iTunes error 42032
Re: iTunes error 42032
Hodnota v registrech je stejna. V obou mutacich je tam jen jedna, klic "ServiceDll" obsahuje cestu na %SystemRoot%\System32\dnsrslvr.dll.
US:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dnscache\Parameters]
"ServiceDll"=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,\
00,74,00,25,00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,\
64,00,6e,00,73,00,72,00,73,00,6c,00,76,00,72,00,2e,00,64,00,6c,00,6c,00,00,\
00
CZ:
00
iTunes jsou schopne od sveho startu do vyloudeni te chyby resolvovat v DNS jen dve jmena: p20-buy.itunes.apple.com a ax.init.itunes.apple.com.
p20-buy.itunes.apple.com muze ve vysledku ukazovat na IP adresy 17.152.19.46 a 17.152.17.83. ax.init.itunes.apple.com jsem pak videl pod IP 77.67.20.34/77.67.20.59 a 92.123.68.153/92.123.68.113.
Prave jsem zkousel vsechny kombinace IP adres jednotlivych serveru, kdyz mi to najednou zacalo fungovat, ale pak jsem si vsiml te zavislosti na rychlosti zadani hesla pri jednotlivych pokusech a zase jsem podlehl dojmu ze takove chovani se neda rozumne vysvetlit.
Edit:
mozna se to zacina vyjasnovat. Dival jsem se, co se deje hned po spusteni iTunes, abych zjistil, proc mi pomaha to rychle vyvolani overeni. Ukazalo se, ze zatimco behem spousteni iTunes normalne nekolikrat pristupuji do adresaru typu "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\", tak v pripade, ze je po spusteni necham svemu osudu, pak se behem nekolika vterin snazi otevrit soubor "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\iTunes\SC Info\SC Info.sidb", coz se jim pochopitelne nepovede.
Pokud vsak explicitne vyvolam to overeni (napr. pomoci deauthorize, jak jsem psal drive), nenecham je nacist "SC Info.sidb" jejich implicitni funkci, tak spravne pristupuji k "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\SC Info\SC Info.sidb" a autorizace se podari.
Tim by se tedy vysvetlovalo jak to chovani, kdy mi pri rychlem vyvolani autorizace iTunes funguji, i to, proc se to deje v CZ versi XP (otazka zustava, jak jim to muze fungovat treba s azbukou?).
Nedělej doubleposty. masklin
US:
00
CZ:
00
iTunes jsou schopne od sveho startu do vyloudeni te chyby resolvovat v DNS jen dve jmena: p20-buy.itunes.apple.com a ax.init.itunes.apple.com.
p20-buy.itunes.apple.com muze ve vysledku ukazovat na IP adresy 17.152.19.46 a 17.152.17.83. ax.init.itunes.apple.com jsem pak videl pod IP 77.67.20.34/77.67.20.59 a 92.123.68.153/92.123.68.113.
Prave jsem zkousel vsechny kombinace IP adres jednotlivych serveru, kdyz mi to najednou zacalo fungovat, ale pak jsem si vsiml te zavislosti na rychlosti zadani hesla pri jednotlivych pokusech a zase jsem podlehl dojmu ze takove chovani se neda rozumne vysvetlit.
Edit:
mozna se to zacina vyjasnovat. Dival jsem se, co se deje hned po spusteni iTunes, abych zjistil, proc mi pomaha to rychle vyvolani overeni. Ukazalo se, ze zatimco behem spousteni iTunes normalne nekolikrat pristupuji do adresaru typu "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\", tak v pripade, ze je po spusteni necham svemu osudu, pak se behem nekolika vterin snazi otevrit soubor "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\iTunes\SC Info\SC Info.sidb", coz se jim pochopitelne nepovede.
Pokud vsak explicitne vyvolam to overeni (napr. pomoci deauthorize, jak jsem psal drive), nenecham je nacist "SC Info.sidb" jejich implicitni funkci, tak spravne pristupuji k "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\SC Info\SC Info.sidb" a autorizace se podari.
Tim by se tedy vysvetlovalo jak to chovani, kdy mi pri rychlem vyvolani autorizace iTunes funguji, i to, proc se to deje v CZ versi XP (otazka zustava, jak jim to muze fungovat treba s azbukou?).
Nedělej doubleposty. masklin
-
- iPhone expert
jj jedna z rad byla smazat složku SC Info ;-)
Krecku, a jak to u Tebe tedy vypada? Spustis iTunes, jdes si neco koupit, iTunes se zeptaji na heslo, dostanes chybu 42032, tak iTunes ukoncis, flushnes dns cache, spustis itunes, jdes si neco koupit a uz to funguje?
-
- Mírně pokročilý
Mne to funguje asi tak, že zo 3 krát pustím iTunes, vždy mi to vyhodí ten error, ale na 4tý raz už sosám app akú chcem. Syncujem každý deň, už som si na to zvykol, že do max 5 pokusov to vždy rozchodím. Keď mi hodí iTunes tú chybu, vždy ho vypnem a z procesov preistotu vypnem aj ipodService.exe.
Marky, je mozne, ze se ti ten ctvrty pokus podari udelat opravdu rychle? On uz ten druhy byva pomerne rychly, protoze jsou prislusne .exe, .dll & spol. uz nacteny v cache a kdyz pak clovek jeste rychle udela, co potrebuje, tak to klapne, alespon v mem pripade.
Nebo jinak, muzes zkusit ty tvoje ctyri pokusy udelat opravdu pomalu? Spustit iTunes, pockat deset vterin a pak zacit delat to, co jsi chtel? Jestli se ti to i v tomto pripade do tech peti podari?
Diky.
Nebo jinak, muzes zkusit ty tvoje ctyri pokusy udelat opravdu pomalu? Spustit iTunes, pockat deset vterin a pak zacit delat to, co jsi chtel? Jestli se ti to i v tomto pripade do tech peti podari?
Diky.
-
- Mírně pokročilý
Takže pri pomalom postupe sa mi to nepodarilo ani na 6 pokusov, ale ako si písal, keď som zapol iTunes a rýchlo začal sťahovať dáku app išlo to na prvý raz aj pri viac pokusoch. Nemal som ale pripojený iPhone, preto som dokázal rýchlo reagovať hneď na prvý raz. Pri pripojenom iP to trvá o dosť dlhšie kým si ho iTunes detekuje. Preto zrejme sa mi to vždy podarilo až na 3-5 pokus. Takže okruh možností sa zužuje
Ale nechápem tomu akú má toto spojitosť s CZ XP
Ale nechápem tomu akú má toto spojitosť s CZ XP
Marky, souvislost to ma takovou, ze iTunes v ruznych fazich sveho behu pristupuji k souboru ":\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes\SC Info\SC Info.sidb". Jeden z pripadu, kdy se jej pokusi nacist je par vterin po jejich spusteni. Jenze v kodu, ktery se jej takto implicitne snazi nacist je zrejme chyba, protoze se iTunes snazi ve skutecnosti otevrit soubor "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\iTunes\SC Info\SC Info.sidb" - tedy misto "aplikací" je tam zmrsene "aplikacĂ" - a to se jim nepovede. Vypada to vsak, ze kdyz iTunes donutis, aby si tento soubor nacetly jeste driv, nez jak to implicitne delaji, pouzije se pro nacteni nejaka jina funkce a iTunes cestu nezrmsi. Soubor uz tedy maji nacteny, nemusi to delat znovu a dal funguji normalne.
V US versi rovnou pristupuji do adresare "Application Data" a nemaji pochopitelne zadny problem.
V US versi rovnou pristupuji do adresare "Application Data" a nemaji pochopitelne zadny problem.
harryc: jak kdy, teď moc nesynchronizuju, většinou to ale nejde, tak za 10 minut fluschnu dnsko, a už to jede.
Krecku, slo mi zejmena o to, jestli je mozne tam vysledovat take tu zavislost na rychlosti s jakou se po opetovnem spusteni autorizujes. Tedy pokud vubec iTunes pri tom workaroundu s flushdns ukoncujes?
Vliv ipconfig /flushdns bych videl zejmena v tom, ze se znovu provede resolvovani jmen na ip adresy a iTunes po nem tedy kontaktuji jine servery applu. Zkousel jsem vsak vsechny me zname kombinace serveru, ktere lze takto kontaktovat (viz muj drivejsi prispevek) a k reseni problemu to nevedlo. Positivni vliv doporuceni s ipconfig /flushdns se mi tedy potvrdit nepodarilo.
Pokud bych jim chtel potvrdit svoje dosavadni zjisteni, tak bych si mohl myslet, ze vyprazdneni DNS cache prodlouzi dobu opetovneho startovani iTunes (protoze musi znovu pomoci DNS resolvovat jmena serveru, na ktere se potrebuje pripojit) a tim poskytne uzivateli delsi cas k explicitnimu vyvolani autorizace (a nacteni SC Infa) a tim zvetsi pravdepodobnost toho, ze to cele vyjde. Ale muze to samozrejme byt cele uplne jinak ;-) V kazdem pripade diky za informace.
Vliv ipconfig /flushdns bych videl zejmena v tom, ze se znovu provede resolvovani jmen na ip adresy a iTunes po nem tedy kontaktuji jine servery applu. Zkousel jsem vsak vsechny me zname kombinace serveru, ktere lze takto kontaktovat (viz muj drivejsi prispevek) a k reseni problemu to nevedlo. Positivni vliv doporuceni s ipconfig /flushdns se mi tedy potvrdit nepodarilo.
Pokud bych jim chtel potvrdit svoje dosavadni zjisteni, tak bych si mohl myslet, ze vyprazdneni DNS cache prodlouzi dobu opetovneho startovani iTunes (protoze musi znovu pomoci DNS resolvovat jmena serveru, na ktere se potrebuje pripojit) a tim poskytne uzivateli delsi cas k explicitnimu vyvolani autorizace (a nacteni SC Infa) a tim zvetsi pravdepodobnost toho, ze to cele vyjde. Ale muze to samozrejme byt cele uplne jinak ;-) V kazdem pripade diky za informace.
-
- Host
Dnes jsem stáhnul novou verzi iTunes a zdá se, že vše funguje. Stáhlo to sice vše co jsem kdy z iTunes koupil, ale nic se nesmazalo jen se přidalo pár starých a nechtěných aplikací. Zatím OK.
-
- Host
Tak už to zase nejde. Asi jsem se těšil zbytečně
Simi: IMHO je stale ke stazeni verse 10.1.2.17, ktera se poprve objevila (alespon dle googlu) 28.1.2011.
Dnes ráno to zase nefungovalo, tak jsem se pokusil o následující trik. Vytvořil jsem ten nesprávný adresář ?C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\? a nakopíroval jsem sem celý adresář a soubory z původního podadresáře ?C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes?.
Tím mi na disku vznikl adresář: ?C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\iTunes? se všemi původními soubory.
Najednou to začalo fungovat.
Prosím prověřte to ještě někdo, zda to skutečně funguje.
Tím mi na disku vznikl adresář: ?C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\iTunes? se všemi původními soubory.
Taky patřím k uživatelům postiženým pověstnou chybou 42032, zkoušel jsem všechny postupy navrhované v tomto fóru (pokus o update Tunes, flushdns, historie), ale ty fungovaly jen někdy, většinou jen jednou. Teprve poslední postup, který navrhl harryc, zabral už dvakrát úspěšně - při normálním pokusu o synchronozaci se objevil error jako vždy, ale hned poté při dalším spuštění iTunes a rychlém načtení Store/Authorize Computer se objevila normálmí hláška, že comp je už autorizován a pak bylo vše OK - jen přitom nesmí být připojený iphone, aby se načítání nezpomalilo. Dnes večer to doma zkusím potřetí, ale jsem optimsta - v každém případě to vysvětlení se zmršenou diakritikou v adresářích dává opravdu smysl. Večer výsledek potvrdím, ale předběžně, harryc - moc díky!
Takže mě ted na XP pomohlo to že po otevření iTunes musím do 10 vteřin dát aktualizaci jinak jsem s tou chybou měl problém už dlouho a nic co se tady psalo mě nepomohlo až tohle. Někdy to jde až napodruhé.
Já to teď večer znovu zkusil a nejdřív se objevila chyba, ale to bylo zřejmě tím, že se mi iTunes déle loadovaly. Stačilo je vypnout, znovu zapnout (to už šlo rychleji), hned zadat Store/Authorize Computer a vše bylo OK.
-
- Mírně pokročilý
Stačí len do 10 sec dať dačo sťahovať, to asi prevedieš rýchlejšie ako sa dostať k autorizácii
Tak to mate dobre.. ja diky te chybe uz pomalu nemuzu ten itunes ani pouzivat.. uz mi nepomaha ani flushdns.. nic idu na restart routeru..
anims: Takze to rychle vyvolani overeni u Tebe vazne nezabira? Pokud mas Ceske Windows XP a iTunes 10.1+ , tak by to pomoct melo. Jde o to, co nejdrive po spusteni iTunes vyvolat overeni proti serverum Applu (jak jsem psal, ja to nejrychleji dokazu pres Store->Authorize nebo Deauthorize, ale staci i zacit stahovat nejakou app). Take muze pomoct iTunes napred spustit nanecisto a hned ukoncit, jejich dalsi start pak probehne rychleji a muze na tu akci byt vic casu. A jak psali Marky1980 a Praotec trekkie, je lepsi mit pri spousteni iTunes odpojeny iPhone, ten to take brzdi.
BTW snazil jsem se o te chybe informovat Apple prostrednictvim jejich podpory, ale moc uspesny jsem nebyl. Po par dnech a deseti mailech jsme se rozloucili s tim, ze mi pomoct nedokazou. Jedine vyboceni ze zabehnutych koleji technicke podpory bylo, kdyz mi Susan sama vygooglovala odkazy, ktere by mi mohly s mym problemem pomoct. Jednalo se o http://en.kioskea.net/forum/affich-1289 ... won-t-work a http://www.techsupportforum.com/forums/ ... 61670.html ;-)
Jeste mi doporucila ty informace odeslat jako user feedback, coz jsem udelal a pak me upozornila na moznost vyuzit iTunes Chat support - nemate s tim nekdo zkusenosti? Melo by to asi byt dostupne jen v ramci USA, ale i kdyz jsem se zkousel prihlasovat prostrednictvim US proxy, nebo VPN a ve spravnou dobu (zkousel jsem to od cca 15:00 do 20:00 CET) tak mi moznost teto formy podpory na strankach http://www.apple.com/support/itunes/ proste nabidnuta nebyla..
Diky za pripadne info.
BTW snazil jsem se o te chybe informovat Apple prostrednictvim jejich podpory, ale moc uspesny jsem nebyl. Po par dnech a deseti mailech jsme se rozloucili s tim, ze mi pomoct nedokazou. Jedine vyboceni ze zabehnutych koleji technicke podpory bylo, kdyz mi Susan sama vygooglovala odkazy, ktere by mi mohly s mym problemem pomoct. Jednalo se o http://en.kioskea.net/forum/affich-1289 ... won-t-work a http://www.techsupportforum.com/forums/ ... 61670.html ;-)
Jeste mi doporucila ty informace odeslat jako user feedback, coz jsem udelal a pak me upozornila na moznost vyuzit iTunes Chat support - nemate s tim nekdo zkusenosti? Melo by to asi byt dostupne jen v ramci USA, ale i kdyz jsem se zkousel prihlasovat prostrednictvim US proxy, nebo VPN a ve spravnou dobu (zkousel jsem to od cca 15:00 do 20:00 CET) tak mi moznost teto formy podpory na strankach http://www.apple.com/support/itunes/ proste nabidnuta nebyla..
Diky za pripadne info.
Takovou trpělivost jsem neměl, po 3 mejlech, které v podstatě obsahovaly to samé, jsem to vzdal. Apple nám prostě nepomůže, a už mě to štve!
EstefanoHD píše:Dnes ráno to zase nefungovalo, tak jsem se pokusil o následující trik. Vytvořil jsem ten nesprávný adresář ?C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ\Apple Computer\? a nakopíroval jsem sem celý adresář a soubory z původního podadresáře ?C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Apple Computer\iTunes?.
tohle funguje! Jak jsem cetla, ze mame problemy jen my v CR, tak to tohle vysvetleni s diakritikou dava smysl ;-) diky moc za vyreseni nekolikamesicniho problemu.
[mod=pe.kova]je zakázáno používat barevné písmo! přístě mažu[/mod]
EstefanoHD a anyzzka: Jste si jisti, ze to takto funguje spolehlive? Kdyz jsem zjistil, jak si iTunes jmeno toho adresare mrsi, tak jsem jim take zkousel podhodit to, co hledaji (zkousel jsem pomoc fsutil vytvorit primo link na odpovidajici soubory a pomoci ntfs junctions udelat odkaz na cely adresar), ale proste to nezabralo. Pritom by to byl celkem prijatelny workaround.
Navic si nejsem jisty, jestli se vam podarilo to jmeno adresare vytvorit spravne. Moc bych za to nedal, ze jeho presna podoba webovym diskusnim forem neprojde bez ujmy. To jmeno totiz vznikne tak, ze iTunes ziskaji spranou cestu na adresar, ktera je v UTF-8, ale ony si mysli, ze je ve standardni znakove sade Ceskych Windows, tedy v CP-1250. Proto provedou jeji konversi znovu do UTF-8 (dojde tedy ke dvojite koversi, cestu v UTF-8 konvertuji znovu do UTF-8). Tim dojde k tomu, ze UTF-8 znak í (ktery je pred konversi representovat dvema byty 0xc3 a 0xad) je preveden na dva UTF-8 znaky (representovane uz ctyrmi byty 0xc4, 0x82, 0xc2 a 0xad). Adresar, ktery vytvarite by tedy spravne mel koncit jakoby dvema nesmyslnymi znaky. Kdyz se ale divam na to, jak ta cesta vypada zde ve foru, tak vidim na konci jen jeden znak 'Ă'.
Jak by to melo vypadat jsem se pokusil ukazat naznacit http://img25.imageshack.us/i/ukazkay.png/ .
Pokud vam to ale skutecne pomaha, tak to sice nechapu, ale je to super
Navic si nejsem jisty, jestli se vam podarilo to jmeno adresare vytvorit spravne. Moc bych za to nedal, ze jeho presna podoba webovym diskusnim forem neprojde bez ujmy. To jmeno totiz vznikne tak, ze iTunes ziskaji spranou cestu na adresar, ktera je v UTF-8, ale ony si mysli, ze je ve standardni znakove sade Ceskych Windows, tedy v CP-1250. Proto provedou jeji konversi znovu do UTF-8 (dojde tedy ke dvojite koversi, cestu v UTF-8 konvertuji znovu do UTF-8). Tim dojde k tomu, ze UTF-8 znak í (ktery je pred konversi representovat dvema byty 0xc3 a 0xad) je preveden na dva UTF-8 znaky (representovane uz ctyrmi byty 0xc4, 0x82, 0xc2 a 0xad). Adresar, ktery vytvarite by tedy spravne mel koncit jakoby dvema nesmyslnymi znaky. Kdyz se ale divam na to, jak ta cesta vypada zde ve foru, tak vidim na konci jen jeden znak 'Ă'.
Jak by to melo vypadat jsem se pokusil ukazat naznacit http://img25.imageshack.us/i/ukazkay.png/ .
Pokud vam to ale skutecne pomaha, tak to sice nechapu, ale je to super
-
- Klub čistého iOS
harryc: vyzkousim az se mi zas bude chtit reinstalovat znova PC, abych to delal 4x za tyden, na to uz sem starej
Ted jedu na anglickejch od kamose, esli na me prijde softwerofka, tak jim ukazu origos CD ceskejch WXP a poslu je do Apple at si to s nima vyridi
Email: Vase email z AppStore
Subject: iTunes error -42032 not solved by Apple for 2 months
I have feedback to: vyberte OTHER
Comments:
Which operating system: vyberte Windows XP
What iTunes: vyberte 10.1
Which Apple device: vyberte co mate za pristroj od Apple
Do you have iTunes Store account: pokud mate ucet na iTunes zakliknete YES, jinak NO
How likely is...: cim vyssi cislo vyberete tim lepsi znamku davate, ja dal 2
http://www.apple.com/feedback/itunesapp.html
Name: Vase jmeno a prijmeni
Email: Vase email z AppStore
Subject: iTunes error -42032 not solved by Apple for 2 months
I have feedback to: vyberte OTHER
Comments:
Hi Apple,
suddenly I have to give iTunes very negative mark, becuase it is over 2 months what I can not properly use iTunes 10.1.* on my computer. I spent a lot of email communication with iTunes support and also a couple phone calls with Apple Tech support.
I was only accused for lies and not telling true.
Here is case ID: 202319515
Anyway, when Apple programmers can not find their mistake in the iTunes code themselves, somebody else did for them:
>>> http://discussions.apple.com/thread.jsp ... 6#13075826 <<<
I hope you will finally advise programmers what they suppose to fix months ago.
SEM NAPISTE VASE JMENO
Which operating system: vyberte Windows XP
What iTunes: vyberte 10.1
Which Apple device: vyberte co mate za pristroj od Apple
Do you have iTunes Store account: pokud mate ucet na iTunes zakliknete YES, jinak NO
How likely is...: cim vyssi cislo vyberete tim lepsi znamku davate, ja dal 2
SG G6
https://www.investicnigramotnost.cz/
SG G6
pěkná práce
právě jsem se promejloval k tomu že mi napsali ať jim zavolám na: you may call 1-800-275-2273 to speak with a technical support advisor.
což je k ničemu protože si anglicky bez googlu objednám tak max kebab
hodnocení jsem dal: extremely unlikely a do těla přidal:I'm waiting for an apology
právě jsem se promejloval k tomu že mi napsali ať jim zavolám na: you may call 1-800-275-2273 to speak with a technical support advisor.
což je k ničemu protože si anglicky bez googlu objednám tak max kebab
hodnocení jsem dal: extremely unlikely a do těla přidal:I'm waiting for an apology
Mor2Moon: to ti psali na zaklade toho feedbacku? Tak to to snad vazne berou podle toho hodnoceni. Psal jsem jim hned, jak mi to ta Zuzana z iTunes supportu doporucila (tedy asi 9.2.), dal jsem uroven doporuceni spis stredni a nikdo se neozval. A to jsem je k tomu jeste vyzyval.
Tak aspon ze to tam skutecne nekdo obcas cte.
Tak aspon ze to tam skutecne nekdo obcas cte.
zklamu tě, to mi psali jako odpověď na moje maily - na ten feedback zatim nic, dnes se zase ptají jestli problém trvá, tak jsem zkusil nahodit itunes a zrovna to jede (po třetí za dva měsíce) počkám až to zas spadne a znovu jim napíšu
Mor2Moon: tak schvalne vyzkousej iTunes spustit, pak cca 1/4 minuty nic nedelat a pak to teprve over. Ta chyba by se pak mela spolehlive projevit a muzes jim napsat hned ;-)
takže, když jste tady psali o těch časech zkusil jsem asi 6x za sebou spustit co nejrychleji itunes a stáhnout app- 6x 42032 to je asi před dvěma dny, teď jsem se přihlásil potřetí za sebou (naposledy jsem čekal 10min) a bez problému
edit: při tom mám testování co nejrychlejšího spuštění itunesu jsem nic jiného nedělal ! nic s příkazovým řádkem žádné přejmenovávání ničeho, to radši vyměním telefon než tohle
edit: při tom mám testování co nejrychlejšího spuštění itunesu jsem nic jiného nedělal ! nic s příkazovým řádkem žádné přejmenovávání ničeho, to radši vyměním telefon než tohle
Mně už to ten error nehlásí, nic nedělám, zapnu, a happy sync, takže to bude chtít asi trepělivost.
čau lidi, mě tahle chyba taky pěkně sejří, ale na druhou stranu...
Vím jaké to je ladit chyby v SW a pokud navíc nemáte možnost reprodukce a protistrana nepopíše přesně danej problém, tak jak to má výrobce SW odstranit?
Nečetl jsem celej thread, ale většinu ano. Je tu spousta rad, ze kterých defacto vyplývá jedno:
Pokud se iTunes nepokusí do 10sec od spuštění kontaktovat servery Applu, máte tam tu zasr... chybu, jinak je to ok. Nezáleží jakým způsobem to uděláte.
Kolik z vás tohleto anglicky napsalo na podporu Applu?
Když pominu to, že ne všichni umíte anglicky, tak určitě dost lidí se tu najde. Moje angličtina určitě není nijak závratná, ale na popis technického problému a step by step popisu reprodukce problému si myslím to stačí. Navíc v těchhle případech je dobré, pokud předchozí verze fungovaly se odkázat i na to.
Nevím kolik řádků kódu má posr... iTunes, ale je mi jasný, že pokud tam napíše pár lidí a ještě přesně nepopíšou danej problém, tak se tím společnost jako Apple asi těžko bude zabejvat. Pak se tu můžete rozčilovat jak chcete, že s tím Apple nic nedělá, ale je to vlastně i vaše chyba.
Procházet celej zdrojovej kód kvůli pár uživatelům, navíc bez jasného popisu reprodukce problému bude pěkná pakárna. Myslíte si, že mají český wokna, nebo že si je kvůli nám budou isntalovat?
To co napsal djha53k je možná pěkný, ale jen je budete prudit a nic se tím nevyřeší.
Zkuste jim napsat přesnou formulaci problému včetně reprodukce a Vašich postřehů a možná se něco změní....
Je tu asi 600 příspěvků, to není nic extra, ale určitě to bude lepší než 100 nebo kolik nasr.. mailů o tom, že to v iTunes hází chybu 42032.
sem můžete psát
http://www.apple.com/support/itunes/contact.html
Vím jaké to je ladit chyby v SW a pokud navíc nemáte možnost reprodukce a protistrana nepopíše přesně danej problém, tak jak to má výrobce SW odstranit?
Nečetl jsem celej thread, ale většinu ano. Je tu spousta rad, ze kterých defacto vyplývá jedno:
Pokud se iTunes nepokusí do 10sec od spuštění kontaktovat servery Applu, máte tam tu zasr... chybu, jinak je to ok. Nezáleží jakým způsobem to uděláte.
Kolik z vás tohleto anglicky napsalo na podporu Applu?
Když pominu to, že ne všichni umíte anglicky, tak určitě dost lidí se tu najde. Moje angličtina určitě není nijak závratná, ale na popis technického problému a step by step popisu reprodukce problému si myslím to stačí. Navíc v těchhle případech je dobré, pokud předchozí verze fungovaly se odkázat i na to.
Nevím kolik řádků kódu má posr... iTunes, ale je mi jasný, že pokud tam napíše pár lidí a ještě přesně nepopíšou danej problém, tak se tím společnost jako Apple asi těžko bude zabejvat. Pak se tu můžete rozčilovat jak chcete, že s tím Apple nic nedělá, ale je to vlastně i vaše chyba.
Procházet celej zdrojovej kód kvůli pár uživatelům, navíc bez jasného popisu reprodukce problému bude pěkná pakárna. Myslíte si, že mají český wokna, nebo že si je kvůli nám budou isntalovat?
To co napsal djha53k je možná pěkný, ale jen je budete prudit a nic se tím nevyřeší.
Zkuste jim napsat přesnou formulaci problému včetně reprodukce a Vašich postřehů a možná se něco změní....
Je tu asi 600 příspěvků, to není nic extra, ale určitě to bude lepší než 100 nebo kolik nasr.. mailů o tom, že to v iTunes hází chybu 42032.
sem můžete psát
http://www.apple.com/support/itunes/contact.html
petrkk: s iTunes supportem jsem si psal tyden. Presne jsem jim popsal, ze je v iTunes chyba pri pristupu k lokalizovanemu jmeno adresare "Application Data"/"Data aplikaci" a ze to vypada, ze to ma souvislost s chybou 42032.
Problemy jsou s tim ale myslim dva:
1) Neveri, ze chyba neni na tvem pocitaci/pripojeni (ja se jim nedivim, jednak jsou tak skoleni a druhak je v tom nejakych 99.99% pripadu, ktere tam resi, kazdy den utvrzuje).
2) Je to technicky problem a ty iTunes support neresi (ti jsou schopni vratit ti penize, kdyz si neco omylem koupis, nebo tak neco). A bohuzel nejsou ani schopni ten problem predat k reseni nekomu jinemu. Odkazou te bud na vyplneni feedbacku, tlf. technical support nebo na na iTunes Chat support.
Tim formularem na http://www.apple.com/support/itunes/contact.html jim IMHO nejde rict, ze maji chybu v iTunes - i kdyz celkem jasne napises v cem a proc si to myslis.
Napsal jsem jim pak jeste ten feedback (2x a do fora na http://discussions.apple.com/message.js ... 7#13080277
Skoro si myslim, ze uz pro to udelat vic nemuzu a navic si nedovedu vysvetlit to, co popisuji Krecek a Mor2Moon. Tak uz toho radeji necham.
Problemy jsou s tim ale myslim dva:
1) Neveri, ze chyba neni na tvem pocitaci/pripojeni (ja se jim nedivim, jednak jsou tak skoleni a druhak je v tom nejakych 99.99% pripadu, ktere tam resi, kazdy den utvrzuje).
2) Je to technicky problem a ty iTunes support neresi (ti jsou schopni vratit ti penize, kdyz si neco omylem koupis, nebo tak neco). A bohuzel nejsou ani schopni ten problem predat k reseni nekomu jinemu. Odkazou te bud na vyplneni feedbacku, tlf. technical support nebo na na iTunes Chat support.
Tim formularem na http://www.apple.com/support/itunes/contact.html jim IMHO nejde rict, ze maji chybu v iTunes - i kdyz celkem jasne napises v cem a proc si to myslis.
Napsal jsem jim pak jeste ten feedback (2x a do fora na http://discussions.apple.com/message.js ... 7#13080277
Skoro si myslim, ze uz pro to udelat vic nemuzu a navic si nedovedu vysvetlit to, co popisuji Krecek a Mor2Moon. Tak uz toho radeji necham.
Omlouvám se za barevný písmo.. měla jsem takovou radost, že mi to konečně zase synchronizuje ))
Počítačům nijak zvlášť nerozumim, ale hlavní je, že už mi to funguje tak, jak má si to vyzkoušejte :-D
Počítačům nijak zvlášť nerozumim, ale hlavní je, že už mi to funguje tak, jak má si to vyzkoušejte :-D
fedback jsem jim taky poslal, tak uvidíme.
jinak to co píše estefano a anyzzka jsem zkoušel.
Založil jsem to tak jak to tu je a i tak, jak by to mělo být a ani jedno nefunguje.
Ale je dost divný, že to někomu maká....
Každopádně harry, myslím si, že lidí, který se tím zabývají a opravdu Apllu něco smysluplného než jen nadávání, že to nefunguje napíšou, je opravdu málo.
Mým příspěvkem jsem spíš chtěl poukázat na to, že to není tak easy něco fixnout.
Celkem by mě zajímalo kolik lidí jim dopodrobna popsalo problém a kolik si jich jen otevřelo pusu a plácalo játra
Co takhle nějaká anketka moderátoři?
jinak to co píše estefano a anyzzka jsem zkoušel.
Založil jsem to tak jak to tu je a i tak, jak by to mělo být a ani jedno nefunguje.
Ale je dost divný, že to někomu maká....
Každopádně harry, myslím si, že lidí, který se tím zabývají a opravdu Apllu něco smysluplného než jen nadávání, že to nefunguje napíšou, je opravdu málo.
Mým příspěvkem jsem spíš chtěl poukázat na to, že to není tak easy něco fixnout.
Celkem by mě zajímalo kolik lidí jim dopodrobna popsalo problém a kolik si jich jen otevřelo pusu a plácalo játra
Co takhle nějaká anketka moderátoři?
-
- Klub čistého iOS
Damy a panove takze zmena !!!!
Prave jsem domluvil (OPET) s Apple Tech supportem na 800***
A dnes tam konecne byla nejaka slecna s kterou se dalo mluvit.
Dala mi telefon na VYHRADNIHO CESKEHO technickeho zastupce Apple!!! Tento jako JEDINY muze a hlavne DOKAZE kontaktovat PRIMO Apple programatory iTunes!!! Protoze ani iTunesStore support, ani TechSupport je kontaktovat nemohou ani nesmi.
Cislo je: 244 402 263 (prazske cislo... mluvi se cesky )
Takze jsem hned volal, ale zalezitosti kodu iTunes resi pouze jediny zamestnanec a ten je zrovna na obede. Takze pry volat dnes (15.1.) az po 13:30.
Ja jdu dnes na nocni, takze za 20minut jdu spat a vstavam az po 19hod. Takze volejte... volejte...
omlouvam se za ty velky pismena, ale radost je proste velkaaaa
Prave jsem domluvil (OPET) s Apple Tech supportem na 800***
Dala mi telefon na VYHRADNIHO CESKEHO technickeho zastupce Apple!!! Tento jako JEDINY muze a hlavne DOKAZE kontaktovat PRIMO Apple programatory iTunes!!! Protoze ani iTunesStore support, ani TechSupport je kontaktovat nemohou ani nesmi.
Takze jsem hned volal, ale zalezitosti kodu iTunes resi pouze jediny zamestnanec a ten je zrovna na obede. Takze pry volat dnes (15.1.) az po 13:30.
Ja jdu dnes na nocni, takze za 20minut jdu spat a vstavam az po 19hod. Takze volejte... volejte...
omlouvam se za ty velky pismena, ale radost je proste velkaaaa
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
SG G6
-
- Senior uživatel
djha53k píše:...Prave jsem domluvil (OPET) s Apple Tech supportem na 800***
Jedním z úkolu jakéhokoli supportu je generování IR (Incident Request) nebo RFC (Request for Change) ... Jestli tohle v Apple supportu nedělají a místo toho své zákazníky odkazují do mistní záruční opravny, která tak max. objednává náhradní díly pro opravy HW ...
Ten telefon patří záručnímu servisu Apple
Adresa: Barrandova 409, 143 00 Praha
Telefon: 244402263
Fax: 244402263
E-mail: praha@ceskyservis.cz
Internet: http://www.ceskyservis.cz
Ale moc nevěřím, že to někdo bude řešit. Kdyby byla vůle, už by se dávno něco stalo, protože většina těchto lidí chodí sem na fórum a o problému musí vědět ...
-
- Klub čistého iOS
Křeček: ano, tento hovor je zpolatnen stejne jako bys volal na jakoukoliv jinou pevnou linku v CR
Firma ceskyservis.cz dela HW opravy pro Apple, ale taktez maji "nejaky" jiny web formular s primym kontaktem na Apple, jakozto smluvni partner.
Taktez pan Simak ma naprosto jine chovani nez Apple lidi na oficianich kontaktech
Sem muzete psat sve emaily s zadosti o opravu:
Napiste svuj pribeh, jak dlouho vam to uz nefunguje, co mate za PC, jaky Apple produk a ze pripojujete dopis pro Apple v anglictine:
Taktez jsem tento "citovany" text znovu poslal na: http://www.apple.com/support/itunes/contact.html
Firma ceskyservis.cz dela HW opravy pro Apple, ale taktez maji "nejaky" jiny web formular s primym kontaktem na Apple, jakozto smluvni partner.
Taktez pan Simak ma naprosto jine chovani nez Apple lidi na oficianich kontaktech
Sem muzete psat sve emaily s zadosti o opravu:
Kód: Vybrat vše
apple[zavinac]ceskyservis.cz
Napiste svuj pribeh, jak dlouho vam to uz nefunguje, co mate za PC, jaky Apple produk a ze pripojujete dopis pro Apple v anglictine:
Hi Apple iTunes programmers,
iTunes version 10.1.* has a major error in the "MediaToolbox.dll" library, which prevent to correctly works on the Czech version of MS Windows XP. Problem is in the access to the folder "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data", because name on the Czech MS WinXP is "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací". There is accented "i" in the end. When iTunes 10.1.* try access the file "SC Info.sidb" it look for it in the folder "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikacĂ".
It looks like double conversion of "í" (accented "i") to UTF-8. It looks like iTunes has path to "SC Info.sidb" in UTF-8, but performs conversion CP-1250 (encoding in WinXP CZ) to UTF-8. This does not harm 7-bit ASCII characters, but "í" (0xc3 0xad in UTF-8) gets converted to 0xc4 0x82 and 0xc2 0xad. Which is wrong and all czech people have the 42032 iTunes error when they try authorize/de-authorized PC or buy new app/download update.
It looks like there is workaround, but it does not work for everybody and it is:
- make sure that iPhone/iPad is not connected to PC
- once you start iTunes you have to authorize/de-authorized PC in first 10-15 seconds after iTunes starts, any second later you have 42032 error.
It is already two months since Czech people have this iTunes error. Please can you fix it.
Thank you.
Best regards
(Vas podpis)
Taktez jsem tento "citovany" text znovu poslal na: http://www.apple.com/support/itunes/contact.html
Naposledy upravil(a) djha53k dne stř úno 16, 2011 8:39 pm, celkem upraveno 1 x.
..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..--~~--..
SG G6
SG G6