč:
Kód: Vybrat vše
Varování od Jirkuse
Vše vypadá na to, že v Apple momentálně neví jak ten problém vyřešit.
Jediným efektivním řešením je zatím zůstat u iOS 4.1 a iTunes 10.0.
Pokud budete mít tuto konfiguraci, žádné problémy ala chyba 42032 mít nebudete a vše vám bude fungovat normálně (včetně stahování nových a update již dříve koupených aplikací)
Máš pravdu Jirkusi, nebudu hloupě prudit a ještě jednou díky za skvělé rady! Určitě to pomohlo! Specielně pro tebe - Myšleno, těm co již měli udělaný bupdate na iOS 4.2.1 a iT 10.1.1.4. Bohužel se jim logicky "error 42032" objevil až pak a samozřejmě až v tento moment většina začne hledat někde pomoc co s tím a jestli to někde na fóru někdo něřeší a dá jim radu jak to vyřešit. No a přečetli si např. tu tvoji radu, která jim určitě pomohla! Je jedno v jakém pořadí si svoje rady zveřejnil!
Všem ostatním se za své prudění rovněž omlouvám!
Apple zdar a Microsoftu zvlášť!
PS:Je zvláštní, že i Marthin si myslí (viz. výše), že tvoje rada "čekat" není zrovna cool.
Všem ostatním se za své prudění rovněž omlouvám!
Apple zdar a Microsoftu zvlášť!
PS:Je zvláštní, že i Marthin si myslí (viz. výše), že tvoje rada "čekat" není zrovna cool.
-
- Senior uživatel
Chápu rozmrzelost některých uživatelů Windows XP, ale na vině je společnost Apple, která chybu způsobila, zatím neopravila a je otázkou, zda v budoucnosti vůbec opraví.
Momentálně nové verze iTunes dobře fungují jenom na OS X a prý i na Windows7.
Takže dalším stoprocentním řešením je buď přejít na MS Win7 nebo si koupit počítač Apple s OS X.
Momentálně nové verze iTunes dobře fungují jenom na OS X a prý i na Windows7.
Takže dalším stoprocentním řešením je buď přejít na MS Win7 nebo si koupit počítač Apple s OS X.
-
- iPhone expert
Nebo si koupit Android ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zkusím přes víkend napsat ještě na support, že jsme tady v Česku na ně nas*aní
Jinak si všímám, že můžeme založit "Klub přátel chyby 42032", denně tady píše 1-2 lidi, že nemůžou syncovat a že mají tenhle error![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zkusím přes víkend napsat ještě na support, že jsme tady v Česku na ně nas*aní
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Jinak si všímám, že můžeme založit "Klub přátel chyby 42032", denně tady píše 1-2 lidi, že nemůžou syncovat a že mají tenhle error
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
mas mail na ich support?
lebo mne poslali mailom odpoved ze ich support je jedine telefonicky a je spoplatneny![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
heh to je podpora jak pome ebat
lebo mne poslali mailom odpoved ze ich support je jedine telefonicky a je spoplatneny
heh to je podpora jak pome ebat
-
- iPhone expert
jenom toto..
http://www.apple.com/support/itunes/
Authorization - Authorize or deauthorize your computer/Troubleshooting authorization problems - Email Us
http://www.apple.com/support/itunes/
Authorization - Authorize or deauthorize your computer/Troubleshooting authorization problems - Email Us
-
- Moderator fóra
Na XP mi to nejede hned od prvniho postu, na 7 v pohode. AKorat se mi stava to že vypnu IT a samo se mi za asi minutu zapne, prestože je program vypnuty, stava se to nekomu? Treba 20x to je desne otravne
Jinak chyba se nijak neresi dle mne ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
včera jsem na to narazil také u jednoho člověka... pomohlo mi toto:
prikazovy radek a prikaz: cmd a teprve tam prikaz: ipconfig /flushdns
pak
v iTunes--preferences--devices--reset history sync.
Poté ukončit iTunes připojit iPhone a nechat provést sync.
pak už se chyba neobjevila
prikazovy radek a prikaz: cmd a teprve tam prikaz: ipconfig /flushdns
pak
v iTunes--preferences--devices--reset history sync.
Poté ukončit iTunes připojit iPhone a nechat provést sync.
pak už se chyba neobjevila
-
- Moderator fóra
To už tu je napsano a funguje to jen nekdy ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Zdravim, taky se přidávám a oznamuji že mi někdy ip nejde synchronizovat s chybout 42032, zatím jsem to vždy vyřešíl tím že jsem přes správce úloh vypnul itunes, ipod service, opět zapnul itunes připojil ip a většinou to běží někdy to opakuji třeba 2X,3X a nakonec to vždy šlo, nechápu co tu chybu může způsobovat a co stím apple hodlá dělat.
-
- Moderator fóra
Nedělá s tím nic, krom toho že z nás delají hlupáky.
Ani tu chybu oficialne bohuzel neuznal![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ani tu chybu oficialne bohuzel neuznal
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Popravdě mě to už nebaví, docela uvažuji, že si stáhnu vmware player, a beta verzi 7, ta je zdarma, pokud se nepletu. Nevíte, jestli je zdarma?
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
Vmplayer je zdarma, ale trošku okresaný
J, to vím, ale jde mi o to, jestli je Windows 7 RC zdarma, češtinu k RC verzi sem našel, ale asi zdarma budou ty 7 RC. Uvidíme.
//tak stáhnout už se nedá, škoda, no, navíc byla jen na 30 dní.
//tak stáhnout už se nedá, škoda, no, navíc byla jen na 30 dní.
-
- Mírně pokročilý
No už mi dnes nefungoval ani jeden postup, tak som od nervov zmazal náhodne ďalší adresár Lockdown a napodiv sa to zas rozbehlo ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
asi rok jsem itunes neinstaloval prave kvuli temto chybam, nainstaloval jsem ho zrovna vcera stahnul asi tri giga aplikaci (po tech letech lol) a setkal se s chybou 42032... nevedel sem co s tim nejsem typ kterej temhle vecem rozumi bohuzel, tak sem dneska rano nainstaloval to starsi itunes 10.0.1.22 a kdyz sem to chtel spustit nahlasilo to chybu '' the file ''iTunes Library'' cannot be read '' bla bla tak sem pres commandera prejmenoval pres dokumenty hudba iTunes Library.itl na koncovku .old a fungovalo to, v itunes samotnem sem to teda authorizoval a vse jde jak ma, takze chyba je opravdu v novem itunes..
Hm, řeknu ti to takhle. MY NEJSME TAK BLBÝ, ABY JSME TO NEVIDĚLY Nejdřív si to téma přečti, a pak teprv piš, je to chyba nejnovějších 2 verzí iTunes, ale kdo už má iOS 4.2.1 tak musí mít tenhle iTunes, starý jej nebere!!! Přístě čti!!!
Mám ten istý problém ako vy. Error -42032. Nič zo spomínaných riešení mi nepomohlo a tak sa pýtam, či už niekto medzičasom prišiel na to, ako to riešiť. Lebo ak nie, tak už vážne neviem čo mám robiť...
Nikdo, na to nepřišel, a bohužél, ani mistři z Apple, s tím asi nic nehodlaj dělat.
-
- iPhone expert
gabika8 píše:..ako to riešiť. Lebo ak nie, tak už vážne neviem čo mám robiť...
Jiný Windows.
Jiný Windows ve VMWare(virtual machine) a nasdílené disky.
PC s jiným Windows a nasdílené disky.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Můžeme aspoň šířit tento vtip
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
iTunes Error 42032
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Marthin píše:gabika8 píše:..ako to riešiť. Lebo ak nie, tak už vážne neviem čo mám robiť...
Jiný Windows.
Jiný Windows ve VMWare(virtual machine) a nasdílené disky.
PC s jiným Windows a nasdílené disky.
A to mám akože kvôli nejakému sprostému nedoriešenému iTunes preinštalovať Windows? No tak to iste... asi skúsim nainštalovať starší iTunes, pomôže to? :/
-
- iPhone expert
Přeinstalovat na jinou verzi
XP EN, Vista, 7
Na MSDNAA možná něco bude i ke stažení zdarma.
Popř. mít obraz systému a nacpat ho do "virtuálního počítače" (program VMWare).
Tzn. máš původní Windows, v něm program VMWare a v něm spouštíš další Windows
V tom dalším Windows máš iTunes a v něm namapované disky z původního Windows.
Chyba se objevuje pouze na XP CZ.
Pokud budeš dávat starší verzi iTunes, tak chyba se údajně objevuje až od verze 10 (s FW 4.2.1), tzn. iTunes 9.
S 9, ale zase nemůžeš nainstalovat FW 4.2.1
Nevím, jak je to u iPod (viz. Tvůj model)
Jinak viz. 1. příspěvek tady:
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Popř. mít obraz systému a nacpat ho do "virtuálního počítače" (program VMWare).
Tzn. máš původní Windows, v něm program VMWare a v něm spouštíš další Windows
Chyba se objevuje pouze na XP CZ.
Pokud budeš dávat starší verzi iTunes, tak chyba se údajně objevuje až od verze 10 (s FW 4.2.1), tzn. iTunes 9.
S 9, ale zase nemůžeš nainstalovat FW 4.2.1
Jinak viz. 1. příspěvek tady:
-
- Host
haasteren píše:Me pomaha:
Smazat nekterou app co mam v iphonu z ITUNES a nasledne udelat sync aplikace se nahraje do ITUNES a pak uz lze opet bez problemu nakupovat a stahovat. Pokud toto neudelam vyskoci chyba 42032 . Nastesti mam WINDOBLEEE jen v praci a to uz ne take na dlouho
Bohužel se hlásím ke skupině postižených chybou 42032
Doma kromě svého 3G obhospodařuju manželčin 2G a dcery iPod Touch, takže si asi dovede představit, jakou paseku dovede nefunkční SYNC nasekat
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
PS: pro úplnost dodávám, že momentálně synchronizuju jen 2Géčko, Touch je bohužel nesynchronizován na lyžáku v Krkonoších a 3G, pro změnu, na prázdninách v Britexu
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
MacBook Pro 13" 2017 nonTB
iPad Air 16GB
iPhone 7 Plus 256gb Silver
AirPods
Apple Watch 3
ATV3
MacBook Pro 13" Mid 2012
iPhone 6S Plus 64gb Silver
iPhone 6 Plus 64gb
iPhone 5S 64GB gold
iPad 2 16GB white
iPhone 2G 8GB
iPhone 5 64GB white
iPhone 4S 64GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
iPad Air 16GB
iPhone 7 Plus 256gb Silver
AirPods
Apple Watch 3
ATV3
iPhone 6S Plus 64gb Silver
iPhone 6 Plus 64gb
iPhone 5S 64GB gold
iPad 2 16GB white
iPhone 2G 8GB
iPhone 5 64GB white
iPhone 4S 64GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 8GB
Já iPhone nesynchronizoval už nějakou dobu, snad od té doby, co ten error začal, tudíž s příchodem iTune s 10.1. Po reklamaci sem byl rád, že jsem jej zaktivoval (po reklamaci sem tam měl už 4.2.1), a dostal tam nějaké aplikace. Doma máme naštěstí jen můj iPhone 4.
-
- Mírně pokročilý
Tak dnes po dlouhé době jsem to zkusil a vše fungovalo jak má. Nahrál jsem spoustu aplikací synchronizoval asi 10x a v poho. A najednou bez jakékoliv změny to pojedenácté vyskočilo znova (42032)a zase to nefunguje aniž bych cokoliv dělal, žádnej restart, itunes pořád zaplé iPad připojen a stejně to najednou nešlo ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
-
- iPhone expert
Dear Marco,
Thank you for contacting iTunes Store Customer Support. My name is Kannika and I will be assisting you today.
I understand that you are receiving an error 42032 while connecting to iTunes Store and you are not abel to sync apps from the iTunes Store. I know how upsetting this could be for you. I am glad to help you with this.
Marco, to resolve this issue I would like to suggest you to deauthorize your computer and uninstall and reinstall the iTunes Store then reauthorize your computer after that try connecting to iTunes Store again.
For specific instructions on how to authorize and deauthorize a computer to play your iTunes Store purchases, please read the following technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1420
If you repair or upgrade certain components on your computer, one computer may use up multiple authorizations. If possible be sure to deauthorize your computer before you repair or upgrade it to avoid this. To learn more, read this technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1206
Marco, to uninstall and reinstall the iTunes Store, please follow the instructions in the appropriate article:
Removing and reinstalling iTunes, QuickTime, and other software components for Windows XP:
http://support.apple.com/kb/HT1925
Note: Titles you purchased from the iTunes Store or imported from CDs are saved in your iTunes folder by default and are not deleted by uninstalling iTunes. Backing up your iTunes Library regularly is recommended.
After successfully uninstalling iTunes and QuickTime, please ensure you have upgraded to the latest Service Pack for Windows by installing all updates available to you on Microsoft Windows Update:
http://update.microsoft.com
Once you have the latest Service Pack for Windows installed, download and install iTunes for Windows (which includes QuickTime):
http://www.apple.com/itunes/download
If you continue to experience difficulty with this issue, you may wish to contact Apple technical support. A representative will be able to tell you about Apple's complimentary and fee-based support options and can help you determine which option might be most helpful.
If you would like to create a technical-support case via our website and arrange for a representative to call you, please visit the Apple Expert website:
http://www.apple.com/support/expert
If you prefer to contact Apple technical support by telephone, you can find the appropriate phone number here:
http://www.apple.com/support/contact/ph ... tacts.html
Marco, I hope the information provided above is helpful. Please feel free to contact us if you experience further issues and for any suggestions on our products and services. Meeting your expectations is my top priority.
Have a great day!
Sincerely,
Kannika
iTunes Store Customer Support
Please Note: I work Thursday-Monday, 11AM-8PM CST
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.
Customer First Name : .
Customer Last Name : .
email : .@..cz
Web Order # :
Support Subject : Connecting to iTunes Store
Sub Issue : Connection Errors
See additional info below
OS version: Windows XPSP2+
Country: US
iTunes version: iTunes 10.1
iTunes account name: .@..cz
Specific request: I receive an error message when I try to connect to the iTunes Store
Error message user experienced: Other
Details:
Please enter error code here: 42032
I can not authorize my account, conect to store and I can not syncinq apps.
Internet connection is OK. Firewall is OK. All is OK.
Problem is with iTunes 10.1 and MS Windows XP Czech version.
Many people have the same problem. All of the people have iTunes 10.1 + MS Windows XP Czech version. There you can read:
viewtopic.php?f=90&t=36433
Nechtěl by někdo zavolat na CZ support
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Czech Republic 800 700527 http://www.apple.com/cz/support/
Thank you for contacting iTunes Store Customer Support. My name is Kannika and I will be assisting you today.
I understand that you are receiving an error 42032 while connecting to iTunes Store and you are not abel to sync apps from the iTunes Store. I know how upsetting this could be for you. I am glad to help you with this.
Marco, to resolve this issue I would like to suggest you to deauthorize your computer and uninstall and reinstall the iTunes Store then reauthorize your computer after that try connecting to iTunes Store again.
For specific instructions on how to authorize and deauthorize a computer to play your iTunes Store purchases, please read the following technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1420
If you repair or upgrade certain components on your computer, one computer may use up multiple authorizations. If possible be sure to deauthorize your computer before you repair or upgrade it to avoid this. To learn more, read this technical support article:
http://support.apple.com/kb/HT1206
Marco, to uninstall and reinstall the iTunes Store, please follow the instructions in the appropriate article:
Removing and reinstalling iTunes, QuickTime, and other software components for Windows XP:
http://support.apple.com/kb/HT1925
Note: Titles you purchased from the iTunes Store or imported from CDs are saved in your iTunes folder by default and are not deleted by uninstalling iTunes. Backing up your iTunes Library regularly is recommended.
After successfully uninstalling iTunes and QuickTime, please ensure you have upgraded to the latest Service Pack for Windows by installing all updates available to you on Microsoft Windows Update:
http://update.microsoft.com
Once you have the latest Service Pack for Windows installed, download and install iTunes for Windows (which includes QuickTime):
http://www.apple.com/itunes/download
If you continue to experience difficulty with this issue, you may wish to contact Apple technical support. A representative will be able to tell you about Apple's complimentary and fee-based support options and can help you determine which option might be most helpful.
If you would like to create a technical-support case via our website and arrange for a representative to call you, please visit the Apple Expert website:
http://www.apple.com/support/expert
If you prefer to contact Apple technical support by telephone, you can find the appropriate phone number here:
http://www.apple.com/support/contact/ph ... tacts.html
Marco, I hope the information provided above is helpful. Please feel free to contact us if you experience further issues and for any suggestions on our products and services. Meeting your expectations is my top priority.
Have a great day!
Sincerely,
Kannika
iTunes Store Customer Support
Please Note: I work Thursday-Monday, 11AM-8PM CST
Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.
Customer First Name : .
Customer Last Name : .
email : .@..cz
Web Order # :
Support Subject : Connecting to iTunes Store
Sub Issue : Connection Errors
See additional info below
OS version: Windows XPSP2+
Country: US
iTunes version: iTunes 10.1
iTunes account name: .@..cz
Specific request: I receive an error message when I try to connect to the iTunes Store
Error message user experienced: Other
Details:
Please enter error code here: 42032
I can not authorize my account, conect to store and I can not syncinq apps.
Internet connection is OK. Firewall is OK. All is OK.
Problem is with iTunes 10.1 and MS Windows XP Czech version.
Many people have the same problem. All of the people have iTunes 10.1 + MS Windows XP Czech version. There you can read:
viewtopic.php?f=90&t=36433
Nechtěl by někdo zavolat na CZ support
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Czech Republic 800 700527 http://www.apple.com/cz/support/
-
- iPhone expert
Já se bojím
Nikdy nevíš, kdo sedí na druhé straně a nemám náladu se teď nervovat a diskutovat, vlastně asi i vysvětlovat
Možná jak bude více času, nebo když se budu chtít pobavit ;-)
Těžko říct, jestli support bude vědět něco více, když zbytek světa tápe, ale možná by náš problém nesli na vyšší pozice :-) Třeba k sekretářce aspoň.
(mám zkouškové období(VŠ), po zkouškách zkusím projet návod :D)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Možná jak bude více času, nebo když se budu chtít pobavit ;-)
Těžko říct, jestli support bude vědět něco více, když zbytek světa tápe, ale možná by náš problém nesli na vyšší pozice :-) Třeba k sekretářce aspoň.
(mám zkouškové období(VŠ), po zkouškách zkusím projet návod :D)
Hm, já bych se asi taky bál. (
) Nuže a pak vyúčtování za několik tisíc. :D
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Dneska jsem zkusil do spustit dát cmd, a do toho ipconfig/flushdns . Pak synchtonizace šla, a všechno možný šlo, ale asi to nebude dlouho fungovat.
//Bomba, no, málem jsem si smazal všechny app z telefonu, ale to nejhorší je to, že jsem tam dával nové album.![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
///Tak jsem si smazal všechny videa a hudbu..![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
//Bomba, no, málem jsem si smazal všechny app z telefonu, ale to nejhorší je to, že jsem tam dával nové album.
///Tak jsem si smazal všechny videa a hudbu..
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
-
- Mírně pokročilý
iTunes error 42032
Mne sa v poslednej dobe celkom darí. Zo 5 krát zapnem a vypnem iTunes a sync sa potom chytí
Já tam dostal zpět videa, a hudbu, plus nějakou tu hru, co byla jen v iTunes, takže super. Mám na dva týdny vystaráno.. :D
-
- iPhone expert
Jablečná ovce píše:Dneska jsem zkusil do spustit dát cmd, a do toho ipconfig/flushdns . Pak synchtonizace šla, a všechno možný šlo, ale asi to nebude dlouho fungovat.
Tak jsem to z nudy zkusil taky a sync šel
Takže další rada: ZKOUŠET
Jo, no, ale já tam sice dostal album, co mi nedávno přišlo, a byl jsem naštvanej, že ho tam nedám, no, a teďkom čumím. 36 song. :D Otevřu ty další alba, a tam v každým jenom nějaká část. :D
Zdravím vespolek, tak jak to tu pročítám, tak jsem bez šance.
Jsem laik a proto si kuju americký, jednoduchý a uživatelsky nenáročný přístroj a teď tohle???
Tak u mě jednoznačně Jablíčkáři skončily, za 13 let používání nokií jsem takový nervy nezažil, takže jablko půjde do koše, na tohle jejich We couldn´t complete your iTunes store request. An unknown error occurred (-42032) Fakt nemám nervy. Nemůžu si nahrát ani novou muziku ..... no čert je vem.
Jsem laik a proto si kuju americký, jednoduchý a uživatelsky nenáročný přístroj a teď tohle???
Tak u mě jednoznačně Jablíčkáři skončily, za 13 let používání nokií jsem takový nervy nezažil, takže jablko půjde do koše, na tohle jejich We couldn´t complete your iTunes store request. An unknown error occurred (-42032) Fakt nemám nervy. Nemůžu si nahrát ani novou muziku ..... no čert je vem.
Nuže, applu můžeme jen
, třeba teď sem se rozhodl, si založit gamecenter, a ten taky nejede..
![Hand Clap :clap:](./images/smilies/emoji-E41F.png)
iP 3G 8 GB. Po updatu na itunes 10 a firmware 4.2 naprosto žádné problémy. Ty nastaly až včera, přesně stejná chyba 42032 po autorizaci jak zde píšete. V čem byl problém?
- včera jsem začal používat kabel USB koupený z Aukra (tedy nikoli originál) a jen s tímto mi to hlášku dávalo. I když jsem pak použil původní originální kabel, už byl problém a nebyla šance se vrátit k uspokojivému stavu.
- pomohl až reset HESLA.
Vyzkoušel jsem asi 3x a jedinou příčinou problémů v mém případě bylo použití neoriginálního kabelu. Neoriginální kabel vyhodím.
Třeba to někomu taky něco napoví.
- včera jsem začal používat kabel USB koupený z Aukra (tedy nikoli originál) a jen s tímto mi to hlášku dávalo. I když jsem pak použil původní originální kabel, už byl problém a nebyla šance se vrátit k uspokojivému stavu.
- pomohl až reset HESLA.
Vyzkoušel jsem asi 3x a jedinou příčinou problémů v mém případě bylo použití neoriginálního kabelu. Neoriginální kabel vyhodím.
Třeba to někomu taky něco napoví.