Z iPhone do iTunes
Z iPhone do iTunes
Zdravim potřebuju prográmek, který mi převede všechno z iPhonu do iTunes už jsem jich pár našel ale všechny byly jen trial... Tak vás prosím jeslit by jste mi nenašli nějaký free nebo se serialem Děkuji.
Se serialem ti tu programy nikdo hledat nebude, přečti si pravidla fóra, warez zde nepodporujeme. MG
Se serialem ti tu programy nikdo hledat nebude, přečti si pravidla fóra, warez zde nepodporujeme. MG
Re: Z iPhone do iTunes
vždyť když sesynchronizuješ iPhone s iTunes, nebo hned jak zapojíš iPhone do PC/macu tak ti to přece zesynchronizuje vše do iTunes ne? ![Laugh :D](./images/smilies/emoji-E415.png)
![Laugh :D](./images/smilies/emoji-E415.png)
to vubec nevim kde se tam dělá.. mě se *** jeden HDD tak že všechno mám teď jenom v telefonu tak se bojim v iTunes něco synchronizovat aby se mi všechno nevymazalo.
Přečti si pravidla fóra, neslušné vyjadřování tu také netolerujeme. MG
Přečti si pravidla fóra, neslušné vyjadřování tu také netolerujeme. MG
-
- Moderatorka fóra
Musíš mít na PC nainstalované iTunes a počítač autorizovaný na svůj appstore účet, ze kterého jsi appky kupoval. Potom připojíš iPhone, na jeho ikonku v iTunes pod devices klikneš pravým tlačítkem myši a z menu vybereš transfer purchases. Takto se ti skopírují všechny nainstalované aplikace z iPhone do PC.
Jinak pokud budeš chtít zbytek app zpět do PC, tak je přes appstore pokupuj znova, podruhé, když je koupíš, tak už za ně platit nebudeš. iTunes ti nahlásí, že jsi za danou app už platil a že jestli ji chceš stáhnout.
Jinak pokud budeš chtít zbytek app zpět do PC, tak je přes appstore pokupuj znova, podruhé, když je koupíš, tak už za ně platit nebudeš. iTunes ti nahlásí, že jsi za danou app už platil a že jestli ji chceš stáhnout.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderatorka fóra
Na písničky je v appstore dobrá aplikace savetunes. Pracuje s iTunes přímo. Videa záleží jaká, jestli svoje nahraná kamerou iPhonu nebo videa, co jsi tam předtím importoval?
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
No to je dobrý no :-D něco bezplatně by nebylo a i s videem ?
Na netu jsme našel třeba program Cucusoft iPhone Tool Kits
přes ten by to šlo skvěle, ale je placenej taky... Tak není něco podobnýho ?
Na netu jsme našel třeba program Cucusoft iPhone Tool Kits
přes ten by to šlo skvěle, ale je placenej taky... Tak není něco podobnýho ?
-
- Starý pes fóra :)
Z iPhone do iTunes
A este aby k tobe nekdo prijel domu a udelal to za tebe bys nechtel?
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
V AppStore je i LITe verze Save Tunes, tak zkus ji, když se ti nechce platit
, ale počítej s omezeními
![Wink ;)](./images/smilies/emoji-E405.png)
No dobrý no to je ještě nepotřebuju...
Jako nemám to prostě jak zaplatit a vim, že na netu toho je dost, tak se ptám jeslti někdo o něčem neví za co by se platit nemuselo, tak hnedka neblázni...
Vyřešeno.. prosím velice příjemného moderátora o LOCK.
Jako nemám to prostě jak zaplatit a vim, že na netu toho je dost, tak se ptám jeslti někdo o něčem neví za co by se platit nemuselo, tak hnedka neblázni...
Vyřešeno.. prosím velice příjemného moderátora o LOCK.