Ikonka a screenshoty v app store.
-
- Klub čistého iOS
Ikonka a screenshoty v app store.
Ahoj, omlouvám se pokud se to tady už někde rešilo ale bohužel jsem to nikde nenašel.
Mam takový problém, dneska když jsem připojil iPhone k PC a chtel si stahnout nějaké nove aplikace tak u nich nevidim ikonku ani screenshoty, to stejne se děje v telefonu když otevřu app store.
Nevíte někdo něco o tomto problému nebo jestli je problém na straně applu nebo na mé straně?
Jsem velmi vděčný za každou odpoved a ještě jednou se vám omlouvám pokud se to už někde řešilo.
Hezký zbytek dne přeje Libor.
Ještě přiložím adresu kam jsem umístil screen: http://img17.imageshack.us/i/problm.jpg/
Mam takový problém, dneska když jsem připojil iPhone k PC a chtel si stahnout nějaké nove aplikace tak u nich nevidim ikonku ani screenshoty, to stejne se děje v telefonu když otevřu app store.
Nevíte někdo něco o tomto problému nebo jestli je problém na straně applu nebo na mé straně?
Jsem velmi vděčný za každou odpoved a ještě jednou se vám omlouvám pokud se to už někde řešilo.
Hezký zbytek dne přeje Libor.
Ještě přiložím adresu kam jsem umístil screen: http://img17.imageshack.us/i/problm.jpg/
-
- iPhone expert
Re: Ikonka a screenshoty v app store.
musel si vymazať nejaký program...adobe?
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Klub čistého iOS
Ne, žádný program jsem nemazal, skoušel jsem restart pc, reinstal itunes, restartoval aji iPhone a nic zatím nepomohlo.
-
- Starý pes fóra :)
Prosimtě macodk jak souvisí Adobe s tím, že v iTunes nevidí screenshoty aplikací v App Store? To mi prosím vysvětli, rád se přiučím.
Liborr: dopoledne jsem měl stejný problém, stačilo restartovat iTunes. Občas se to stává.
Liborr: dopoledne jsem měl stejný problém, stačilo restartovat iTunes. Občas se to stává.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Klub čistého iOS
ls8: Dobře, zkusím to ještě jednou popřípadě prostě pár dnů počkám, třeba se to samo opravý. Díky moc.
-
- iPhone expert
Is8: niekedy keď aj na nete je namiesto obrázku taký štvorec s otáznikom tak to znamená že chýba nejaký program na zobrazovanie takých formátov...myslel som že aj toto bude niečo podobné
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
-
- Starý pes fóra :)
Tak to jsi myslel špatně. Na obrázky v App Store opravdu nic od Adobe nepotřebuješ.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- iPhone expert
aha..tak som sa poučil
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G