Gift Cards - ověření prodejci
Re: Gift Cards - ověření prodejci
Takže asi takhle, někdo se tu ptal, jak je možné, že se prodávají giftcards za menší než nominální hodnotu...karty jsou totiž kupované kradenou kreditní kartou a pak se může stát, že vám Apple účet zablokuje a nic nenaděláte...pokud chcete někdo koupit originál US giftcard tak na [nedovolena reklama na vlastny biznis]
pozn.mod.rony: prepac ale reklamu vlastnemu biznisu si musis dohodnut s Julkom.
pozn.mod.rony: prepac ale reklamu vlastnemu biznisu si musis dohodnut s Julkom.
-
- Mírně pokročilý
Dají se někde v Česku sehnat karty v kamenných obchodech, které by fungovaly na US storu?
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
- rony
- Klub čistého iOS
nie
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
A co Německo nebo Rakousko brzo tam jedu tak od nich by to třeba šlo, ne?
iPhone 5 8.1.3 nonJB + iPad 3 8.2 nonJB
-
- Starý pes fóra :)
Nedavno jsem koupil GiftCard od uzivatele Mattthewww ,ktery ma moznost kupovat karty z ameriky.
Posle vam kod pres email.
jeho inzerat
Posle vam kod pres email.
jeho inzerat
Slonik : Urcite ne. Pokud je mi znamo, tak kazda zeme, kde je iTunes Store, prodava gifty jen pro svuj obchod, takze kdyz koupis gift v nemecku, nakupovat muzes jen na nemeckem iTunes Store apod. Takze US gifty koupis jen na webu od overenych prodejcu, kterym za to zaplatis nejaky ten dolar navic. Coz povazuji za naprosto normalni. A nebo , pokud mas nejakeho znameho ve statech, tak pres neho.
rony píše:nie
Ale prd.. to víš, že se dají koupit v kamenných obchodech... Já třeba kupoval gift cards v AWC Morava... dolarové na US účet... tak maximálně na slovensku se koupit nedají...
bluetake píše:Slonik : Urcite ne. Pokud je mi znamo, tak kazda zeme, kde je iTunes Store, prodava gifty jen pro svuj obchod, takze kdyz koupis gift v nemecku, nakupovat muzes jen na nemeckem iTunes Store apod. Takze US gifty koupis jen na webu od overenych prodejcu, kterym za to zaplatis nejaky ten dolar navic. Coz povazuji za naprosto normalni. A nebo , pokud mas nejakeho znameho ve statech, tak pres neho.
V Rakousku jsem kupoval Gift Cards (Saturn)... byly to Eurovky gift karty, ale na druhé straně bylo napsáno, že pouze na Deutschland iTunes Store
-
Máte někdo nějakého aktuálního solidního a ověřeného prodejce?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
zdravím,
mezi ověřené mohu doporučit tohoto uživatele na serveru ebay : groovyboogie
Platbu jsem provedl přes PayPal a kódy přišly do 5 minut! Pokud kartu kupujete tak berte ohled na čas v USA
Kupoval jsem gift card v hodnote 100 dolaru a prislo mi 5 kodu v hodnote 20 dolaru.
mezi ověřené mohu doporučit tohoto uživatele na serveru ebay : groovyboogie
Platbu jsem provedl přes PayPal a kódy přišly do 5 minut! Pokud kartu kupujete tak berte ohled na čas v USA
Kupoval jsem gift card v hodnote 100 dolaru a prislo mi 5 kodu v hodnote 20 dolaru.
-
- Mírně pokročilý
Můžu doporučit prodejce cedarparksales (cca 7400), 99.8%. Kódy pošle obratem mailem po domluvě, na dotazy reaguje rychle.
Dost prodejců teď nechce posílat kódy mailem kvůli restrikcím ebay:
http://pages.ebay.com/help/policies/gift.html
Takže je lepší se vždycky poptat před koupí. A posílejte ty dotazy pod náízvy "Card delivery" nebo podobně, nepiště "card code mail sending" apod.
Dost prodejců teď nechce posílat kódy mailem kvůli restrikcím ebay:
http://pages.ebay.com/help/policies/gift.html
Takže je lepší se vždycky poptat před koupí. A posílejte ty dotazy pod náízvy "Card delivery" nebo podobně, nepiště "card code mail sending" apod.
-
- Mírně pokročilý
http://itunes-express.web.officelive.com/default.aspx je overeny, kupovala jsem tam x krat, maximalne do hodiny dojde
http://www.itunesgiftcardstore.com/ taky funguje, akorat to nekdy muze trvat vic nez den, zalezi na tom, jak moc je typek busy, ale na maily reaguje hned
oboje je drazsi nez je hodnota karty, je to tim, ze jsou to fakt prave karty a zatim s tim nebyl zadny problem...
http://www.itunesgiftcardstore.com/ taky funguje, akorat to nekdy muze trvat vic nez den, zalezi na tom, jak moc je typek busy, ale na maily reaguje hned
oboje je drazsi nez je hodnota karty, je to tim, ze jsou to fakt prave karty a zatim s tim nebyl zadny problem...
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
iMessage: vecne.zamilovana[at]gmail.com
-
- Host
Mám jeden dotaz. Proč nakupujete karty za dráž, než pak máte kredit, když se dá pohodlně platit kartou každý nákup ve storu? Absence karet mi vadí z důvodu, že to nemůžu použít třeba jako dárek. Ale nákup pro sebe řeším kartou a neplatím nic navíc...
-
Ja jsem zatim vzdycky koupil levneji, nez byl kredit.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
camper píše:Mám jeden dotaz. Proč nakupujete karty za dráž, než pak máte kredit, když se dá pohodlně platit kartou každý nákup ve storu? Absence karet mi vadí z důvodu, že to nemůžu použít třeba jako dárek. Ale nákup pro sebe řeším kartou a neplatím nic navíc...
Mluvíme tady o gift kartách na AppStore - aplikace a do iTunes (písničky, seriály). Je to tu ještě z doby, kdy tohle na českém účtu nešlo...
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
-
- Mírně pokročilý
Ja je pouzivam porad, protoze kupuju hudbu co na cz store neni, to same filmy a serialy. Moje milovany na cz storu je tak pet pisnicek z 300, vysmech
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?
APPLE MacBook CZ white unibody spring 2010/ C2D 2.4GHz/ 13.3" 1280x800/ 8GB RAM/ GF 320M/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ MAC OS Maverics
mám otázku: K čemu jsou ty karty když stojí víc než je kredit? Nebo mi něco uniká?
-
- Mírně pokročilý
nekteri si zridili Itunes ucet na US store v dobe, kdy tu jeste cesky store nebyl. Abys na nem mohl neco nakupovat, musis si koupit gift card. Driv nebyla jina moznost, jak ziskat placene aplikace. Dneska nekteri maji vetsinu aplikaci z US store a tak se jim nevyplati prechazet na cesky. Ja osobne mam CZ i US ucet a pouzivam US, protoze je v nem o hodne vic aplikaci, her ale hlavne hudby nez v CZ store. a ze jsou karty drazsi je ta cena za to, ze je koupis pres nejakou treti osobu. nehlede na to, ze apple bere ze 1 USD = 1 EUR, proto je vetsina veci na CZ store drazsi nez v US. je pak na kazdem, jak se rozhodne, nekomu staci CZ ucet vazany na jeho platebku, ti co meli US ucet predtim u nej asi zustanou (ja tedy ano)
-
Jsem na tom stejne - mam US i CZ, ale pouzivam US, ten CZ mam jen jako nouzovku na nejake mistni speciality, ale jinak je to puvodne muj prvni UK ucet. US jsem mel driv, nez vubec nejaky CZ existoval a dava mi vic moznosti a i ty ceny mi tam prijdou trosicku vyhodnejsi. Jinak neni pravda, ze by ta gift karta stala vic nez je jeji hodnota. Stoji uplne stejne. Pokud ji ma nekdo draz, je to holt tim zprostredkovanim nekym tretim. Ja osobne jsem jeste nikdy nekoupil gift kartu draz, ba naopak vzdycky levneji pres eBay. V US jsou casto tyhle karty pribalene k novemu prehravaci nebo pocitaci a ne kazdy o ne stoji, tak je proste hodi na eBay a i kdyz je prodaji o neco pod cenou, oni na tom nic netrati.
-
- Host
Je možné z oficiálních stránek pořídit gift card http://store.apple.com/us/browse/home/giftcards/itunes/gallery a bude fungovat i v ČR? Nemáte s tím někdo zkušenosti?
byl by někdo ochotný když mu pošlu peníze na účet zakoupit mi aplikaci a poslat na můj účet? nevím jestli jsem se dobře vyjádřil, ale jde mi z placených pouze o WhatsApp a nechci si kvůli tomu zřizovat účet
-
Do tohoto vlakna se to asi moc nehodi, tady se resi predevsim gift karty k US uctum. Nevim, jestli ti jde o US store nebo CZ store. Navic clovek, ktery ma kredit na uctu z gift karet, ten nemuze nikomu kupovat aplikace - ty se daji platit jen primou platbou, ne kreditem.
tak to se omlouvám jde o CZ a nevím jak to udělat jde mi jen o tuto jednu
-
- Klub čistého iOS
Tak jsem zjistil, že původní a ověření prodejci na gifty pro US iTunes store , ktere jsem měl uložené,již nefungují . Máte někdo nějaké nové ověřené prodejce z poslední doby ? Ne ebay, ten má na gift cards nová drsná omezení .
Apple hračky
-
- Senior uživatel
Pozri bazar, prave predávam jednu $10 US gift kartu.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
- Klub čistého iOS
-
- Senior uživatel
Jasné, chápem, len ti dávam ponuku (prípadne by som ti ešte povedzme euro zľavil)
-
Budu na to pamatovat a az zas budu mit cestu do obchodu s gift kartama (nebo nekdo ze znamych), tak jich vezmu vic. Dam tady pak vedet.
-
- Klub čistého iOS
Tak pro ostatní. Právě jsem nakoupil US Gift code 50 USD (2x25) z adresy http://www.jerrycards.com , Cody prisli prakticky okamžitě , do minuty po potvrzení platby z PayPal na e-mail uvedeny v PayPal. Spokojenost.
Apple hračky
-
- Host
jerrycards som par krat pouzil aj ja - zatial vzdy bez problemov
iPhone 6s 64GB black
iPad Air 16GB black
iPad Air 16GB black
-
Tak uz jich par mam. Nejsem sice overeny prodejce, ale skalnim privrzencum fora bych utrousil ze sveho.
Naposledy upravil(a) Metalgirl dne pát kvě 10, 2013 12:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Pokud chceš prodávat gift karty, tak si založ inzerát. Jinak prodej mimo sekci Bazar je zde zakázán.
Důvod: Pokud chceš prodávat gift karty, tak si založ inzerát. Jinak prodej mimo sekci Bazar je zde zakázán.
-
- Senior uživatel
So Steveom som obchodoval a obchod prebehol presne podľa dohody, takže určite odporúčam.
-
PayPal spustil vlastní obchod s Gift cards, jsou za jmenovitou cenu, bez příplatku. Zatím ale nelze platit českou kartou
Zdroj: http://www.engadget.com/2013/12/03/payp ... _truncated
Obchod: https://www.paypal-gifts.com/us
Zdroj: http://www.engadget.com/2013/12/03/payp ... _truncated
Obchod: https://www.paypal-gifts.com/us
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
Takže je to defacto stejné, jako při nákupu v US iTunes Store. Tam je možné platit přes PayPal také, ale na účtu PayPal musí být pověšená US karta. Takže Apple takto pomáhá překupníkům. Ale nevadí mi to. Nikdo z nás nedělá zadarmo a to navýšení o pár dolarů není nijak závratné.
Apple hračky
-
- patron iPhone.cz
Takže také jsem skusil tento obchod http://www.jerrycards.com/,a mohu jen doporučit,email s kodem přišel do 10minut,trošku mě potrápilo založení iTunesUS učtu ale vše jsem dohledal tady na foru.
iPhone 5S
iPhone 4S
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 3GS
-
- Host
Stačí když si na českém účtu změním zemi/region abych mohl aplikovat US code nebo si musím založit nový us acc.?
-
- Klub čistého iOS
Jestli chceš mít přístup na US obchod, tak musíš mít US účet, změna regionu nestačí. Na US obchodu navic musíš mít ověřenou adresu a pokud chceš platit přes kartu , tak musíš mít US kreditku vystavenou US bankou. Žádnou jinou ti to nevezme. A také PayPal účet musí být US a musí mít pověšenou US kartu. Proto prosperují prodejci, jako je zmíněný jerrycards, protože ti na PayPal US kartu nevyžadují, je jim to jedno. Ale samozřejmě si za tuto možnost přirazí nějaký ten dolar, protože nikdo nedělá nic zadarmo. A evidentně mají díky restrikcím v US store dobrý kšeft. Nakoupí reálné karty a pak je přes web prodávají se ziskem dál.
Jinak, i na českém iTunes store je až na pár vyjímek drtivá většina obsahu stejná, jako na US store, alespoň v aplikacích. U muziky nevím. A díky současnému vysokému dolaru nevím,ale možná vyjdou nékteré app tady o něco málo levněji. Ale opakuji-nevím, nezkoumal jsem to. Už tolik , jako dřív nenakupuji .
Jinak, i na českém iTunes store je až na pár vyjímek drtivá většina obsahu stejná, jako na US store, alespoň v aplikacích. U muziky nevím. A díky současnému vysokému dolaru nevím,ale možná vyjdou nékteré app tady o něco málo levněji. Ale opakuji-nevím, nezkoumal jsem to. Už tolik , jako dřív nenakupuji .
Apple hračky