Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Stáhnul jsem si 4.2.1 z netu a ted si nejsem jistý když to nacpu do iphone 4 a nejsem dev....abych neměl problemy s updatem.Muzete mi prosim zdelit jestli si to muzu instalovat nebo radeji sečkat,diky
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7 Ipad 16 GB WiFi Macbook Air Game center:simir77 Twitter: Simir7777
jasne..po instalaci nejakych toolsu z cydie toho jde na iphone zpousta... Jenze umet to v defaultu bez jb, to je oc tu bezi Btw, s tim Leosem Maresem - dobry humor
Mam dotaz, kdyz jsem si zablokoval iP pri upgrade na 4.1. tak mi tady na foru rekli ze musim pocat na 4.2 abych mohl zase volat. takze ted uz by ten iP sel nejak sprovoznit s timto iOS ?
Nesel, protoze nebyl oficialne vydany, az ti to v itunes nabidne update na fw 4.2, tak s tim nahravanim pockej dokud nebude vydany i JB a pak by mel byt vydany i unlock, takze na fw 4.2 updatuj az bude i JB i unlock, pocitam ze tedka ho pouzivas jako ipod? A ze ho mas aktivovany a ze jenom nemuzes volat.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
priznavam asi som zaspal dobu no chcem sa spytat ohladom vyhladavania v Safari v iOS 4.2.1 malo fungovat vyhladavanie na strankach no neviem ako ho aktivovat teda beta tuto funkciu mala obsahovat vo finale uz nie je alebo co?
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Hledaný řetězec píšeš do pole vpravo nahoře, jako při hledání Googlem. Výsledky hledání na aktuálně načtené stránce jsou pak úplne dole, nutno odscrollovat.
Celkem nechápu co nebo kdo Apple proboha brání dít takovou jednoduchou funkci jako doručenky SMS do iOS já bych to chtěl oficiálně takhle je nutné dělat JB a z cydie nainstalovat SMS Delivery viz. zde: viewtopic.php?f=130&t=20316&hilit=SMS+Doru%C4%8Denky je to sice v EN ale svůj účel splní a tu anglinu přelouskám to není problém